首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
考研
One thing that Ismael Matos, 23, says he’s learned on his job as a special agent with the Geek Squad, is that there are no stupi
One thing that Ismael Matos, 23, says he’s learned on his job as a special agent with the Geek Squad, is that there are no stupi
admin
2011-02-25
63
问题
One thing that Ismael Matos, 23, says he’s learned on his job as a special agent with the Geek Squad, is that there are no stupid questions—not even when a customer asks where the power button is. The goal, Matos says, is first to "strip out the jargon. " You know what he means: those terms like gigs, Ram, and motherboard that civilians don’t typically use in everyday conversations. Once he establishes a common language with the customer, Matos can focus on building a relationshipone that he hopes will pay off in the future. Matos knows that clients often don’t have the same skills he does. His customers ask for help not only with setting up new computers and installing software, but also with digital cameras, wireless Internet access and even getting their iPod synced with iTunes.
We live in the age of Web2.0, when Internet viewers are fast becoming content creators. We may log in to social networking sites such as Digg and Technorati, rate or even upload videos on YouTube, and contribute and edit information on collaborate websites known as wikis.
But members of this expanding plugged-in population aren’t necessarily up to speed with the language of the web—or understand the technical lingo of the sales or customer service people they’re turning to for assistance. According to a "Cyber Stress" survey of 1,001 American broadband Internet service users, 46 percent said the typical tech support person uses an excess of technical language, and 61 percent said they would prefer a "computer therapist" who is compassionate and easy to talk to.
A question that online public relations strategist Sally Falkow says she’s hearing often these days is, "How do we cope with all this?" she tells people, "There’s no way you can escape this. There’s a big conversation going on," and it’s important to learn how to be part of it.
If you’re at the earliest stage of the learning curve, start by reading technology-oriented columns and articles in magazines, newspapers and websites that are written for a general audience. Move up to more tech-oriented e-letters as you build a foundation. As you come across new tells, look them up online. Definitions at Wikipedia, the online encyclopedia written and edited by web users, may be helpful. You should also start associating with people who can help explain things. Look for groups that sponsor seminars or find a supportive online community. Don’t be afraid to guide your helper. Explain what you need to know, ask him or her to slow down and speak in basic terms.
What does Sally Falkow say about the problems she is faced with?
选项
A、All the tech support persons need to make those lingo easy-to-understand.
B、A big conversation is needed between the customer and the tech support persons.
C、The users need to learn some tech lingo to understand the tech support persons.
D、The users can escape from one tech support person and find another one.
答案
C
解析
细节题;我们根据题目中的人名Sally Falkow从原文的第四段开始寻找相关信息。原文中该段较短,我们和4个选项比较阅读,A选项在原文中找不到相应信息,要排除。B选项来自原文的“There’s a big conversation going on”,但结合原文“it’s.important to learn how to be part of it”,这里所讲的是作为消费者和使用者,对于技术术语还是要有所了解,要去学习,而非B选项解读的意思。而对这一点,C选项的分析是正确的。D选项和原文的“There’s no way you can escape this”有一字重复,但表义相去甚远,也是需要排除的。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/3eZ4777K
0
考研英语一
相关试题推荐
Accordingtothetext,whichofthefollowingstatementsistrue?Theauthorofthetextismostprobablyoftheopinionthat_
Theearliestcontroversiesabouttherelationshipbetweenphotographyandartcenteredonwhetherphotographer’sfidelitytoapp
Theearliestcontroversiesabouttherelationshipbetweenphotographyandartcenteredonwhetherphotographer’sfidelitytoapp
Theearliestcontroversiesabouttherelationshipbetweenphotographyandartcenteredonwhetherphotographer’sfidelitytoapp
Inascience-fictionmoviecalled"Species",amysterioussignalfromouterspaceturnsouttodescribethegenomeofanunknown
Agaragethesedaysisahighlyprizedasset,likelytoaddasmuchas10%~15%tothevalueofahouse,especiallyifit’sina
Maintainingclassroomdisciplineisagrowingproblemformanyschools.(46)Somechildrenseemincapableoffollowingtherules,
(46)Theprospectofcloninghumanshascomeastepcloserasdoctorshavesuccessfullyreplicatedinhumaneggstechniquesused
ItisimpliedinthefirstsentencethatdoctorsinPhiladelphiaWecanlearnfromthetextthatanewlawinPennsylvanian
Shewascomplainingthatthedoctorwas______toomuchforthetreatmenthewasgivingher.
随机试题
背景某机场工程机坪扩建项目施工进展到25周时,对前24周的工作进行了统计检查,检查结果列见下表。计算24周的CV与SV并分析成本和进度状况。
槐花散的功用是
A.肠中热结,腑气不通B.心火独亢,侵扰心神C.邪热炽盛,迫津外泄D.邪气亢盛,化燥化热E.寒邪凝束,正气抗邪
饰面板(砖)工程应对下列材料及其性能指标进行复验()。
下列已经颁布的规范性法律文件中,不属于宪法部门法范畴的是()。
一笔8年期的公司贷款,商业银行允许展期的最长期限是()年。[2016年6月真题]
教育发展受制于政治经济制度等因素,但也具有相对独立性,具体表现在()。
下列政府举措中,不能够直接促进城镇居民人均可支配收入增长的是:
党的十七大报告指出:全面推进党的建设新的伟大工程,要以提高领导干部的素质为重点加强组织建设。()
试论合同保全制度中的撤销权。
最新回复
(
0
)