首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
Basically, there are three types of fatigue: physical, pathological (由疾病引起的), and psychological. As you might suspect, each diff
Basically, there are three types of fatigue: physical, pathological (由疾病引起的), and psychological. As you might suspect, each diff
admin
2012-01-27
52
问题
Basically, there are three types of fatigue: physical, pathological (由疾病引起的), and psychological. As you might suspect, each differs significantly from the others.
When you exercise your body you produce waste products. Muscles, for example, discard lactic acid (乳酸) into the blood; cells dump in carbon dioxide. When these wastes reach a certain level in the blood, the brain is notified and your activity level drops. Excess wastes in the muscles may produce soreness. If the blood of a physically fatigued animal is injected into a rested animal, it will produce fatigue. The solution to this type of fatigue is simple — rest. That should revive you; if it doesn’t, another cause should be sought.
Have you ever become involved in so many activities that you had to be in two places at once? This is what happens when your body has a disease. The cells are overtaxed and cannot keep up with both fighting the disease and keeping you active. The result is fatigue. Some communicable diseases like the flu and colds are notorious for draining your energy. Other non-communicable diseases, like anemia (贫血), drain you because you are lacking an important body ingredient. Being overweight can cause pathological fatigue. It should be obvious that this type of fatigue is not going to go away without treatment. In a way, pathological fatigue is a lifesaver. It lets you know something is wrong and that you need rest. Even a poor diet can produce pathological fatigue. Frequently, people who go on crash diets develop pathological fatigue, and if the diet is not improved, they may do physical harm to their bodies.
Here is the most common type of fatigue. Almost everybody experiences it now and then. Often, the cause is an emotional war you are waging with yourself or those around you. Some of these familiar factors can bring on psychological fatigue: worries, stress, lack of exercise, boredom, depression. If you know someone with psychological fatigue, would you advise him to rest? No way! That might be fine for our other types of fatigue, but for this one, it’s deadly. If you are ever going to be able to cope with stress, depression, or worry, you need oxygen in your cells and a more optimistic attitude. Get out of the chair and do something! Believe it or not, many people throw themselves into physical labor like cleaning or carpentry to "defatigue" themselves. If you find yourself in a particularly stressful situation that you can’t physically escape, escape mentally. When fatigue continues, maybe you need to get to the root of the problem.
Which of the following statements is true about psychological fatigue?
选项
A、Psychological fatigue happens to those involved in war.
B、Rest is the only solution for psychological fatigue.
C、Physically healthy people do not suffer from psychological fatigue.
D、Physical labor can get some people out of psychological fatigue.
答案
D
解析
根据题干中的psychological fatigue将本题出处定位于第四段。该段倒数第三句提到,很多人通过投入地做打扫或做木匠活儿使自己“消除疲劳”。[D]是对该句的概括,故为答案。[A]是针对该段第三句中an emotional war(在情感上经历的战役)设的干扰项。休息可以缓解身体的疲劳,但该段第七句提到,“休息”也许对其他两种疲劳有效,但对这种却是要命的,故排除[B]。[C]过于绝对,并未在文中提及。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/3ao7777K
0
大学英语六级
相关试题推荐
A、Atschool.B、Athome.C、AtYouthClubs.D、AtYouthCenters.B信息明示题。文章第一段最后指出,年轻人会花大量的空闲时间在家陪家人或朋友,所以B正确。
A、Sheshouldliveinthecountry.B、Sheshouldlivenearthespring.C、Hepreferstoliveinthecountry.D、Heagreeswiththew
Takingyourdogonvacationmayhavebeen【B1】______adecadeago,buttodayit’sfree.【B2】______thepet-friendlyhotel,wh
A、Tohishome.B、Toherhome.C、Togotothepicnic.D、Togoshopping.A信息明示题。女士说考试结束了,他们可以去野餐了,男士说野餐太累,建议去他家开个party,由此可知,A正确。
BorninNorthCarolinain1862,WilliamSidneyPorter,thismasterofshortstoriesismuchbetterknownunderhispenname"O.
BorninNorthCarolinain1862,WilliamSidneyPorter,thismasterofshortstoriesismuchbetterknownunderhispenname"O.
Ironically,intheUnitedStates,acountryofimmigrants,prejudiceanddiscriminationcontinuetobeseriousproblems.Therew
Thereissomethinghardto【B1】______aboutcherries.Thesmallredfruitisapopular【B2】______foodaroundtheworld.Innorthe
A、Shesucceededininvesting.B、Shewasknowledgeableforarts.C、Shesucceededinpaintings.D、Shedislikedbooksandarts.B文章
Itishightimehe______(兑现降低失业率的承诺).
随机试题
新西兰奥克兰大学的研究人员与来自英国和美国的研究小组在4年内共同对将近1.2万名老人进行了11项调查。其中一半的老人服用钙片,而另一半则服用没有药物成分的安慰剂。结果显示,前一组当中每1000人中突发心肌梗死、中风甚至死亡的案例比后一组分别多14起、10起
根据下面所提供的汉语学习者口语交际中的句子回答问题例句1:这个老鹰是男的。例句2:这是一个动物,在Australia的,像……恩,老鼠一样的,有孩子在肚子里,跳跳。例句3:如果你的头发足湿湿的,你可以用这个把头发,头发,头发十。例句4:我们上北京,
关于钙离子的说法正确的是()。
世贸组织的非歧视贸易原则,主要依靠以下内容体现:
在超声波加工机床上,换能器的作用是()。
根据《劳动法》的规定,用人单位由于生产经营需要延长工作时间,应当与其协商的有()。
如图,在正方体ABCD—A1B1C1D1中,棱长AA1=2,E为CC1的中点.求点D1到平面EAB的距离.
一国两制
最近发展区
设随机变量向量组α1,α2线性无关,则Xα1一α2,一α1+Xα2线性相关的概率为().
最新回复
(
0
)