首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
专升本
Subways are underground trains, which usually operate 24 hours a day. They are found in larger cities and usually run between th
Subways are underground trains, which usually operate 24 hours a day. They are found in larger cities and usually run between th
admin
2017-03-01
49
问题
Subways are underground trains, which usually operate 24 hours a day. They are found in larger cities and usually run between the suburbs and the downtown areas. Maps and schedules are available from the ticket offices. If you take the subway often, you can save money by purchasing a monthly pass (月票).
City-operated buses run on various routes (线路) and are designed to be at certain places at certain time. Maps and schedules may be posted at certain stops, or they may be available at local banks, libraries, the student union, or from the bus drivers. Buses run mainly during the day. Fare is paid by exact change in coins, or by monthly passes.
Taxis are generally more expensive in the United States than in other countries. If you use a taxi, be sure you ask the amount of the fare before you agree to ride. The driver usually expects a tip(小费) of 15 percent of the fare.
When you take a taxi, you’d better______.
选项
A、buy a monthly pass
B、ask about the fare first
C、agree on the amount of the tip
D、pay by the exact change in coins
答案
B
解析
事实细节题。根据第三段第二句“If you rise a taxi,be sure you ask the amount of the fare before you agree to ride.”可知,乘出租车前要问清楚费用,故应选B。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/3BXC777K
本试题收录于:
英语题库普高专升本分类
0
英语
普高专升本
相关试题推荐
A、Tohelpherringthebell.B、Tohelpherfastentheseatbelt.C、Tohelpherwithherbag.D、Toholdthebagforher.B
A、Thewomanlosthermemorylastyear.B、Thewomanhadtroublefindinganyonewhoknewher.C、Thewomanwantedotherpeopletof
NoauthorinAmericanliteratureisbetterknownormorelovedthanSamuelLanghorneClemens.BorninMissouriin1835,hegrew
TheSingaporeundergroundtrainsystem,knownastheMRT,offersaspeedyandeasywaytogetaboutourcity.You’llneedsmall
Manyayoungpersontellsmehewantstobeawriter.Ialwaysencouragesuchpeople,butIalsoexplainthatthere’sabigdiff
Formillionsofpeople,theAmericandreamofowningahomeseemstobeslippingoutofreach(够不着)."Maybeyoungcouplescanno
A、Thecausesareobvious.B、Thecausesareverycomplicated.C、Thecausesarefamiliar.D、Thecausesarenotwellunderstood.B
______isthatIcan’tunderstandwhatsheistalkingabout.
Thefactorsthatadduptoahappylifeformostpeoplearenotwhatwetypicallyhearabout.(71)Thingslikeearningamaster’s
Idon’tthinkMaryunderstoodwhatyousaid,______?
随机试题
下列代码将对象写入的设备是()。ByteArrayOutputStreambout=newByteArrayOut—putStream();ObjeetOutputStreamout=newObjectOutputStream(bout);
阳气旺盛、内火偏重的人比较适用_______。
物质资料生产方式之所以是社会存在和发展的基础,原因在于_______、_______、_______、_______。
患者,女性,30岁,变色。患牙无自发痛和冷热刺激痛史。2年前,患牙曾有外伤史,未做过治疗。检查:牙冠完整,呈暗黄色,无光泽,叩痛(一),温度及电活力测验无反应,X线片未见根尖周明显异常。患牙应当诊断为
按照合同所包括的工程范围以及承包关系的不同划分,合同可分为()。
从下列各项活动的内容看,属于公安机关保护公共财产和个人合法财产的有()。
反诉,是指在已经提起的诉讼中,被告针对与原诉有联系的行为,提起独立诉讼请求的行为。下列行为属于反诉的是()。
怎样理解教育是一种投资、一种“人力资本”?忽视教育的人力资本意义或仅仅把教育看做人力资本的观念在教育界、社会上有何表现?它们都是对的吗?
下列关于法的作用,不正确的说法有()。
大投资的所谓巨片的票房收入,一般是影片制作与商业宣传总成本的2—3倍。但是电影产业的年收入大部分来自中小投资的影片。以下哪项如果为真,最能解释题干的现象?
最新回复
(
0
)