首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
考研
Obviously television has both advantages and disadvantages. In the first place, television is not only a convenient source o
Obviously television has both advantages and disadvantages. In the first place, television is not only a convenient source o
admin
2014-11-28
41
问题
Obviously television has both advantages and disadvantages.
In the first place, television is not only a convenient source of entertainment, but also a cheap one. With a TV set in the family people don’t have to pay for expensive seats at the theatre, or the cinema. Some people, however, think that this is where the danger comes from. The television viewers need do nothing. He makes no choice and exercises, no judgment. He is completely passive.
Television keeps one informed about what is happening. The most distant countries and the strangest customs are brought right into one’s sitting room. On television everything is much more living, much more real. Yet here again there is a danger. We get so used to looking at the movements on it, so dependent on its pictures that it begins to control our lives. People often say that their television sets have broken down and that they have suddenly found that they have far more time to do whatever they are interested. It makes us think, doesn’t it?
There are many other arguments for and against television. We must realize that television itself is neither good nor bad. It is the uses that determine its value to society.
According to the passage, whether TV is good or not depends on______.
选项
A、its quality
B、people’s attitude towards it
C、how we use it
D、when we use it
答案
C
解析
本题的依据句是文章的结尾句“We must realize that television itself is neither good nor bad.It is the uses that determine its value to society.”。其他选择项在文中没有出处,属于无关信息。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/2Yii777K
本试题收录于:
GCT工程硕士(英语)题库专业硕士分类
0
GCT工程硕士(英语)
专业硕士
相关试题推荐
根据有关法律规定,下列选举一律采取无记名投票方法的有()。
Whatisthebesttitleforthispassage?Argonnebelievesthatpeopleshouldregardmaglevtransportationas______.
Thepassageischieflyabout______.Theunderwaterlisteningsystemwasoriginallydesigned______.
Alex:Gosh,I’vespentweeksreadingaboutthetopic,yetIdon’thaveanideahowtobeginthepaperduethisFriday.Liz:____
Intheimaginedworld______wouldrestrictchildren’swildestthoughts.LOGOisuniquebecause______.
Emily:Didanybodysignyourpetition?Gordon:Yes,wehadahundredsignatures,______.
Obviouslytelevisionhasbothadvantagesanddisadvantages.Inthefirstplace,televisionisnotonlyaconvenientsourceo
Interviewer:Sowhatdoyoudo,Tony?Tony:I’mahairdresser.Interviewer:Oh.______?Tony:Well,Ilovemycustom
SpeakerA:HaveyoueverbeentotheTempleofHeaveninBeijing?SpeakerB:______
Agriculturewasastepinhumanprogress______whichsubsequentlytherewasnotanythingcomparableuntilourownmachineage.
随机试题
关于卵巢囊性畸胎瘤,正确的叙述是
男性,50岁,腰麻下疝修补术,术后头痛,一般止痛药无效,应用安钠加后仍无效应如何给药
财务评价指标体系中的静态评价指标有()。
根据个人所得税法律制度的有关规定,个人将其所得通过中国境内非营利的社会团体向贫困地区捐赠的,可给予在缴纳个人所得税前的所得额中全额扣除。()
假定沪铝5月份合约和9月份合约价格变化如下表所示,则某套利者3月1日采用()套利策略可获利。
商用房贷款的额度通常不超过所购或所租商用房价值的(),具体贷款额度由商业银行根据贷款风险管理相关原则自主确定。
属于行政职能的内容有()。
张某在某商场购买了一台电冰箱,使用3个月后发生故障,在“三包”有效期内,经两次修理,仍不能正常使用。以下说法不正确的是()。
规范化主要为克服数据库逻辑结构中的插入异常,删除异常以及
Thebizarreanticsofsleepwalkershavepuzzledpolice,perplexedscientists,andfascinatedwritersforcenturies.Thereisan
最新回复
(
0
)