首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
In the year 2100, the world is going to have a population of about 8 billion. Most scientists agree that the most severe problem
In the year 2100, the world is going to have a population of about 8 billion. Most scientists agree that the most severe problem
admin
2014-08-25
48
问题
In the year 2100, the world is going to have a population of about 8 billion. Most scientists agree that the most severe problem is food supply.
Who is going to feed all these people? Where is the food going to come from? Are we going to have enough food? Are we going to produce more artificial foods?
One way of improving the situation is for people to eat less meat. Why? Because it takes 4 kilos of grain protein(蛋白质)to produce half a kilo of meat protein. Clearly, there is not going to be sufficient meat protein for 8 billion people. Therefore, it will also be necessary to change eating habits because meat is the main part of many people’ s food today.
A possible solution to this latter problem is the soybean(大豆). The soybean plant produces beans which have a very high fat and protein content. Scientists can now make these look and taste like real meat. They can also make many other artificial products such as soybean milk, for example, which has a taste of milk and can be used in cooking in very much the same ways as cow’ s milk. In fact, one woman in the United States fed her family only on soybeans for a year! She gave them soybean beef, soybean chicken, soybean milk, and sometimes just soybeans. Possibly, we are all going to eat soybeans in the future and finally give up meat completely from our tables.
According to the passage, the main part of food that many people are eating today is______.
选项
A、soybeans
B、grain
C、meat
D、milk
答案
C
解析
在第三段的最后提到“…because meat is the main part of many people’s foodtoday.”可知,肉类是现在许多人的主食。故选C。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/3MxO777K
0
成人本科学位英语
相关试题推荐
AccordingtoProfessorMartin’sreport,______.Inthispassage,theviewofCaptainJamesisthat______.
你们应该充分利用每一个机会说英语。
Workersnewly(arrive)fromthesouth(or)ruralareasperformtheirjob(differently)fromthosefrom(othersections)ofthec
______theessayasecondtime,thehiddenmeaningwillbecomeclearertoyou.
The(price)(of)meatwas(muchmorer)higherthan(expected.)
Mysuggestionyesterdaywasthatameeting______todiscussthematter.
Theroughdraftofanyresearchreportshouldbeeditedto______thatalldataarecorrectlypresented,thatallequipmentsare
Industrialpsychologyistheapplicationofvariouspsychologicaltechniquestothese-lectionandtrainingofindustrialworker
Whichsporthasthemostexpenses______trainingequipment,players’personalequipmentanduniforms?
InwintertheremaybeseveralfeetofsnowinotherpartsofEnglandbuttherewillprobablybenomowatallinthesouthwest.
随机试题
一切对称冲裁件的压力中心均位于图形轮廓的________上。
未取得商品房预售许可证的房地产开发项目,不得以()等名目发布房地产广告。
文化遗产是全人类的财富,为保护这些财富,联合国教科文组织通过了一系列历史文化遗产保护的重要文献,其中《保护历史城镇与城区宪章》是()通过的。
某礼花厂2018年1月发生以下业务:(1)月初库存外购已税鞭炮的金额为12000元,当月购进已税鞭炮300箱,增值税专用发票上注明的每箱购进金额为300元。月末库存外购已税鞭炮的金额为8000元。其余为当月生产领用。(2)当月生产甲
纸币之所以可以作为流通手段,是因为它本身具有内在价值。()
根据下列材料回答问题。2010年,全国研究与试验发展(R&D)经费总支出为3710.2亿元,比上年增长23.545%,研究与试验发展(R&D)经费投入强度(与国内生产总值之比)为1.49%。按研究与试验发展人员(全时工作量)计算的人均经费支出为21-4万
睡眠者效应指由于时间间隔容易使得人们忘记传播的来源,而只保留对内容的模糊记忆。根据上述定义,下列中不属于睡眠者效应的是:
经济风险
列宁说:“以为诗人才需要想象,这是没有道理的,这是愚蠢的偏见!甚至在数学上也需要想象,甚至微积分的发现没有想象也是不可以的。”该论断所揭示的是()
くうふく
最新回复
(
0
)