首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
Every business needs two things, says Skullcandy CEO Rick Alden: inspiration and desperation. In 2001, Alden had both. He’d sold
Every business needs two things, says Skullcandy CEO Rick Alden: inspiration and desperation. In 2001, Alden had both. He’d sold
admin
2017-06-11
35
问题
Every business needs two things, says Skullcandy CEO Rick Alden: inspiration and desperation. In 2001, Alden had both. He’d sold two snowboarding businesses, and he was desperately bored. But he had an idea: He wanted to make a new kind of headphone.
" I kept seeing people missing their cell phone calls because they were listening to music," he explains. Then I’m in a chairlift(索道), I’ve got my headphones on, and I realize my phone is ringing. As I take my gloves off and reach for my phone, I think, "It can’t be that tough to make headphones with two plugs, one for music and one for your cell phone. " Alden described what he wanted to a designer, perfected a prototype, and outsourced(外包)manufacturing overseas.
Alden then started designing headphones into helmets, backpacks — anywhere that would make it easy to listen to music while snowboarding. " Selling into board and skate shops wasn’t a big research effort," he explains. "Those were the only guys I knew!"
Alden didn’t want to be a manufacturer. And by outsourcing, he’d hoped he could get the business off the ground without debt. But he was wrong. So he asked his wife, "Can I put a mortgage(抵押贷款)on the house? She said, ’ What is the worst thing that can happen? We lose the house, we sell our cars, and we start all over again. ’ I definitely married the right woman!"
For the next two years, Alden juggled mortgage payments and payments to his manufacturers. "Factories won’t ship your product till they get paid," he says. "But it takes four or five months to get a mortgage company so upset that they knock on your door. So we paid the factory first. "
Gradually, non-snowboarders began to notice the colorful headphones. In 2006, the company started selling them in 1,400 FYE(For Your Entertainment)stores. "We knew that nine out of ten people walking into that store would be learning about Skullcandy for the first time. Why would they look at brands they knew and take home a new brand instead? We had agreed to buy back anything we didn’t sell, but we were dealing with huge numbers. It’d kill us to take back all the products. "
Alden’s fears faded as Skullcandy became the No. 1 headphone seller in those stores and tripled its revenue to $ 120 million in one year. His key insight was that headphones weren’t gadgets; they were a fashion accessory. "In the beginning," he says, "that little white wire that said you had an iPod—that was cool. But now wearing the white bud means you’re just like everyone else. Headphones occupy this critical piece of cranial real estate and are highly visible. "
Today, Skullcandy is America’s second-largest headphone supplier, after Sony. With 79 employees, the company is bigger than Alden ever imagined.
Alden came up with the idea of a new kind of headphone because he______.
选项
A、was no longer in snowboarding business
B、had no other business opportunities
C、was very fond of modern music
D、saw an inconvenience among mobile users
答案
C
解析
细节判断题。根据题干关键词came up with the idea定位至第1-2段。第1段最后一句提到了Alden的想法,第2段阐述原因。他经常看到人们因为在听音乐而错过了电话,因此想要发明一种一个插头听音乐一个插头接听电话的耳机,方便手机用户。故答案为C“他看到了手机用户的不便之处”。A“不再从事滑板事业”和B“没有其他的商业机会”具有一定的误导性,第1段中确实提到Alden卖了两家滑雪板企业之后无事可做,但But he hadan idea表明,这两者并非直接原因,否则句子逻辑上应当用so he had an idea,因此排除A、B。Alden虽然经常听音乐,但从文中无法得知他是否喜欢modern music,故排除D。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/4AFO777K
0
考博英语
相关试题推荐
____ofhalf-starvingwolveswereroamingthesnow-covetedcountryside.
Whenmostpeoplethinkaboutchangingtheirbodyshape,theyusuallyfocusonjustlosingweight.Booksandmagazinesaboutdieti
Whenmostpeoplethinkaboutchangingtheirbodyshape,theyusuallyfocusonjustlosingweight.Booksandmagazinesaboutdieti
Theyalsowantthepolice’suseofforcekeptincheck,especiallyinpoorneighborhoodswhereeveryoneisapttobetreatedlike
Thewealthofacountryshouldbemeasured_____thehealthandhappinessofitspeopleaswellasthematerialgoodsitcanprodu
【M1】Mr.JuddisNewBritain’spolicecommissionerfrom1981to1989andfrom1993to1995.【M2】ButDetectiveHaroldGannonofthe
Therationaleforthegovernment’sinvolvementineachmodeoftransportationisthatastrongtransportationsystemisnecessar
Theprofessorfoundhimselfconstantly_____thequestion:Howcouldanyonedothesethings?
WhenIwaswalkingdownthestreettheotherday,Ihappenedtonoticeasmallbrownleatherwalletlyingonthesidewalk.Ipic
WhowontheWorldCup1994footballgame?WhathappenedattheUnitedNations?Howdidthecriticslikethenewplay?【C1】______a
随机试题
甘遂具有的功效是
A.巴西棕榈蜡B.羟丙甲纤维素酞酸酯C.乙基纤维素D.甲基纤维素E.葡萄糖属于缓控释制剂不溶性骨架材料的是()。
房地产经纪人在房地产经纪信息加工整理的过程中,通过对信息的(),产生具有深度和新价值的信息并提高自身的判断、思考能力。
函数展开成(x-1)的幂级数是:
公司信贷中,初次面谈的提纲应包括()。
以下行为符合法律规定的是()。
某个人得了重病,既不想被病痛折磨,又不想忍受手术的痛苦,这属于()
A、 B、 C、 D、 D
WhenMelissaMahanandherhusbandvisitedtheNetherlands,theyfeltimprisonedbytheirtourbus.Itforcedthemtoseetheci
Wherearethetwospeakers?
最新回复
(
0
)