首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
Now, about France in World War n. In this period of time, ominous【T1】______ began in Germany and Italy. The Germans reclaimed Al
Now, about France in World War n. In this period of time, ominous【T1】______ began in Germany and Italy. The Germans reclaimed Al
admin
2019-03-26
47
问题
Now, about France in World War n. In this period of time, ominous【T1】______ began in Germany and Italy. The Germans reclaimed Alsace-Lorraine in 1936, and invaded Poland in 1939. Because Britain and France had【T2】______ with Poland, they were forced to declare war on Germany. France was overconfident of its famed Maginot Line, a fortified wall stretching across Alsace-Lorraine: the Germans approached from Belgium, surrounded it and seized it handily. In 1940,【T3】______ collapsed, and Paris was taken without a fight. The country was divided into an occupied zone and an unoccupied zone, with its seat of government in Vichy. A famous World War I general, Henri Philippe Petain, was made leader, and the Vichy government was later judged to have collaborated with the Nazis. General Charles de Gaulle, the Under-secretary of State for National Defense, had fled to London He organized【T4】______ to support the Free French in their resistance effort When the Allies landed in French North Africa in 1942,【T5】______ marched into the unoccupied zone. Two long years later, the Allies finally got a foothold on the beaches of Normandy, June 6, 1944, and entered【T6】______ in 1944. Allied commander Dwight Eisenhower very diplomatically allowed French troops to enter the city first, to riotous cheers, heartfelt embraces, and unashamed tears.
【T1】
选项
答案
military build-up
解析
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/40EK777K
0
专业英语八级
相关试题推荐
Itneverrainsbutitpours.Justasbossesandboardshavefinallysortedouttheirworstaccountingandcompliancetroubles,
Weuselanguageeveryday.Weliveinaworldofwords.Hardlyanymomentpasseswithsomeonetalking,writingor【S1】______read
Communicationisfarmorethanspeechandwriting.Mostofusareawarethatwearecommunicatinginmanydifferentwayseven【S1
Shop-lifterscanbedividedintothreemaincategories;theprofessionals,thedeliberateamateurs,andthepeoplewhojustcan
Aknowledgeofseverallanguagesisessentialtoothermajors’studybecausewithoutthemonecanreadbooksonlyintranslation
Culturesaredifferentbecausethelocationstheyexistinaredifferent.Somepeoplelivinginthedesert,aregoingtolived
Inanagewhereglobalizationisthetrend,learningaforeignlanguagebecomesessential.Becauseofglobalization,citizenso
IhavebeenteachingforlongerthanIcaretosay,andalwaysofferacourseforenteringfreshmen.AndI’vediscoveredsomet
A、Nineyearsago.B、Eightyearsago.C、Sevenyearsago.D、Sixyearsago.B根据句(4)可知,中国的网络教育始于八年前,因此答案为[B]。
A、Atalkshowhost.B、Alawyer.C、Anadvertisingexpert.D、Arealestateagent.A根据句(8)可知,唐尼目前的工作是脱口秀主持人。因此答案为[A]。
随机试题
一般植物都喜欢生长在()的土壤上。
阵发性室性心动过速的心电图改变是
患者男,55岁。因心力衰竭使用洋地黄进行治疗。治疗期间的下列医嘱中,护士应对哪项提出质疑和核对()
双代号时标网络计划的特点之一是()。
在固定资产系统中,折旧分配表是编制记账凭证、把折旧分配到成本和费用的依据。
欧洲联盟的本质是()。
求函数的单调区间,并确定对应曲线的凹凸区间及拐点.
近代以来中华民族面临的两大历史任务,就是争取民族独立、人民解放和实现国家富强、人民富裕。关于两者关系,下列说法正确的有()
设矩阵A=(aij)3×3满足A*=AT,其中A*为A的伴随矩阵,AT为A的转置矩阵.若a11,a12,a13为三个相等的正数,则a11为
TheCulturalRevivalintheByzantineEmpireBetweentheeighthandeleventhcenturiesA.D,theByzantineEmpirestagedana
最新回复
(
0
)