首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
考研
The biggest safety threat facing airlines today may not be a man with a gun, but the man with the portable computer in business
The biggest safety threat facing airlines today may not be a man with a gun, but the man with the portable computer in business
admin
2019-05-26
33
问题
The biggest safety threat facing airlines today may not be a man with a gun, but the man with the portable computer in business class. In the last 15 years, pilots have reposed well over 100 incidents that could have been caused by electromagnetic interference(电磁波干扰). The source of this interference remains a mystery, but increasingly, experts are pointing the blame at potable electronic devices such as portable computers, radio and mobile telephones.
RTCA, an organization which advises the aviation(航空)industry, has recommended that all airlines ban such devices from being used during "critical" stages of flight, particularly take off and landing. Some experts have gone further, calling for a total ban during all flights. Although some airlines prohibit passengers from using such equipment during take off and landing, most are reluctant to enforce a total ban, given that many passengers want to work during flights.
The difficulty predicting how electromagnetic fields might affect an aircraft’ s computers. Experts know that portable devices give out radiation that affects navigation and communication of aircraft. But,
because they have not been able to reproduce these effects in a laboratory, they have no way of knowing whether the interference might be dangerous or not.
The passage is mainly about______.
选项
A、a new regulation for all airlines
B、the defects of electronic devices
C、a possible cause of aircraft crashes
D、effective safety measures for air flight
答案
C
解析
文章第一段第一句话“The biggest safety threat facing airlines today may not be a man witha gun,but the man with the portable computer in business class.”指出手提电脑可能给飞机飞行带来最大的安全威胁。故选C。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/41nZ777K
0
考研英语一
相关试题推荐
Inrecentdecades,scientistshavebecomeincreasinglyawareoftheparttheobserver【C1】______inthescientificprocess.Inthe
PresidentBarackObamaclaimedprogressWednesdayinhissecond-termdrivetocombatclimatechangebutsaidmoremustbedonet
PresidentBarackObamaclaimedprogressWednesdayinhissecond-termdrivetocombatclimatechangebutsaidmoremustbedonet
TheEarth’sdailyclock,measuredinasinglerevolution,istwenty-fourhours.Thehumanclock,【B1】______,isactuallyabout
TheEarth’sdailyclock,measuredinasinglerevolution,istwenty-fourhours.Thehumanclock,【B1】______,isactuallyabout
TheEarth’sdailyclock,measuredinasinglerevolution,istwenty-fourhours.Thehumanclock,【B1】______,isactuallyabout
ThereisgrowinginterestinEastJapanRailwayCo.ltd.,oneofthesixcompanies,createdoutoftheprivatizednationalrailw
Onlytwocountriesintheadvancedworldprovidenoguaranteeforpaidleavefromworktocareforanewbornchild.Lastspring
Itusedtobesostraightforward(直接的).Ateamofresearchersworkingtogetherinthelaboratorywouldsubmittheresultsofthe
Directions:Inthispart,youareaskedtowriteanessaybasedonthefollowingtable.Inyourwriting,youshould1)i
随机试题
按联合国国际贸易标准,国际市场产品可分为()
若函数f(x)满足df(x)=-2xsinx2dx,则f(x)=()
在精神分析中,治疗师会潜意识恋慕或憎恨患者,称为
房地产的特性主要包含()。
下列费用中,不属于施工项目直接成本的是()。
汉语动词常常用加“了”“着”“过”等方式表示动作的态度。()
以权利和义务为内容的是()。
关系模式R(U,F),其中U=(W,X,Y,Z),F={WX→Y,W→X,X→Z,Y→W}。关系模式R的候选码是(1),(2)是无损连接并保持函数依赖的分解。
在VisualFoxPro中,假设表单上有一选项组:○男○女,该选项组的Value属性值赋为0。当其中的第一个选项按讯“男”被选中,该选项组的Value属性值为【】。
Freemedicaltreatmentinthiscountrycoverssicknessofmindaswellas_______sickness.
最新回复
(
0
)