首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
A、tie would never walk or run normally. B、He would walk and run normally. C、He would walk normally, but he couldn’t run normally
A、tie would never walk or run normally. B、He would walk and run normally. C、He would walk normally, but he couldn’t run normally
admin
2010-10-28
82
问题
Nothing can stop you from achieving your goals if you have the right attitude. By believing that you will fulfill your ambitions, then your chances of actually fulfilling them are already increased.
My son Joey was born with club feet, (29) The doctors assured us that with treatment he would be able to walk normally, but would never run very well. The first three years of his life were spent in surgery, casts and braces. By the age of six, Joey could go to school with other neighbor children. (30) By the time he was eight, you wouldn’t know he had a problem when you saw him walk.
One year later, Joey would jump right in and nun as most children do during play. We never told him that he probably wouldn’t be able to run as well as the other children. So he didn’t know.
In seventh grade he decided to go out for the cross-country team. Every day he trained with the team. Although the entire team runs, only the top seven runners have the potential to score points for the school. We didn’t tell him he probably would never make the team, so he didn’t know.
He continued to run four to five miles a day. Two weeks later, the names of the team runners were called. Joey was number six on the list. (31)He was in seventh grade, while the other six team members were all eighth-graders. We never told him he shouldn’t expect to make the team. We never told him he couldn’t do it... so he didn’t know. He just did it.
选项
A、tie would never walk or run normally.
B、He would walk and run normally.
C、He would walk normally, but he couldn’t run normally.
D、He would walk normally, but he couldn’t jump normally.
答案
C
解析
文中明确提到医生认为he(Joey)would be able to walk normally,but would never run very well.由此可知本题答案为C 。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/47z7777K
0
大学英语六级
相关试题推荐
A、Becauseitisverynew.B、Becauseitisverypopular.C、Becauseitisspreadingveryquickly.D、Becauseitisabletoholdal
Foryears,doctorsadvisedtheirpatientsthattheonlythingtakingmultivitaminsdosesisgivingthemexpensiveurine(尿).Aft
A、Itsinteriorwasnotkeptclean.B、Itssalespeoplewereoftenlateforwork.C、Itlostcustomersbecauseitwasold-fashioned.
BillGates,thebillionaireMicrosoftchairmanwithoutasingleearneduniversitydegree,isbyhissuccessraisingnewdoubtsa
A、TheyraisethequestionofwhetherItalyisgovernable.B、Theyshowthatthegoverningcoalitionwinstheelection.C、Theyrai
PassageOneAmazonrainforest,normallyoneoftheworld’swettestregions,showstheweathercycleisswingingtooneextr
CrossCulturalConflictResolutioninTeamsTeammembersworkinincreasinglydiverseenvironments:intermsofage,gender,
MarriageMarriageistraditionallyconceivedtobealegallyrecognizedrelationship,betweenanadultmaleandfemale,that
A、Toborrowhisbook.B、Totalkaboutthetermpaper.C、Toinvitehimtogocanoeing.D、Toaskhimoutfordinner.C
A、Anexperiment.B、Adayjob.C、Adreamcomingtrue.D、Apromisingcareer.A事实细节题。短文中间部分明确提到,KevinRose是把Digg网站当做一个实验开创的,因此答案为A)
随机试题
设=________.
WhenIwas16yearsold,ImademyfirstvisittotheUnitedStates.Itwasn’tthefirsttimeIhadbeen【C1】______.LikemostE
简述抵押权的概念与特征。
香饮主治证为
某小儿患肺炎喘嗽,症见发热,气急,鼻煽,喉中有痰,烦躁不安。辨证为
脱离安全工作岗位()年的,应由所在单位向注册管理机构办理注销注册。
学习动机的强化理论的提出者是()
下述材料为某年亚运会金牌榜总数排名前十的国家或地区以及奖牌榜部分国家或地区的一些数据。根据材料,日本获得的金牌数占奖牌数的比例,是中国获得的金牌数占奖牌数的比例的()倍。
法律规定的姓名权的内容,不包括姓名的()。
Wheremostlikelydoesthewomanwork?
最新回复
(
0
)