首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
Which of the following is NOT mentioned as pressure on food supplies?
Which of the following is NOT mentioned as pressure on food supplies?
admin
2014-08-13
51
问题
Which of the following is NOT mentioned as pressure on food supplies?
An international aid group is calling for an overhaul of the world’s food system, saying prices for staples such as corn will double in the next 20 years. London-based Oxfam released a report Tuesday saying demand for food is expected to rise 70 percent by 2030, as climate change, lower crop yields and rising energy prices pressure food supplies.
The group says those hardest hit will be the poor, who spend as much as 80 percent of their income on food. The report recommends addressing the problem by boosting food reserves, ending the use of food crops in biofuels, and ending speculation in worldwide food markets. It also calls for a shift away from large-scale commercial food producers to smaller local growers.
选项
A、World demand for food will double in the next two decades.
B、The poor will suffer the most if food prices soar.
C、Boosting food reserves could be a way to solve the food problem.
D、Reforms on the scale of food production are recommended.
答案
A
解析
事实细节题。新闻开篇提到,一个国际援助组织称主要食品的价格将会在未来20年内翻倍。A“世界粮食的需求在未来20年内翻倍”与新闻提到的“粮食的价格翻倍”有出入,故为答案。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/3dpO777K
0
专业英语八级
相关试题推荐
TheClassicalSenseofGoodGovernmentPoliticsplaysanextremelyimportantroleinhumansociety.Politicalphilosopherss
Let’sNotHideHealthCostsWeareawashinhealth-careproposals.PresidentBushhasone.SodoesCaliforniaGov.ArnoldSc
TheordinaryfamilyincolonialNorthAmericawasprimarilyconcernedwithsheerphysicalsurvivalandbeyondthat,itsowneco
AccordingtoChomsky,slipsofthetongueofanativespeakerareexamplesof______.
Makinggooduseofthecollegelibrarymightbeamaximalhelptostudents’study.Togetaccesstothelibrary,thestudentsho
CharacteristicsofaBureaucracyPeopleusuallyholdnegativeopiniontowardsbureaucracy,butaccordingtoMaxWeber,bureau
NowmanyeducationalinstitutionsinChinahavenativespeakersontheirfacultywhoteachtheEnglishlanguage.Inwhatwaysar
Onewaytoovercomeregionalvariationandfacilitatethecommunicationbetweenspeakersofdifferentdialectsistoenforce____
Peoplelearnlanguagesallthetime,andforallkindsofreasons.Forexample,youprobablyhavevariousreasonstostudy【M1】__
随机试题
搽擦法最早记载于
肱骨干骨折当骨折线位于三角肌止点以下时,近折端由于______的牵拉而向______移位;远折端因_________、_________的牵拉而向近端移位。
平静吸气时的主要阻力来自于肺的弹性阻力,故其降低有利于呼吸。()
与白蔹相反的药物是
2012年7月1日上午,中国国家主席胡锦涛出席了庆祝香港回归()周年暨香港特区第四届政府就职典礼。
危机公关是指由于企业管理不善、同行竞争甚至遭遇恶意破坏或者是外界特殊事件的影响,而给企业或者品牌带来危机,企业针对危机所采取的一系列自救行为,包括消除影响、恢复形象等。根据上述定义,下列属于危机公关的是()。
中国从开始全面建设社会主义以来,尽管经历过严重的曲折,还是取得了重大的显著的成就,其中该时期最大的建设成就是()。
已知(BL)=0FH,执行TESTBL8FH后,(BL)=______。
下面关于数据库系统基于日志的恢复的叙述中,哪一种说法是正确的?
TestshaveconfirmedthatfourpeopleinWisconsincontractedthemonkeypoxvirusaftercomingintoclosecontactwithpetprair
最新回复
(
0
)