首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
A、Poverty. B、Diseases. C、Broken marriage. D、Failure. D录音开头,说话人开门见山地指出自己在大学生时代最害怕的不是贫穷而是失败,放D正确。
A、Poverty. B、Diseases. C、Broken marriage. D、Failure. D录音开头,说话人开门见山地指出自己在大学生时代最害怕的不是贫穷而是失败,放D正确。
admin
2018-10-16
99
问题
What I feared most for myself at your age was not poverty, but failure.
At your age, in spite of a distinct lack of motivation at university, where I had spent far too long in the coffee bar writing stories, and far too little time at lectures, but I was good at passing examinations, and that, for years, had been the measure of success in my life and that of my peers.
Now I am not dull enough to suppose that because you are young, gifted and well-educated, you have never known heartbreak or hardship. Talent and intelligence never yet immunized anyone against the willfulness of the Fates, and I do not for a moment suppose that everyone here has enjoyed an existence of quiet privilege and contentment.
However, the fact that you are graduating from Harvard suggests that you are not very well-acquainted with failure. You might be driven by a fear of failure quite as much as a desire for success. Indeed, your conception of failure might not be too far from the average person’s idea of success, so high have you already flown.
Ultimately, we all have to decide for ourselves what constitutes failure, but the world is quite eager to give you a set of criteria if you let it So I think it fair to say that by any conventional measure, a mere seven years after my graduation day, I had failed on an epic scale. An exceptionally short-lived marriage had gone off, and I was jobless, a lone parent, and as poor as it is possible to be in modern Britain, without being homeless. The fears that my parents had for me, and that I had for myself, had both come to pass, and by every usual standard, I was the biggest failure I knew.
Now, I am not going to stand here and tell you that failure is fun. That period of my life was a dark one, and I had no idea that there was going to be what the press has since represented as a kind of fairy tale resolution. I had no idea then how far the tunnel extended, and for a long time, any light at the end of it was a hope rather than a reality.
16 What did the speaker fear most at the graduates’ age?
17 What might be one’s driving force according to the speaker?
18 What did the speaker say about the seven years after her graduation?
选项
A、Poverty.
B、Diseases.
C、Broken marriage.
D、Failure.
答案
D
解析
录音开头,说话人开门见山地指出自己在大学生时代最害怕的不是贫穷而是失败,放D正确。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/3NH7777K
0
大学英语六级
相关试题推荐
A、1.B、2.C、3.D、4.D细节题。根据对话内容可知有4种方法:rentacar,cab,Greyhoundbus,AirportShuttleService。因此,正确答案为D。
LatinoyouthsneedbettereducationforArizonatotakefulladvantageofthepossibilitiestheirexplodingpopulationoffers.A
Usingacomputerorsmartphoneatnightcancauseustopileonthepounds,newresearchhasrevealed.Thestudyfoundalinkbe
Usingacomputerorsmartphoneatnightcancauseustopileonthepounds,newresearchhasrevealed.Thestudyfoundalinkbe
A、Swedish.B、Portuguese.C、Chinese.D、Thai.A细节题。根据短文中TherearelinkstomaterialstranslatedintoSpanish,Portuguese,Chinesean
A、Lecturenotes.B、Exams.C、Contactwithteachers.D、Videosofdemonstrations.C细节题。根据短文中Somematerialsfromacoursemaynotbe
ItwasmusictomyearstohearthattheGovernment’schiefadviseron【C1】______,SusanJebb,wantsparentsto【C2】______fruitj
人们把通往成功的路称作阶梯,因为你需要不停地往上攀爬才能达到某个地方。但它不是自动扶梯,你不能只是站在上面并期待它直接将你运上去,你必须自己亲自往上爬。有时候会很容易,有时候你要肩负重担往上去。但是梯子并没有变,成功仍然在另一头等着你。你需要作出决定,坚持
Amazon,corn’srecentannouncementthatsalesofe-booksattheonlinemegastorehadovertakensalesofhardcoverbookscameas
Weallhopethatthevaluesthatareimportanttoeachofusarepassedalongtoourchildren.Often,however,thathopeischal
随机试题
Theseuniversitystudentsarelookingforacheaphotel______.
心房颤动(房颤)的心电图表现是
抓好资金管理,确保项目资金专款专用是进度控制的()。
经济法律关系的客体是指经济法主体权利和义务所指向的对象,包括()。
在教学中讲授“果实”的概念时,教师既选可食的果实,又选不可食的果实(如棉籽等),这样才有利于学生准确地掌握“果实”概念。这是运用了()。
以下程序不用第三个变量实现将两个数进行对调的操作,划线处应为main(){inta,b;scanf("%d%d",&a,&B).;cin>>a>>b;cout<<"a="<<a
Inhisresearch,whatdidPeterWilliamsfindabouttraininginsmallfirms?
Itisgenerallyacceptedthatpeopleshouldvisittheiragedparentsregularlyiftheyliveseparately.Butwhetherthisrequire
SputnikIwasthefirstartificialsatellite.Itcanbedescribedasanaluminum(1)______withadiameterof58centimetersand
PresidentClintonlatertodayjoins【B1】______presidentsFord,CarterandBushat"thepresident’ssummitforAmerica’sfuture"【
最新回复
(
0
)