首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
No goods(商品)or services are given free. As we know, we get many things by payment of money, and people receive money for so man
No goods(商品)or services are given free. As we know, we get many things by payment of money, and people receive money for so man
admin
2010-01-09
66
问题
No goods(商品)or services are given free. As we know, we get many things by payment of money, and people receive money for so many goods and services. Anyone taking the money from us can in turn spend it for his own good. For example, the milkman sells the milk for money, and then he uses the money, possibly, to pay for what is used in his own car.
Sometimes the payment is in another form. Often among friends, or in the family, one person will give goods, or services which cost effort (努力) and skill (技巧), in exchange for payment. This might bring a feeling of happiness, such as when one gives a present. Also, it might show that you have paid the person back, such as when you help with washing up the dishes after someone cooks you a meal. It means that in the future the person who gives goods or services will himself be given something else.
No matter how they are paid for--in money, time, or effort--goods and services can only be got by some cost.
Services can be used instead of money to pay for goods.
选项
A、Right
B、Wrong
C、Doesn’t say
答案
A
解析
推断题。从文章中最后一段可以推断出。故选A。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/3Ovd777K
本试题收录于:
公共英语一级笔试题库公共英语(PETS)分类
0
公共英语一级笔试
公共英语(PETS)
相关试题推荐
Peoplecansitonit.Peoplecancookthere.
ManyEnglishpeoplehave______mealsaday.Peoplehavelunchat______.
Schoolworkpeopledoathome.Theplacepeoplelivein.
[A]egg[B]doctor[C]field[D]homework[E]dictionary[F]house[G]book
Musiclessonsareinterestingforsomepeople.Mozartwassuchaboy.Hecouldn’twaittostart.Whenhewasthreeyearsold,he
Peopleplaymusiconit.He/Shetravelsforpleasure.
DoyouknowhowtowriteanEnglishletterandenvelope?WhenwewritealetterinChinese,wealwaysputthedateattheendof
Computershoppingisinterestingtomoreandmorepeopleeveryday.Moreandmorepeople______computershopping.
I’macollegeteacher,soIdon’thavetostayatofficeallday【B1】.Duringmy【B2】time,Ilikewindow-shopping.【B3】youknow,fa
随机试题
案例:一节音乐公开课如火如荼地进行着,音乐老师非常投入地描绘着音乐之美。她充满感情地问:“这么美的音乐,同学们喜欢吗?”学生异口同声地回答“喜欢!”这时,学生中却突兀地响起一个不同的声音:“不喜欢。”那是一个眼睛很大的男生说的,老师未予以关注,继续充满感情
Ifwewereaskedexactlywhatweweredoingayearago,weshouldprobablyhavetosaythatwecouldnotremember.Butifwehad
下列关于射流特性的说法,正确的是______。
()是网上证券委托的有效身份识别证件。
下列关于另类投资产品与其他投资产品的关系的表述正确的是()。
下列人员中,可以作为评标委员会组成人选的是()。
导游人员领取导游证时必须持有的材料不包括()
我国东西南北四个方向与邻国都有分界线,最西部的分界线是()。
班级人际关系形成和发展的手段是()。
下列不属于“启蒙运动”思想家的是:
最新回复
(
0
)