首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
A、The brick buildings are too old. B、Many people are still buried. C、Earthquakes keep occurring. D、Shelter and food is not enoug
A、The brick buildings are too old. B、Many people are still buried. C、Earthquakes keep occurring. D、Shelter and food is not enoug
admin
2017-12-08
53
问题
The government of Nepal says it believes at least fifteen hundred people have been killed by a devastating earthquake. The Information Minister says that number could triple in the next 24 hours, as many people are still thought to be buried in the collapsed buildings.
It was the worst earthquake to hit Nepal in 80 years. Old brick buildings, electric wires kept crashing down, and large cracks opened upon streets and roads. Residents ran out of homes and buildings in panic. Some witnesses said it was like being on a boat in heavy seas.
Many countries and international charities have offered aid to Nepal to deal with the disaster. India was the first to send several aircrafts, carrying medical supplies and a mobile hospital. Certainly, shelter and food is something really urgent.
1 Why could deaths triple in the next 24 hours?
2 What do we learn about the earthquake?
选项
A、The brick buildings are too old.
B、Many people are still buried.
C、Earthquakes keep occurring.
D、Shelter and food is not enough.
答案
B
解析
题目问为什么在未来的24小时之内死亡人数可能会增加到三倍。新闻开篇部分提到这是因为很多人可能仍埋在倒塌建筑的废墟下,B与原文一致,故为答案。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/3Va7777K
0
大学英语四级
相关试题推荐
A、Sydney.B、Paris.C、Tokyo.D、NewYorkCity.C短文提到,新加坡取代去年位于榜首的东京,成为生活成本最高的城市,故选C。
A、Happymoods.B、Goodmemory.C、Properreasoning.D、Sometraining.D短文开头提到,心智技能会随着人变老而自然减弱,然而研究似乎表明,通过一些训练可以增强这些(心智)技能。故选D。
Today’slectureisonthesubjectofPronunciationAchievementFactors.Asanintroductionweshouldaskourselvesthreeque
A、Workinghardmayprepareyourselfopportunity.B、Successalwaysdependsonopportunity.C、Opportunitycanreplacehardworkin
A、Togethelpwiththecourse.B、TochatwithJacksocially.C、Tohandintheirassignments.D、Topracticegivinginterviews.A细
A、Hefounditmoreprofitable.B、Hewantedtobehisownboss.C、Hedidn’twanttostartfromscratch.D、Hedidn’twanttobein
Thoreausaideducationoftenmadestraight-cutditchesoutoftwistingsmallstreams.ButnotattheEcoDorm,whichhouses36un
A、Theknowledgeofteachers.B、Thebehaviorsofstudents.C、Theprinciplesofschools.D、Theintroductionofbooks.A短文提到老师们需要有与
A、Themanhasfalleninlovewiththegirlatfirstsight.B、Themanandtheprettywomanwereattractedtoeachother.C、Thewo
A、Itcanstoremanyinstructions.B、Itcanperformfewtasks.C、Itisasymbolofmodernization.D、Itisascleverashumanbrai
随机试题
氩弧焊可焊的材料范围很广,几乎所有的金属材料都可以用氩弧焊进行焊接。
属于冲动传导异常所致的心律失常类型是
典型登革热的临床表现主要有
下列哪项因素有利于创伤修复和伤口愈合
航空货运按运输形式大致可以分为()和包机运输。
铝及铝合金管的焊接可采用的方法有( )。
钻孔灌注桩断桩的防治措施有()。
具有强烈的好奇心、浓厚的学习兴趣、积极主动、认真专注、不怕困难、敢于探究和尝试、乐于想象和创造等,这些均是良好的()的重要体现。
一支600米长的队伍行军,队尾的通信员要与最前面的连长联系,他用3分钟跑步追上了连长,又在队伍休息的时间以同样的速度跑回了队尾,用了2分24秒。如队伍和通信员均匀速前进,则通信员在行军时从最前面跑步回到队尾需要多长时间?
西安事变的和平解决标志着抗日民族统一战线的正式形成。
最新回复
(
0
)