首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
Which of the following statements about the rattlesnake is untrue?
Which of the following statements about the rattlesnake is untrue?
admin
2010-06-30
20
问题
Which of the following statements about the rattlesnake is untrue?
The rattlesnake, often considered the deadliest of all North American snakes, has often been the subject of research and discussion among naturalists. This snake earns its name from the presence of rings of tough skin on its tail that remain when sloughing, or the dropping off of skin occurs. Whenever a rattlesnake is agitated, it begins to move its tail, a motion that causes the rings of hardened skin to make a rattling noise.
Most naturalists believe that this noise is an involuntary reaction that results from the nervousness of the reptile; they do not think that the rattlesnake is attempting to convey a warning to its possible victim. Studies have revealed that the rattlesnake is the only venomous snake that gives a signal before striking and, in fact, this reptile is the only species that has rattles. However, both the bull snake and the fox snake also vibrate their tails rapidly whenever they become nervous. Whether or not the rattlesnake should be called “the gentleman among snakes” because of the noise it makes before striking is an interesting question.
选项
A、The rattlesnake is a dangerous snake.
B、The rattlesnake’s rattles are rings of hardened skin.
C、The rattlesnake is the only species of snake that has rattles.
D、The rattlesnake is one of many poisonous snakes that give warning before they strike.
答案
D
解析
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/3OPd777K
本试题收录于:
公共英语四级笔试题库公共英语(PETS)分类
0
公共英语四级笔试
公共英语(PETS)
相关试题推荐
WhichofthefollowingaboutpickpocketingisNOTtrue?
Thespeechismainlyabouttheorganizationofthecompany.
RecentsurveysshowthatJapaneseyouthhavebecomea"MeGeneration"thatrejectstraditionalvalues."Around1980manyJap
RecentsurveysshowthatJapaneseyouthhavebecomea"MeGeneration"thatrejectstraditionalvalues."Around1980manyJap
RecentsurveysshowthatJapaneseyouthhavebecomea"MeGeneration"thatrejectstraditionalvalues."Around1980manyJap
WhichofthefollowingstatementsaboutthetelephoneofthefutureisNOTtrue?
Whatisthetelephonecallabout?
Whatisthetelephonecallabout?
随机试题
对经过三审决定接受出版的稿件,可不与作者签订出版合同的出版单位是()。
患者,男,36岁。3年来出现劳累后胸闷、头晕,1h前因胸闷自用硝酸甘油片后感头晕加重,并出现短暂黑朦而来院。既往无高血压病史,无烟酒史,其父有类似病史。查体:血压120/70mmHg,脉率68次/分,双肺(一),心界不大,心律整,胸骨左缘3~4肋间可闻3/
Rh血型抗原中最重要的是
动物体内组成的化学元素中,下列所占比例最多的是
患儿,3岁。站立不稳,不能行走,喜卧少动,面色无华,舌淡苔薄白。治疗应首选( )。
下列有关膀胱癌患者术后护理内容正确的有()
胰管、胆总管都受累的所谓“双管征”诊断胰头癌较可靠。()
根据《建筑法》关于建筑工程发破包的有关规定,长盛建设公司可以( )。
符号表示的是()
在(1)空缺处填入所需的实体、联系及其属性,完成概念模型设计。在(2)~(5)空缺处填入对应关系的属性,完成逻辑结构设计。(参见本题[附])
最新回复
(
0
)