首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
The two modern writers whose influence on young novelists has been most pervasive are probably James Joyce and Ernest Hemingway.
The two modern writers whose influence on young novelists has been most pervasive are probably James Joyce and Ernest Hemingway.
admin
2011-01-02
44
问题
The two modern writers whose influence on young novelists has been most pervasive are probably James Joyce and Ernest Hemingway. There is no telling how many young writers have gone astray trying to emulate Joyce’s complexity of language and Hemingway’s misleading simplicity.
I was reminded of that as I read Nicholas Delblanco’s Fathering, an often exasperating novel, because it is so needlessly obscure and reveals so much talent and so little disciplining of that talent.
The internal maundering of Delblanco’s characters would probably interest a psychoanalyst, trained to decipher their significance as sign posts, But novelists should not write for the edification of psychoanalysts. Ostensibly reproducing the unorganized thoughts, memories and impressions flowing through a character’s mind is not often the best way to make that character comprehensible.
Such thoughts, memories and impressions become chaotic. The job of the artist is to bring some order and meaning out of that chaos, not to compound it, and to clarify, not befog, the nature of the character.
According to the passage, what do many young novelists try to do?
选项
A、They try to imitate Joyce’s symbolism.
B、They try to influence Delblanco
C、They try to follow the example of Hemingway’s simple plot.
D、They try pattern themselves after Joyce’s complicated language.
答案
D
解析
根据第一段第二句“There is no telling how many young writers have gone astray trying to emulate Joyce’s complexity of language and Hemingway’s misleading simplicity’’,可以断定[D]为正确答案,而[C]错误。[A]和[D]中所述原文未提及。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/3heO777K
0
专业英语八级
相关试题推荐
TheEclipseofFreudSigmundFreudisrightlyregardedasthefatherofmodernphychiatry.Henotonlydevelopedthemostpro
TheEclipseofFreudSigmundFreudisrightlyregardedasthefatherofmodernphychiatry.Henotonlydevelopedthemostpro
TheHistoryofAmericanIndiansWhenEuropeansdiscoveredthewesternhemisphere,theydiscoveredaraceofpeoplethatColu
TheHistoryofAmericanIndiansWhenEuropeansdiscoveredthewesternhemisphere,theydiscoveredaraceofpeoplethatColu
TheHistoryofAmericanIndiansWhenEuropeansdiscoveredthewesternhemisphere,theydiscoveredaraceofpeoplethatColu
TheHistoryofAmericanIndiansWhenEuropeansdiscoveredtheWesternhemisphere,theydiscoveredaraceofpeople.【1】______
TheHistoryofAmericanIndiansWhenEuropeansdiscoveredtheWesternhemisphere,theydiscoveredaraceofpeople.【1】______
TheHistoryofAmericanIndiansWhenEuropeansdiscoveredtheWesternhemisphere,theydiscoveredaraceofpeople.【1】______
随机试题
什么是实验法?它有什么特点?
患者,男性,30岁,因畏寒、发热、厌油、恶心呕吐、食欲缺乏、乏力就诊。诊断为甲型肝炎,收入院治疗。下列隔离措施错误的是
太阳能电源的特点有()。
零散产业的战略选择包括()。
师生关系在人格上是()的关系。
符号冲突是指在符号的传播过程中,“发讯人”和“收讯人”由于各自在思想、认识和世界观等方面的不同,对符号的使用和理解存在不同程度的差异,进而造成交流的矛盾或冲突。根据上述定义,下列选项属于符号冲突的是()。
某国对吸烟情况进行了调查,结果表明,最近三年来,中学生吸烟人数在逐年下降。于是,调查组得出结论:吸烟的青少年人数在逐年减少。下述哪项如果为真,则调查组的结论受到怀疑?
Ashipwithaheavyloadoftimberisreportedtohavesunk______thecoastofCalifornia.(1994年考试真题)
Carsharing1.有人认为拼车利大于弊2.有人则持相反意见3.我的观点
A、Itoffersawardtowinnerstostarttheirbusiness.B、Itistargetedatteenagersandyoungadults.C、Ithelpscreateachanne
最新回复
(
0
)