首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
A、Flowers. B、Trees. C、Cows and sheep D、Wheat, barely and vegetables. D此题考查听细节的能力。做此题时,学生应一边看题,一边听。在最后听到关键词enormous fields的时候,做出
A、Flowers. B、Trees. C、Cows and sheep D、Wheat, barely and vegetables. D此题考查听细节的能力。做此题时,学生应一边看题,一边听。在最后听到关键词enormous fields的时候,做出
admin
2013-04-08
56
问题
Farming in Britain has changed a great deal in the last 30 years. Farming used to employ a great many people in Britain but nowadays, with machinery, a few people can run a huge farm of thousands of hectares.
Agriculture provides around 60 percent of Britain’s food needs even though it employs just 2 percent of the country’s labor force. Britain’s agriculture is under pressure to change at the moment. Farmers are under pressure to adopt more environmentally friendly methods such as organic farming. Organic farming does not use artificial chemicals that can damage the environment and human health. Its popularity has grown rapidly in recent years. Different types of farming occur in different regions of Britain. This is due to the influence of relief, climate, and soil type and to an extent closeness to the market. Upland areas generally lend themselves to sheep farming. Flat areas to crop production and wet/warm areas to milk and beef production.
Some parts of Britain have excellent soil for crops, while others are used for cattle, sheep, pigs and poultry.
In the northwest of England, Wales and Scotland, farmers keep cattle and sheep. Sheep can survive the cold winters on the hills and moors.
In the southwest of England, the rich grass is ideal for feeding dairy cows.
In the southeast of England and the lowlands of Scotland, grain, potatoes and sugar beet are grown.
In East Anglia (Norfolk, Suffolk and Essex), wheat, barley and vegetables grow in enormous fields.
选项
A、Flowers.
B、Trees.
C、Cows and sheep
D、Wheat, barely and vegetables.
答案
D
解析
此题考查听细节的能力。做此题时,学生应一边看题,一边听。在最后听到关键词enormous fields的时候,做出答案。enormous的意思是“extremely large in size and amount”。这里用来形容大片的田地。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/3pr7777K
0
大学英语四级
相关试题推荐
Moreoftenthannot,itisdifficultto______theexactmeaningofaChineseidiominEnglish.
Planningisaveryimportantactivityinourlives.Itcangive【C1】______,evenexcitementorcausequitesevereheadaches.Th
A、Becauseitisagoodexercise.B、Becauseithelpspeopletoloseweight.C、Becausefamouspeoplearedoingit.D、Becauseitte
Inthepastfewyears,hundredsofmagazinesandnewspaperstorieshavebeenwrittenaboutBillGatesandhiscompany,thereas
Chimp(黑猩猩)ShowHallmarkofHumanCulture,StudyFindsResearchershavediscoveredthatchimpanzeesnotonlyteacheachoth
Chimp(黑猩猩)ShowHallmarkofHumanCulture,StudyFindsResearchershavediscoveredthatchimpanzeesnotonlyteacheachoth
HowtoEnhanceEtiquetteEducation?1.礼仪教育很重要2.现在许多大学生都不懂礼仪3.为加强礼仪教育,家长和学校应该……
A、Heshouldnotdotheexperimentafterall.B、Hemustbeextremelycareful.C、Shewillhelphimdotheexperiment.D、She’ssure
A【B1】______ofthephysicalandchemicalnatureoflifemustbegin;notontheEarth,:butintheSumInfact,itis.attheSun
A【B1】______ofthephysicalandchemicalnatureoflifemustbegin;notontheEarth,:butintheSumInfact,itis.attheSun
随机试题
甲向首饰店买钻石戒指一枚,标签表明该钻石为“天然钻石”买回后被人告知实为人造钻石。甲遂多次与首饰店交涉,历时一年零六个月,未果。现甲欲诉请法院撤销该买卖关系,其主张能否得到支持( )。
领取《营业执照》的,设立登记费为多少元?()。
幕墙的四性检验报告包括那些项目()。
某沿海城市电力隧道内径为3.5m,全长4.9km,管顶覆土厚度大于5m,采用顶管法施工,合同工期1年,检查井兼作工作坑,采用现场制作沉井下沉的施工方案。电力隧道沿着交通干道走向,距交通干道侧石边最近处仅2m左右。离隧道轴线8m左右,有即将入地的高
2014年初,某公司短期借款、长期借款、应付债券科目均无余额。该公司2014年~2015年发生有关经济业务如下:(1)2014年3月31日,从中国银行借入2年期,年利率6%,到期一次还本付息不计复利的长期借款200万元,当日用于购买一台不需要安装
从业人员若在工作中违背职业纪律,正确的态度是()
杜威的教育思想的核心,一般被概括为()
广州、深圳、佛山三市的科技项目数约占广东省的:
各种感觉能力都开始减退是在()
简述诚实信用原则的含义和功能。(2011一专一53)
最新回复
(
0
)