首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
A、Because salmon live in the streams near the banks. B、Because the banks help prevent erosion of the soil. C、Because the banks c
A、Because salmon live in the streams near the banks. B、Because the banks help prevent erosion of the soil. C、Because the banks c
admin
2016-11-26
38
问题
Today we continue our series on ecology and conservation with a look at a particularly endangered member of the black bear family. One in ten black bears is actually born with a white coat, which is the result of a special gene that surfaces in a few. Local people have named it "the spirit bear". And according to the legends of these communities, its snowy fur brings with it a special power. Because of this, it has always been highly regarded by local people—so much that they do not speak of seeing it to anyone else. It is their way of protecting it when the strangers visit the area.
The white bear’s habitat is quite interesting. The bear’s strong relationship with the old-growth rainforest is a complex one. The white bear relies on the huge centuries-old trees in the forest in many ways. For example, the old-growth trees have extremely long roots that help prevent erosion of the soil along the banks of the many fish streams. Keeping these banks intact is important because these streams are home to salmon, which are the bear’s main food source. In return, the bear’s feeding habits nurture the forest. As the bears eat salmon, they discard the skin and bone in great amounts on the forest floor, which provide vital nutrients. These produce vegetation that sustains thousands of other types of life forms, from birds to insects and more.
Today, the spirit bear lives off the coast of the province of British Columbia on a few islands. There is great concern for their survival since it is estimated that less than two hundred of these white bears remain. The best way to protect them is to make every effort to preserve the delicate balance of their forest environment—in other words, their ecosystem.
The greatest threat to the bear’s existence is the loss of its habitat. Over many years, logging companies have stripped the land by cutting down a large number of trees. In addition, they have built roads which have fractured the areas where the bear usually feeds, and many resting sites have also been lost. The logging of the trees along the streams has damaged the places where the bears fish. To make matters worse, the number of salmon in those streams is declining because there is no legal limit on fishing at the moment.
16. What makes "the spirit bear" look special?
17. What do local people do to protect "the spirit bear" from strangers?
18. Why is keeping banks intact important for bears?
19. What is the biggest threat to the bear?
选项
A、Because salmon live in the streams near the banks.
B、Because the banks help prevent erosion of the soil.
C、Because the banks can help nurture the forest.
D、Because the banks can feed abundant vegetation.
答案
A
解析
录音提到,保持河岸完整之所以重要是因为白熊的主食鲑鱼正是生活在溪里(home to salmon),A项的live in是对原词home to的同义转述,故选A项。B项“河岸有助于防止土壤被侵蚀”错误,这是老树的长树根的作用。录音提到白熊的摄食行为能反哺森林,C项“河岸能养育森林”与录音内容不符。D项“河岸能给大量植被供养”错误,实际上是白熊吃完鲑鱼后的骨头为植被提供丰富的营养。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/39F7777K
0
大学英语六级
相关试题推荐
A、Anewspapercompany.B、Sonycompany.C、Acarcompany.D、Anoilcompany.A从该男士的提问可以得知Mr.Jones在编辑室工作。根据常识可以知道,在报社(新闻公司)才有编辑室。文中的
A、Theperformanceshavebeenrescheduled.B、Studentdiscountticketsareavailable.C、Pricesforallticketshavebeenreduced.
Foreignaidisanimportantpartofinternationaleffortstoreducepoverty.TheUnitedStatesAgencyforInternationalDevelopm
A、Chemicals.B、Bottles.C、Athleticshoes.D、Modelboats.B“oceanographers”是指“海洋学者”。这篇杂志上的文章说,海洋学者们许多年以来,向海洋里扔了大量的瓶子,希望弄清海流的去向。正确
A、Atthebeginning.B、Inthemiddle.C、Oneweekbeforetheend.D、Attheend.B下个星期五就是期中考试(midtermexam),可见,现在正处于一学期的中间,正确答案是B。
Forthispart,youareallowed30minutestowriteanapplicationforscholarship.Youshouldwriteatleast150wordsfollowing
A、Theyhaveunrealisticexpectationsabouttheotherhalf.B、Theymaynotbepreparedforalifelongrelationship.C、Theyforma
FarmsarespreadingtounusedcitylotsandoldpropertiesacrosstheUnitedStates.Theseurbanfarmsgrowcropsinareaswhere
UptoamillionpeopleintheUKhave"completelypreventable"severeheadachescausedbytakingtoomanypainkillers,doctorss
Howmenfirstlearnedtoinventwordsisunknown,inotherwords,theoriginoflanguageisamystery.Allwereallyknowistha
随机试题
缺少休息可产生的身体症状是
患者,女,30岁。体重55kg,外伤性十二指肠水平部破裂,急诊手术修补8天后发生肠瘘,腹腔引流管每天漏出约2000ml。目前该患者合理的营养支持途径为
有关气雾剂的叙述正确的有
投资收入属于国际收支平衡表中D的()。
汉译英:“防锈包装;防潮包装;防震包装”,正确的翻译为:( )
()对境内单位或者个人从事境外商品交易的品种进行核准。
已展出或委托代销的商品,均不属于企业的存货。()
联合制发公文时,其作者应该是()的机关。
试述金融监管的内容与成本。
ThestrivingofcountriesinCentralEuropetoentertheEuropeanUnionmayofferanunprecedentedchancetothecontinent’sGyp
最新回复
(
0
)