首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
专升本
The fiddler crab is a living clock. It indicates the time of day by the color of its skin, which is dark by day and pale by nigh
The fiddler crab is a living clock. It indicates the time of day by the color of its skin, which is dark by day and pale by nigh
admin
2017-09-04
21
问题
The fiddler crab is a living clock. It indicates the time of day by the color of its skin, which is dark by day and pale by night. The crab’s changing skin color follows a regular twenty-four-hour cycle that exactly matches the daily rhythm of the sun.
Does the crab actually keep time, or does its skin simply respond to the sun’s rays, changing color according to the amount of light that strikes it? To find out, biologists kept crabs in a dark room for two months. Even without daylight the crab’s skin color continued to change precisely on schedule.
This characteristic probably evolved in response to the rhythm of the sun, to help protect the crab from sunlight and enemies. After millions of years it has become completely regulated inside the living body of the crab.
The biologists noticed that once each day the color of the fiddler crab is especially dark, and that each day this occurs fifty minutes later than on the day before. From this they discovered that each crab follows not only the rhythm of the sun but also that of the tides. The crab’s period of greatest darkening is precisely the time of low tide on the beach where it was caught!
The crab’s color-changing ability was probably developed________.
选项
A、in the process of evolution
B、over millions of years
C、by the work of biologists
D、both A and B
答案
D
解析
文章第三段This characteristic probably evolved...After millions of years it has become completely regulated inside the living body of the crab.在这里A、B都提到了,所以D正确。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/3SiC777K
本试题收录于:
英语题库成考专升本分类
0
英语
成考专升本
相关试题推荐
Pickoutappropriateexpressionsfromtheeightchoicesbelowandcompletethefollowingwritedownthecorrespondingletter.
Inmostcultures,whenyoumeetacquaintancesforthefirsttimeduringaday,itisnormaltogreetthem.Themainpurposeoft
Inmostcultures,whenyoumeetacquaintancesforthefirsttimeduringaday,itisnormaltogreetthem.Themainpurposeoft
Junglecountryisnotfriendlytoman,butitispossibletosurvivethere.Youmusthavetheright【21】andyoumustknowafewi
ItissaidthatHongKongwillbejoined______themainland______abeautifulbridgeontheseainthenearfuture.
Workingonanewspaperisaverybusyjob.Manynewspapers【21】eachday,andtheyhaveto【22】peoplewithallthelatestnews.The
Workingonanewspaperisaverybusyjob.Manynewspapers【21】eachday,andtheyhaveto【22】peoplewithallthelatestnews.The
Onlyoneanimalcanwalk200mileswithoutstoppingoncetorest.Itwouldtakeapersontwodaysandtwonightstowalkthisfa
Educationisnotanend,butameanstoanend.Inotherwords,wedonoteducatechildrenonlyforthepurposeofeducatingthe
Lanewaitedonthebenchnearestthebridge,ashehadbeeninstructed.Thewindblewstraightacrosstheriver,sharpasarazo
随机试题
消费者选择“弹性信贷”时,首付款不得低于车价的_______。
数据对象就是数据元素的集合。()
心理卫生这个词所包含的范畴有
A、醋酸可的松微晶25gB、氯化钠3gC、聚山梨酯801.5gD、羧甲基纤维素钠5gE、硫柳汞0.01g注射用水加至1000ml润湿剂()。
与传统教学方法相比,现代教学提倡()
斯巴达教育要把氏族贵族子弟训练成为()
土地承包经营权的设立时间是()
计算机硬件能直接执行的语言是()。
一台交换机具有12个10/100Mbps电端口和2个1000Mbps光端口,如果所有端口都工作在全双工状态,那么交换机总带宽应为()。
Afterreachingits【21】in1990s,journalismseemstobecastinbleakandgrimprospects.Weareenduringtheworst【22】intheadv
最新回复
(
0
)