首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
It is true that as a social organization moves from the simple to the complex, so does the organization through which it educate
It is true that as a social organization moves from the simple to the complex, so does the organization through which it educate
admin
2013-02-16
68
问题
It is true that as a social organization moves from the simple to the complex, so does the organization through which it educates its children. Growth and change are vital if education is to meet new needs and demands. In a very simple social order, it may suffice to have the parents carry on the education of their children. However, as will be shown later in more detail, such a method may become entirely untenable(难维持的), and special individuals are entrusted with the task. These may be hired privately first, but soon the social group, the church, village, and the like will be responsible for education. Eventually, special training is required for those who do the teaching, and an agency to control this training is needed. Thus the influence of the local government unit, such as the town, township, and later the state or the province, becomes necessary. It was generally considered simpler to use as a unit the already existing local unit.
According to the passage, the reason why the local government unit becomes influential is that______.
选项
A、teachers become too powerful
B、enrollment increases
C、a need arises to control the education of teachers
D、the church or village lacks the ability to oversee education
答案
C
解析
根据文章第六、七句“Eventually,special training is required for those who do the teaching,and anagency to control this training is needeD.Thus the influence of the local government unit,such as the town,township,and later the state or the province,becomes necessary.”可知,作者希望各个组织承担起教育的任务,最后又呼吁对教育工作者和培训机构也给予特殊培训。这样一来,对教师进行培训的任务就落到了地方政府部门的肩上,因此,他们的作用就显得十分必要了。据此判断,答案是C。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/2zmO777K
0
考博英语
相关试题推荐
Globalizationisaphenomenonandarevolution.Itissweepingtheworldwithincreasingspeedandchangingthegloballandscape
TheParthenonTheParthenon,abuildinginAthens,Greece,isperhapsoneofthemostmemorablestructuresonEarth.Built25
TheEskimoisperhapsoneofthemosttrustingandconsiderateofallIndiansbutseemstobe____thewelfareofhisanimals.
Tounderstandhowastrologyworks,weshouldfirsttakeaquicklookatthesky.Althoughfilestarsareatenormousdistances,
Afterthestudentswereshotbythemilitaryduringademonstrationagainstthearmy______,thegirlstudentsdaredforthefir
Inrecentyears,Israeliconsumershavegrownmoredemandingasthey’vebecomewealthierandmoreworldly-wise.Foreigntraveli
Changesinartandculturalhistoryhaveneverbeeneasytoassimilatetopoliticaloreconomicchanges.Butperhapswehaveeno
Billcouldn’t______ananswerwhentileteacheraskedhimwhyhewaslate.
Homeschoolingappearstobeagreatsuccessformiddle-classandwealthyfamilieswhenoneparentishomemostofthetime.How
Theboarddeemediturgentthatthesefiles______rightaway.
随机试题
心的正常自动节律性兴奋的起搏点是()。
下列关于药物主治病证的叙述,错误的是
患者,男,58岁,进行性贫血、消瘦、乏力半年,有时右腹有隐痛,无腹泻。查体:贫血貌,右中腹可触及肿块,肠鸣音活跃。该患者术前准备中最重要的护理措施是
根据《审计法》,下列说法正确的是:()
目标动态控制过程中,( )组成一个连续不断的“循环链”。
铁路土建工程施工质量控制主要包括()四个方面的施工质量控制。
下列叙述中正确的是()。
Theworldisinaself-destructionmode,BythisstatementImeanthatthepeopleoftheworldarebentonmakingthisplanetin
TheInternetmirrorssociety,reflectingourstrengthsandweaknesses.AhealthysocietyandahealthyInternetsharethesamev
A、Familieswithcars.B、Americans’heavydependenceoncars.C、Roadsandhighways.D、TrafficproblemsinAmerica.B理解归纳题。女士认为美国人
最新回复
(
0
)