首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
专升本
According to psychologists(心理学家) , an emotion is aroused when a man or animal views something as either bad or good. When a pers
According to psychologists(心理学家) , an emotion is aroused when a man or animal views something as either bad or good. When a pers
admin
2018-04-13
83
问题
According to psychologists(心理学家) , an emotion is aroused when a man or animal views something as either bad or good. When a person feels like running away from something he thinks will hurt him, we call this emotion fear. If the person wants to remove the danger by attacking it, we call the emotion anger. The emotions of joy and love are aroused when we think something can help us. An emotion does not have to be created by something in the outside world. It can be created by a person’ s thoughts.
Everyone has emotions. Many psychologists believe that infants are born without emotions. They believe children learn emotions just as they learn to read and write. A growing child not only learns his emotions but learns how to act in certain situations because of an emotion.
Psychologists think that there are two types of emotions: positive and negative. Positive emotions include love, liking, joy, delight and hope. They are aroused by something that appeals to a person. Negative emotions make a person unhappy or dissatisfied. They include anger, fear, despair, sadness and disgust. In growing up, a person learns to cope with the negative emotions in order to be happy.
Emotions may be weak or strong. Some strong emotions are so unpleasant that a person will try any means to escape from them. In order to feel happy, the person may choose unusual ways to avoid the emotion. Strong emotions can make it hard to think and to solve problems. They may prevent a person from learning or paying attention to what he is doing. For example, a student taking an examination may be so worried about failing that he cannot think properly. The worry drains valuable mental energy he needs for the examination.
Which of the following is NOT true?
选项
A、Children learn emotions as they grow up.
B、Babies are born with emotions.
C、Emotions fall into two types in general.
D、People can cope with the negative emotions in life.
答案
B
解析
事实细节题。根据文章第二段第二、三句“Many psychologists believe that infants are born without emotions.They believe children learn emotions just as they learn to read and write.”可知,许多心理学家都认为婴儿出生时并无情感,而是在成长的过程中逐渐学会的,故A项正确,B项错误。根据第三段第一句可知,C项正确;根据第三段最后一句可知,D项正确。故选B。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/2uWC777K
本试题收录于:
英语题库普高专升本分类
0
英语
普高专升本
相关试题推荐
Itwasanearlymorninginsummer.Inthestreets,sleepy-eyedpeopleweremovingquickly,headingtowardstheir【C1】______Thisw
Itwasanearlymorninginsummer.Inthestreets,sleepy-eyedpeopleweremovingquickly,headingtowardstheir【C1】______Thisw
Itwasanearlymorninginsummer.Inthestreets,sleepy-eyedpeopleweremovingquickly,headingtowardstheir【C1】______Thisw
WhenIwaswalkingdownthestreettheotherday,Ihappenedto【C1】______asmallbrownleatherpurselyingonthesidewalk.I【C2
Rumoristhemost【C1】______wayofspreadingstories—bypassingthemonfrommouth【C2】______mouth.Butcivilizedcountriesinnor
Rumoristhemost【C1】______wayofspreadingstories—bypassingthemonfrommouth【C2】______mouth.Butcivilizedcountriesinnor
Wecovettheirfood,theirwineandtheirconfoundingabilitytostayslimwhileconsumingboth...butshouldwebeadmiringthe
Wecovettheirfood,theirwineandtheirconfoundingabilitytostayslimwhileconsumingboth...butshouldwebeadmiringthe
Thestreetsareallwet.It______duringthenight.
You______totowntoseethemovieyesterday.ItwillbeonTVtonight.
随机试题
A.健肢→患肢B.患肢→健肢C.手杖→健肢→患肢D.手杖→患肢→健肢E.健肢→手杖→患肢偏瘫病人扶栏上楼梯时,下肢移动顺序为
关于前置胎盘出现阴道流血,正确的是
心悸的生理性原因有()
急性胰腺炎最基本的治疗方法是()
创立儿科“五脏证治法则”的专著是
唐代以前所称的哕,是指()
下列可作为指导总体规划编制的重要依据的是()。
招标人在评标委员会依法推举的中标候选人以外确定中标的,依法承担的法律责任是( )。
证券交易所在每个交易日开市前,根据证券公司报送数据,向市场公布的信息中不包括()。
A、Itisaheavybox-type.B、Thereisabigscratchatthefront.C、Thecolourisgolden.D、Itsbrandnameisontheback.D①选项描述
最新回复
(
0
)