首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
A、Americans are happier than Europeans. B、The GDP of Europe is higher than that of America. C、People all over the world choose t
A、Americans are happier than Europeans. B、The GDP of Europe is higher than that of America. C、People all over the world choose t
admin
2013-04-15
59
问题
Among western rich countries, people in the United States work the longest hours. They work much longer than those in Europe. This difference is quite surprising because productivity per hour worked is the same in the United States as it is in France, Spain and Germany, and it is growing at a similar speed.
In most countries and at most times in history,as people have become richer they have chosen to work less. In other words, they have decided to "spend" a part of their extra income on a fuller personal life. Over the last fifty years Europeans have continued this pattern, and hours of work have fallen sharply. But not in the United States. We do not fully know why this is. One reason may be more satisfying work, or less satisfying personal lives.
Longer hours do of course increase the GDP. So the United States has produced more per worker than, say, France. The United States also has more of its people at work, while in France many more mothers and older workers have decided to stay at home. The overall result is that American GDP per head is 40% higher than in France, even though productivity per hour worked is the same.
It is not clear which of the two situations is better. As we have seen, work has to be compared with other values like family life, which often get lost in interest. It is too early to explain the different trends in happiness over time in different countries. But it is a disappointing idea that in the United States happiness has made no progress since 1975, while it has risen in Europe.Could this have anything to do with trends in the work-life balance?
32. What do we know about the speaker from the passage?
33.Which country has more of its people at work?
34.What message can we get from the passage?
35.Which would be the best title for the passage?
选项
A、Americans are happier than Europeans.
B、The GDP of Europe is higher than that of America.
C、People all over the world choose to work less when they are richer.
D、Two possible reasons are given for working longer hours in the US.
答案
D
解析
短文最后提到幸福指数,并表明美国的幸福指数比欧洲低,故排除[A];短文中提到GDP,美国的GDP比法国高,故排除[B];短文中提到,In most countries and at most times...,故排除[C]。短文中提到美国人工作时间长有两种可能的原因:对工作情况比较满意,或者对个人生活不满意,故答案为[D]。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/36B7777K
0
大学英语六级
相关试题推荐
WilltheEuropeanUnionmakeit?Thequestionwouldhavesoundedstrangenotlongago.Noweventheproject’sgreatestcheerlead
TheemploymentdiscriminationlawsuitagainstWal-Mart,whichtheSupremeCourtheardlastweek,isthelargestinAmericanhist
Almostathirdofchildrenregularlygowithoutbreakfastbeforeschoolandaremorelikelythanclassmatestobeinactive,unfi
A、Hewilltakeacoffeebreak.B、Hewillkeeponworking.C、Hewillgoforawalk.D、Hewillbeginwiththereport.B由男士提到的Iwis
A、Theghostswouldreturntotheirownworld.B、Someonewoulddieonthatday.C、Summerendedandwinterbegan.D、Theghostsof
A、Shechosetoworkathome.B、Shechangedclothesoften.C、Shequitherjobinadvance.D、Sheaskedforsickleave.A事实细节题。短文中提
CampwithValuableTherapyforKidswithSpecialNeedsMatthewHoffmanwillspendmuchofhissummerdoinghandwritingexerc
A、Chattingwithpeople.B、Settingupstreetsigns.C、Tellingstoriestostrangers.D、Organizingaspeaker’scorner.A由短文中提到的Just
A、Hewantshismother’sopinionaboutAdidasshoes.B、Heiseasilyfooledbyads.C、Hedidn’tplaymuchsportbefore.D、Hemakes
A、Hiscollegedegree.B、Hiswillingnesstowork.C、Theusefulinformationabouthim.D、Hisflexibletime.C推理判断题。对话末尾男士提到证书考试应该得
随机试题
健康传播过程中受传者最容易接受或记住的信息是
对于伴有急性肾衰的MODS病人,特别是循环不稳者进行血液净化治疗,一般主张首选
属于β受体阻滞剂属于IB类
根据商业银行法,企业事业单位可以自主选择一家商业银行的营业场所开立一个办理日常转账结算和现金收付的账户。这种账户是不属于下列选项中的哪一个?
可修复的项目是指经过修理或更换后可恢复其原有功能的项目。()
有关零息债券的麦考莱久期,下列说法正确的是( )。
甲、乙是夫妻,共同共有一处房产,则()。
ATM协议将网络分为多个功能层,信元生成由()完成。
奥斯曼青年党
表达式3.6.5/2+1.2+5%2的值是
最新回复
(
0
)