首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
New Guidelines for Fighting HIV At the moment, four million people around the world receive anti-retroviral drugs. There’s anoth
New Guidelines for Fighting HIV At the moment, four million people around the world receive anti-retroviral drugs. There’s anoth
admin
2011-02-09
79
问题
New Guidelines for Fighting HIV
At the moment, four million people around the world receive anti-retroviral drugs. There’s another five million who need them but don’t get them.
The WHO recommendations on when to start treatment for HIV would mean an extra three to five million people would be added to that waiting list. The WHO wants people who have HIV to start drugs before their immune systems get so weak that they start displaying symptoms. A study recently published in the medical journal The Lancet showed starting treatment at the newly recommended level could increase survival by nearly 70% .
It would also add significantly to the cost on health care systems. In South Africa, which has one of the biggest HIV burdens in the world, currently fewer than half of the people who should be receiving HIV drugs get them.
Poor health infrastructure is a common problem for nearly all developing countries. Putting HIV-positive people on drugs earlier would significantly reduce the cost to health systems of treating opportunistic infections- illnesses which take hold while the immune system is weak. It would also greatly improve life expectancy of HIV patients, with repercussions for families and the workforce. The WHO is still working out how much it would cost countries to improve their treatment regimes, but it won’t be cheap.
What is the main idea of this passage?
选项
A、It would add much more cost for the WHO to treat with people who have HIV.
B、Those people with HIV is a common problem for all developing countries.
C、Starting treatment early could increase survival opportunities for people with HIV.
D、The WHO has raised new proposals to fight against AIDS.
答案
D
解析
(A)、(B)和(C)都是文章中提到的事实,但是不足以概括整篇文章的内容。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/3kid777K
本试题收录于:
托业阅读题库托业(TOEIC)分类
0
托业阅读
托业(TOEIC)
相关试题推荐
Peoplethanktheirparentswithtwodays:Mother’sDay,onthesecondSundayinMay,andFather’sDay,onthethirdSundayinJu
Iremember______itbeforesomewhere.
You’dbetter______yourhomeworkbeforedusk.
December25thisChristmasDay.ManyAmericansarebusywithChristmasandthewinterholidayseason.BuyingaChristmastreeis
Aprogressiveincometaxmeansthatthosewithahigherincomepay______.
2696S.ColoradoBlvd.,Suite380Denver,Co.80222
_______endangeredspeciesmaynotbeprotectedfromthehazardsfromhumanactivities.
TheLafetteManagementWorkshopSeriescontinuesonMondaynextweek.AtGadsbyHallinNewBrunswick,therewillbeaseminaro
MJACleaningServices250GrocerDrive,SaltLakeCity,UTwww.mja.comImaginethereliefofcominghometoaspotlesshouseaf
MJACleaningServices250GrocerDrive,SaltLakeCity,UTwww.mja.comImaginethereliefofcominghometoaspotlesshouseaf
随机试题
下述关于喉癌常规放疗描述正确的是
患者女。因恶心、呕吐、厌食而来就诊。初步检查结果为:ALT增高,肝大,肝区痛,黄疸。临床怀疑为乙型肝炎。在乙型肝炎抗原检测中,下列哪种抗原不易检出
下列属于采购与付款业务循环所使用的凭证和记录是()。
“规定公司必须按照一定的比例和基数提取各种公积金,股利只能从企业的可供股东分配利润中支付”所体现的分配制约因素是()。
法国某跨国公司预计在6月份(3个月后)有一笔150万的欧元应付账款,同月该公司有一笔美元收入,可以用于支付此笔应付账款。已知欧元的即期汇率为$1.0450/,3个月远期汇率$1.0650/。公司担心欧元相对于美元的价值将继续上升,决定使用期货交易锁定美元成
根据以下资料,回答106—110题由所给材料可知,下列各项说法中正确的一项是()。
"Itkeepsyougrounded,putsyouinasituationthatkeepsyououtoftrouble,andputsyouwithagroupthathasthesamemind-
下面类中,有两个下拉列表,一个可以选择月份,一个可以选择2000—2009年之间的年份。importjavax.swing.*;publicclassExpirationextendsJFrame{JCombo
Anotherkindofdistinctionthatcanbemadeamongworksofartiswhethertheywereoriginallyintendedasobjectspurelytobe
Leeiscomingonverywellnowandit’sa______ofdecidinghowtofithimintotheteam.
最新回复
(
0
)