首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
A、Young women earn less than young men. B、Young women have good medical benefits. C、Young women can’t achieve career objectives.
A、Young women earn less than young men. B、Young women have good medical benefits. C、Young women can’t achieve career objectives.
admin
2016-03-29
98
问题
Most young women believe they will achieve a balance between a rewarding career and a fulfilling personal life. The online survey of full-time working women between the ages of 22 and 35 revealed that they wanted a balance between their personal and professional lives, and a job where they could make a difference.(16)Medical benefits were a crucial part of how they defined professional success, according to the survey commissioned by global management consulting firm Accenture. 63% of women think medical benefits are crucial to the professional success. Women are soon expected to make up half the US workforce and those born after 1980, are now 1/3 of the working population.(17)94% of women believed they could achieve a balance between a satisfying professional career and a gratifying personal life.(18)When asked to rank barriers to their careers, 12% cited marriage, 19% said maternity policies and 30% named pay scales. The US Department of Labor reports that the median salary for women was 80% of men’s.(19)When comparing the median weekly earning of those aged 16 to 34, young women earned 91% of what young men did. Almost 60% of the women surveyed reported being negatively impacted by the current economic downturn. And 1/3 were more concerned with keeping their jobs than achieving the work-personal life balance. The US unemployment rate remains at 10%, and the non-partisan Congressional Budget Office does not expect it to dip below 8% before 2012.
16. What is crucial for young women to define the professional success?
17. How do most young women think about their life and job?
18. Which of the following is a barrier to the career of young women?
19. What can we learn about young women compared with young men?
选项
A、Young women earn less than young men.
B、Young women have good medical benefits.
C、Young women can’t achieve career objectives.
D、Young women like maternity policies.
答案
A
解析
事实细节题。本题问与年轻男性相比,关于年轻女性的细节信息。文中提到,如果将年龄在16岁到34岁之间的男女员工的周平均收入进行比较,年轻女性的收入为年轻男性的91%。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/36L7777K
0
大学英语六级
相关试题推荐
A、Improvementsofchildren’sachievementsinschoolcanbemade.B、Children’sheathcanbeimproved.C、Theschoolneedstocare
A、1.5%.B、1.8%.C、2%.D、0.6%.A细节题。根据题干中的ConsumerPricesIndexinMay可知文中提到TheConsumerPricesIndexfellto1.5%inMay(五月消费指数下降
A、Gary’ssister.B、ThewomantalkingwithGary.C、Theprofessorofthecourse.D、ThepainterDesiree.D细节题。对话中,男士问“Anddidyou
A、Heislucky.B、Hedoesn’tknowmuchaboutbusiness.C、Heisagoodbusinessman.D、Heshouldn’thavemovedtoAustralia.C细节题。
A、Newsaboutafriend.B、Informationtheyreadinanewspaper.C、Anarticleontheeconomy.D、Aclassroomlecture.A细节题。根据对话中的第一
A、Thisevening.B、ThisFridaymorning.C、Lastnight.D、Ateighto’clockinthemorning.A细节题。根据DoyouthinkMarywillcometoni
Mytopicishandedness—whetherindifferentsportsitisbettertobeleftorright-sidedorwhetheramorebalancedapproachis
Mytopicishandedness—whetherindifferentsportsitisbettertobeleftorright-sidedorwhetheramorebalancedapproachis
A、Assignment.B、Entertainment.C、Summervocation.D、Careerplans.A主旨题。两位说话者一直围绕男士的oralpresentation讨论,这属于他们的学业任务。因此,正确答案为A。
A、Itwashisfather’strainingthatpulledhimthrough.B、Itwasamilestoneinhismountainclimbingcareer.C、Ithelpedhimun
随机试题
婴幼儿上感的临床特点是
一群登山者迷失了方向,找不到回家的路,正当每个人都垂头丧气,恐惧即将到来的死亡的时候,有一个人从自己的背包里找到了一张地图。大家马上讨论自己可能身处何方,以及路在哪里。最后,大家认定了一个方向,朝着这个方向走了下去。过了很久很久,终于发现了一处灯光。顺着灯
Giemsa螺旋体染色法的正确结果是
不得利用电视、广播、报纸、杂志等大众传媒进行广告宣传的药品包括()。
房屋买卖代理收费,按成交价格总额的()计收。
多层砌体房屋,其主要抗震措施是下列哪一项?
在编辑word文档时,发现当前操作错误地删除了一段文字,需要进行撤销前一步操作,正确使用的快捷键是()。
(2010年福建.春.99)假设67代表C,7179代表GO,6778代表CN,那么687389代表()。
试述无效婚姻和可撤销婚姻的异同。
Whatistheconcernofordinarypeopleaboutthe"GreenhouseEffect"?
最新回复
(
0
)