首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
A、They are usually poor and in need. B、They do not have as much freedom or money as they want. C、They live in an environment whe
A、They are usually poor and in need. B、They do not have as much freedom or money as they want. C、They live in an environment whe
admin
2016-12-22
47
问题
Crime is a serious problem in Britain. One sort of crime which particularly worries people is juvenile delinquency—that is, crimes committed by young people. For some years, juvenile delinquency has been increasing. There are two main sorts of juvenile crime, stealing and violence. Most people do not understand why young people commit these crimes. There are, I think, a large number of different reasons.
These crimes are not usually committed by people who are poor or in need. Young people often dislike and resent the adult world. They will do things to show that they are rebels. Also in Britain today it is easier for young people to commit crimes because they have more freedom to go where they like and more money to do what they like.
There are two other possible causes which are worth mentioning. More and more people in Britain live in large towns. In a large town no one knows who anyone else is or where they live. But in the village I come from crimes are rare because everybody knows everyone else.
Although it is difficult to explain, I think the last cause is very important. Perhaps there is something wrong with our society which encourages violence and crime. It is a fact that all the time children are exposed to films and reports about crime and violence. Many people do not agree that this influences young people, but I think that young people are very much influenced by the society they grow up in. I feel that the fault may be as much with our whole society as with these young people.
19. What is "juvenile delinquency"?
20. What can we learn about the young people who commit crimes according to the passage?
21. Who are to blame for juvenile delinquency according to the speaker?
选项
A、They are usually poor and in need.
B、They do not have as much freedom or money as they want.
C、They live in an environment where everybody knows each other.
D、They are not satisfied with the adult world.
答案
D
解析
短文说,年轻人常常不喜欢甚至厌恶成年人的世界。D与此相符。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/37Y7777K
0
大学英语四级
相关试题推荐
A、Tourism.B、Businessstudies.C、Informationtechnology.D、English.B细节题。男士提到他主修商务。关键词“majorin”意为“主修”。B项正确。
Eatingfruitsandvegetableshasprovedhelpfulinpreventingvariouschronic(慢性的)illnesses.Doesthatmeanthemorethebetter?
ThepopulationofAfricanforestelephantsplummeted62%inthepastdecade.Thefigurecomesaspolicymakersdiscusswaystocu
Duringthefallmonthsathighschoolguidancecounselingprograms,juniorsruntothestagetoparticipateintheexercise,whic
OnthedaytheDailyExpressannounces:"ThesecrettowhyhumansgrowoldhasbeendiscoveredbyscientistsinBritain,paving
Youprobablyhavenoticedthatpeopleexpresssimilarideasindifferentways,dependingonthesituationtheyarein.Thisisv
Whencouplesgetmarried,theyusuallyplantohavechildren.Sometimeshowever,acouplecannothaveachildoftheirown.Int
Whenitcomestousingtechnologytopromoteeducation,theprevailingwisdomhasbeenthatmoreisbetter.Overthepastdecade
ThoughtsofsuicidehauntedAnitaRutnamlongbeforeshearrivedatSyracuseUniversity.Shehadahistoryofmentalillnessand
AdetailedandthoroughresearchprojectundertakenbytheOpenUniversityrecentlyreportedthattheirevidenceappearstoshow
随机试题
依据一定的社会伦理规范来分析和界定有关的公共问题,最近一二十年在政策科学研究中也很流行的是()
关于胃癌的描述,下列正确的是
小儿泄泻各种证型中,最为多见的是
A.脊髓灰质炎病毒B.狂犬病病毒C.沙眼衣原体D.梅毒螺旋体E.白色念珠菌能引起人畜共患病的病原体为
甲、乙两公安民警奉命抓捕持枪通缉犯丙,被授权必要时可开枪击毙丙。甲、乙在路边设卡盘查过往车辆时,醉酒的丁驾驶轿车强行冲过,甲以为是丙而朝车开枪射击,击中丁致丁死亡。关于本案哪些说法正确?
校准必须到有资格的计量部门或法定授权的单位进行。()
某业主与W工程公司依据FIDIC条款格式,订立了某工程的施工合同。合同规定:采用单价合同,因设计变更而发生的工程量变化,按实调整;同时视具体的变动情况,业主与承包商商谈变更后的单价。合同工期为18天,工期每提前1天奖励2000元,每拖后1天罚款4000元。
道琼斯工业平均指数于()问世,是目前世界上影响最大、最有权威性的一种股票价格指数。
在公告的总体结构中,可以缺少的一部分是()。
在考生文件夹下,存在两个数据库文件和一个照片文件,数据库文件名分别为“sampl.accdb”和“dResearch.accdb”,照片文件名为“照片.bmp”。请按以下操作要求,完成表的建立和修改。(1)将考生文件夹下“dResearch.accdb”
最新回复
(
0
)