首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
A、By means of echo location. B、With the help of moonlight. C、By means of vision and smell. D、With the aid of daylight vision. A文
A、By means of echo location. B、With the help of moonlight. C、By means of vision and smell. D、With the aid of daylight vision. A文
admin
2022-03-24
83
问题
The saying "blind as a bat" simply isn’t correct. The truth is that all 1,100 bat species can see and often their vision is pretty good, although not as excellent as other night-hunting animals.
There are two main groups of bats, which are believed to have evolved independently of each other, but both from a common ancestor. The first group, known as "mega bats", are mostly medium-sized or large bats who eat fruits, flowers, and sometimes small animals or fish. These species have distinctive visual centers and big eyes. They use senses of vision and smell to capture their prey. For example, Flying Foxes not only see well during daylight, but can also distinguish colors. They actually rely on their daylight vision and cannot fly during the night with no moonlight. The second group, called "micro bats", are smaller in size and mostly eat insects. These species use echo location to find their way and identify food. Scientists have proven that despite their poorly developed small eyes, these bats still can see during the day. When we consider the nightly lifestyle of these bats, we will see they have to be sensitive to the changing light levels because this is how they sense when to start hunting. Moreover, vision is used by micro bats to travel over long distances beyond the range of echo location.
So the truth is, there are no bats which are naturally blind. Some species use their sense of hearing more than their eyes as a matter of adaptation to a particular lifestyle, but their eyes are still functional.
9. What do we learn about mega bats?
10.How do micro bats find their way and identify food?
11.Why do some species of bats use their sense of hearing more than their eyes?
选项
A、By means of echo location.
B、With the help of moonlight.
C、By means of vision and smell.
D、With the aid of daylight vision.
答案
A
解析
文章中间部分介绍了第二类蝙蝠,即微型蝙蝠,指出这些物种使用回声定位来寻找方向并识别食物 (use echo location to find their way and identify food)。因此选项A正确。使用视觉和嗅觉来捕捉猎物的是巨型蝙蝠,选项C张冠李戴,故排除;文章在介绍巨型蝙蝠时,举了狐蝠的例子,指出这种蝙蝠实际上依靠昼视觉,在没有月光的夜间则无法飞行,因此选项B、D也属于张冠李戴,均排除。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/3Ax7777K
0
大学英语六级
相关试题推荐
A、Itspowerbillreaches?9millionayear.B、Itsellsthousandsoflightbulbsaday.C、Itsuppliespowertoanearbytown.D、I
HowPovertyChangestheBrainA)Yousawthepicturesinscienceclass—aprofileviewofthehumanbrain,sectionedbyf
Weoftenthinkofagricultureasplantingseedsandharvestingcrops.Butmanycropsdonotcomefromseeds.Manykindsoftrees
A、Thesignificanceof"punctuality."B、Thechangeofthevalueoftimeinhistory.C、Thehistoryofindustrialization.D、Thedev
A、Tuesdaymorning.B、Tuesdayafternoon.C、Thursdaymorning.D、Thursdayafternoon.B男士说,葬礼在星期二举行,遗体吊唁仪式安排在下午。所以答案是B。对话提到两个时间点,星期二
A、Launchinganinitiativetoincreasetheincomeofcoffeeproducers.B、Eliminatingilliteracyoncropproductionandmarketing
A、Thesoundofwavesistoonoisy.B、Theexperimentmaypollutethewater.C、Thesoundofwavesmayharmseaanimals.D、Thesea
A、conspicuousB、economicalC、secretD、safeC文章一开始便说到,购物变成了一种secretandmysteriousaffair(隐秘的事情),原因是在经济萧条期间,炫耀性消费看起来不大好。也可以说,人们热衷
A、Ithasbeenveryfavorablyreceived.B、Ithasgivenrisetomuchcontroversy.C、Itoffendsmanyenvironmentalists.D、Itwaspr
A、Ithasbeenveryfavorablyreceived.B、Ithasgivenrisetomuchcontroversy.C、Itoffendsmanyenvironmentalists.D、Itwaspr
随机试题
子宫内膜具备容受性的时间处于月经周期的
企业定价导向大体上有以下几种?()
46岁,开腹手术中经临床和病理检查诊断为卵巢浆液性囊腺癌Ⅲ期,应行哪种治疗
根据我国《刑事诉讼法》及有关司法解释的规定,逮捕应符合“有证据证明有犯罪事实”的法定证据条件。对这一法定证据条件的准确理解应当是( )。
未为从业人员提供符合国家标准或者行业标准的劳动防护用品的生产经营单位应(),并可处()万元以下的罚款。
行政许可申请人、利害关系人应当在被告知听证权利之日起5日内提出听证申请,行政机关应当在法定期限内组织听证。根据行政许可法律制度的规定,该法定期限为()。
承租人C公司与出租人D公司签订了一份车间租赁合同。每年的租赁付款额为20000元,于每年年末支付。C公司无法确定租赁内含利率,其增量借款利率为5%。不可撤销租赁期为5年,并且合同约定在第5年年末,C公司有权选择以每年20000元续租5年,也有权选择以5
一艘油轮自科威特港驶往大连,其最短航线为()。
属于单方法律行为的是()。
设有学生(学号,姓名,性别,出生日期)和选课(学号,课程号,成绩)两个关系,计算刘明同学选修的所有课程的平均成绩,正确的SQL语句是()。
最新回复
(
0
)