首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
Of all the areas of learning the most important is the development of attitudes. Emotional reactions as well as logical thought
Of all the areas of learning the most important is the development of attitudes. Emotional reactions as well as logical thought
admin
2022-08-16
66
问题
Of all the areas of learning the most important is the development of attitudes. Emotional reactions as well as logical thought processes affect the behavior of most people.
"The burnt child fears the fire" is one instance; another is the rise of despots like Hitler. Both examples also point up the fact that attitudes stem from experience. In one case the experience was direct and impressive; in the other it was indirect and cumulative. The Nazis were indoctrinated largely by the speeches they heard and the books they read.
The classroom teacher in the elementary school is in a strategic position to influence attitudes. This is true partly because children acquire attitudes from those adults whose word they respect. Another reason is that pupils often delve somewhat deeply into a subject in school that has only been touched upon at home or has possibly never occurred to them before. To a child who had previously acquired little knowledge of Mexico, his teacher’s method of handling such a topic would greatly affect his attitude toward Mexicans.
The media through which the teacher can develop wholesome attitudes are innumerable. Social studies (with special reference to races, creeds and nationalities), science matters of health and safety, the very atmosphere of the classroom...these are a few of the fertile fields for the inculcation of proper emotional reactions.
However, when children come to school with undesirable attitudes, it is unwise for the teacher to attempt to change their feelings by cajoling or scolding them. She can achieve the proper effect by helping them obtain constructive experiences.
To illustrate, first grade pupils afraid of policemen will probably alter their attitudes after a classroom chat with the neighborhood officer in which he explains how he protects them. In the same way, a class of older children can develop attitudes through discussion, research, outside reading and all-day trips.
Finally, a teacher must constantly evaluate her own attitudes, because her influence can be deleterious if she has personal prejudices. This is especially true in respect to controversial issues and questions on which children should be encouraged to reach their own decisions as a result of objective analysis of all the facts.
A statement made or implied in the passage is that_________.
选项
A、attitudes can be based on the learning of falsehoods
B、a child can develop in the classroom an attitude about the importance of brushing his teeth
C、attitudes cannot easily be changed by rewards and lectures
D、the attitudes of elementary school-aged children are influenced primarily by their teachers
答案
D
解析
文章第三段第一句提到“小学老师在影响孩子态度方面处于关键地位”,由此可知小学生的态度主要受到他们老师的影响,所以答案为D。文中没有提及与A、B和c项相关的内容。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/2xuO777K
本试题收录于:
CATTI三级笔译综合能力题库翻译专业资格(CATTI)分类
0
CATTI三级笔译综合能力
翻译专业资格(CATTI)
相关试题推荐
TheroadtestforthefirstFordautomobilehadtoAbeenpostponedBbecausethefinishedcarCwaswiderthanthedooroftheshe
_____thecommercialsewingmachinewasintroduced,thousandsofwomenfoundjobsinthetextileindustry.
ThefolkpaintingsofGrandmaMoseswere______theworksofthetrainedartistsofhertime.
_____AbrahamLincolnwasthegreatestAmericanpresidentwastheunanimousvoteofagroupofprominenthistorians.
Whatisthemostimportantanimalinyourcountry?Whyistheanimalimportant?Usereasonsandspecificdetailstoexplainyoura
Althoughliteracyappearedindependentlyinseveralpartsoftheprehistoricworld,theearliestevidenceofwritingisthecune
SOCIALITYINANIMALS(1)Socialinsectsrepresentthehighpointofinvertebrateevolution.Somespeciesliveincommunities
HOWSOILISFORMED(1)Soilformationisadynamicprocessthattakesplaceindifferentenvironments.Itisstronglyinflue
EversinceitwasclaimedthatamedicinemadefromtheChinesethree-stripedboxturtlecouldcurecancer,demandfortheprodu
BringingMoreHumorandLaughterintoOurLives在生活中带进更多的幽默和笑声Thesoundofroaringlaughterisfarmorec
随机试题
8岁男孩,右小腿轻微外伤后发热5天,右小腿上端肿胀,剧痛,局部皮温高,肤色正常,白细胞计数25×109/L,X线片未见明显变化,局部穿刺,针达骨膜下时抽出黄色脓液,首先应考虑为
下列属于促进吸收增加疗效的是()。
具有法律地位的药品标准指的是()。
基础租金是业主获取的、与租户经营业绩不相关的一个最低收入。()
现有一蒸汽热网工程准备施工,其条件是:(1)在寒冷北方某城市露天敷设,回水为凝结水。(2)蒸汽压力P=1.8MPa,t=250℃,干管DN=600mm,3处支管DN=500mm。(3)管网要穿过一条道路,而且要穿越几堵围墙。(4)已进了几批钢
下列风险中,不属于市场风险的是()。
_________是指20世纪初期中国各地新式学校中音乐课程中大量传颂的一些原创歌曲。
在教育改革中,只有真正把学生看成学校生存之本,把促进学生发展看学校发展之本,才能真正让教育改革惠及每一名学生。由此可以推出
Imagineaschoolthatexpecteditsstudentstobecomeliteratewithoutanyformalinstruction.Mostparentswouldbealarmedby
_____haswonthenameof"thefatherofAmericanliterature".
最新回复
(
0
)