首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
A、A heater is not needed at all. B、Devices can be used for free. C、It is as basic as possible. D、It can be freely moved. D录音提到移动
A、A heater is not needed at all. B、Devices can be used for free. C、It is as basic as possible. D、It can be freely moved. D录音提到移动
admin
2023-04-07
63
问题
A mobile office is, quite literally, an office which is capable of mobility. This means that wherever in the country that office is needed, it can be relocated to. Mobile offices are commonly used by salespeople who have to work out of their normal company offices. As salespeople often travel the length and breadth of the country looking for people who are interested in what they are selling, they often need someplace to set up a temporary office as they may spend a long period of time in one place. It is then easy for salespeople or people with a similar occupation who are working away from their main offices to connect with their company via the portable computers, such as laptops and mobile phones. It is for this reason also that a mobile office is ideal—the office can be transported from one location to another with relative ease. The staff who are currently employed within the temporary office then do not have to put in much effort to making the temporary office functional and efficient for the job that they need to do and work can often be started almost immediately.
There are many advantages to renting a mobile office. For example, this office is a lot cheaper than renting a hall or a building for temporary office work. If one were to rent an already standing building, such things as heating and flowing water may have to be paid for on top of the rent. With a mobile office, one does not have to pay for heating but may instead use a portable heater that runs off mains electricity. Mobile offices can be connected to mains electricity or can be connected to a generator which provides electricity to the portable office. This allows people working within a mobile office to use devices such as laptops, printers and photocopiers and a kettle freely. A portable office is not as basic as some may believe—it may be described as a continuation of a main office. A portable office may also be specifically designed to meet an office need. A hired building may not have everything needed to convert it into a fully functioning and effective office environment. After a mobile office has been converted into a functioning office, it can be freely moved around the country to suit the needs of whoever is using it.
There are many companies these days that specialise in mobile offices, so finding one to provide a mobile office is not difficult Many companies can provide a mobile office tailored to the type of work that needs to be done.
19. Why do salespeople need a mobile office?
20. What is the advantage of mobile offices?
21. What do we learn about mobile offices?
选项
A、A heater is not needed at all.
B、Devices can be used for free.
C、It is as basic as possible.
D、It can be freely moved.
答案
D
解析
录音提到移动办公室的几个优点,其中说到一旦被改造成功能齐全的办公室,就可以自由地移动到各个地方(freely moved around)以满足人们的需要,因此选D项。录音提到在移动办公室,人们可以使用可携带的取暖器,不需要管道供暖,也不需要支付暖气费,因此A项“不需要使用取暖器”不正确。录音提到移动办公室可以连接到电源,所以人们可以自由地使用电子设备,如电脑、打印机、复印机、烧水壶等,B项“人们可以免费使用设备”与录音原文不符。录音提到移动办公室并不像一些人想象的那样设备简单,它是主办公室的一种延续,因此C项“它尽可能设备简单”不正确。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/3YvD777K
0
大学英语六级
相关试题推荐
Withinthecultureasawhole,naturalsciencehasbeensosuccessfulthatthewordscientificisusedin(i)________manner;it
InProtosciencetimes(intheancientGreece),claimsaboutthephysicalworldwereoftenacceptedastrueiftheyarereasonabl
Althoughthepoliticalscienceprofessor’spaperisquite(i)________aboutthegovernment’sproblems,suggestingthattheyarep
Thelocalconflicts,whicharemostlikelytoescalateintobroaderwars,arethosebetweengroupsandstatesfromdifferentciv
Becauseearlymanviewedillnessasdivinepunishmentandhealingaspurification,medicineandreligionwereinextricablylinke
当你在路边草地或自家庭院里发现一两只从未见过的甲虫时,你肯定不会感到惊讶。但在生物学家和生态学家们看来,这或许不是件寻常小事。专家们把这种原本生活在异国他乡、通过非自然途径迁移到新的生态环境中的移民称为“生物入侵者”——它们不仅会破坏某个地区原有的生态系统
B细节辨认题。当男士问女士希望看到什么样的措施时,女士说应该出台一个关于道路照明的标准,以有效避免光线外溢。因此本题答案为B。
PASSAGETWO(1)Thesaltequationtaughttodoctorsformorethan200yearsisnothardtounderstand.Thebodyreliesonthise
A、Whypeoplelikesadmusic.B、Effectsofemotiononpeople.C、Sadmusicandbiology.D、Effectsofnaturalchemicals.C录音问本次节目主要
Theybelievedthatthiswasnotthe________oftheircampaignforequalitybutmerelythebeginning.
随机试题
小张今年5岁,智力正常,但先天腿部残疾。下列有关小张的权利能力和行为能力的说法中,正确的是()。
Themusicsounds,atfirst,likeitbelongsinapoweryogastudio:electronicandrhythmic,risingandfallinglikebreaths.Bu
硅肺可以引起
A.胆B.胃C.小肠D.大肠E.膀胱具有“主津”功能的是
请根据以上资料,选择以下栏目正确选项:“结汇方式”栏:
2018年国务院政府工作报告指出.2018年我国要继续创新和完善宏观调控,把握好宏观调控的度,保持宏观政策连续性稳定性,实行()。
游客登山扭伤,紧急处理后,患者需要多长时间后,应用热毛巾热敷患处,加速血液循环()
manipulation
Iftheworld’seducationsystemshaveacommonfocus,itistoturnoutschool-leaverswhoareproficientinmaths.Governments
December1st,2014DearMr.Dias,Furthertoyourletterof22November,Iamveryhappytosaythatwearenowinapositi
最新回复
(
0
)