首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
A、There are four levels of class. B、It is an invention of modern society. C、It is influenced by the family one belongs. D、There
A、There are four levels of class. B、It is an invention of modern society. C、It is influenced by the family one belongs. D、There
admin
2023-01-28
66
问题
W: Bill, do you know Stephen Fry?
M: Not personally, but I know of him. Stephen Fry is an English writer and comedian and is well known for being extremely intelligent and very knowledgeable about many things cultural, historical and linguistic.
W: Yes. He knows a lot about something. I wish I were half as knowledgeable as he is!
M: I wish I were a quarter as knowledgeable!
W: Stephen Fry is also known as a technophile.
M: I know that. He loves technology, but it seems he’s not a fan of the telephone. He said the telephone was an old technology and a really annoying blip in our communications.
W: Really? Telephone has made a great contribution to human society.
M: Yeah, we are all beneficiary of telephone.
W: But why does he dislike telephone?
M: Well, as soon as an English person speaks, another English person despises them.
W: So, what is it about the English person’s voice that leads others to despise them?
M: Yes. You know, there is a lot of information about people that you get from their voice. From the way that they speak and the vocabulary they use, you can make a judgment about their age, level of education and class.
W: Class? Well, class used to be a lot more important in British society but there are still different prejudices and negative feelings related to the relationship between the classes.
M: Exactly. In Britain, we talk about three classes: upper class, middle class and working class. The family into which you are born dictates your class. So hearing someone’s voice on the telephone might make you think something negative about someone based on very old-fashioned ideas of class. For Stephen Fry, it is embarrassing and awkward to learn personal information from phone voice.
W: So Stephen Fry may be a technophile, but he’s not a fan of the phone!
M: Right. He hates being on the telephone to people, especially strangers in shops and things like that. What makes it worse is that telephone conversations happen in real time. So you have no time to really think about it.
W: Agree.
M: But do you think he’s right?
W: Well, actually, I don’t like to talk to strangers on the phone very much myself, but that’s just me. But I do think that although the class divisions in British society are much less obvious and much less important than in the past, we still do make judgements about people based on how they speak. And I afraid those judgements can often be completely false.
6. What is the feature of a technophile?
7. What are the speakers’ attitudes towards telephone?
8. What forms the judgement about people on phone calls?
9. What can we learn about class in Britain society?
10. Why does Stephan Fry hate telephone talk?
选项
A、There are four levels of class.
B、It is an invention of modern society.
C、It is influenced by the family one belongs.
D、There is no judgement related to classes now.
答案
C
解析
题目问英国社会中“阶级”的相关信息。根据男士的介绍可知,一个人出生的家庭影响了其阶级,因此C项正确。男士还提到阶级共有三层:上层、中层和工薪阶级,因此A项错误。女士提到,阶级过去在英国社会比现在重要得多(class used to be a lot more important),但目前关于不同阶级之间关系的偏见和负面评价仍不少,因此B、D两项均错误。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/4ISD777K
0
专业英语四级
相关试题推荐
Asageneralrule,AmericanmenearnmorethanAmericanwomen.Thisholdstrueacrossindustries,acrosseducationlevels,anda
Asageneralrule,AmericanmenearnmorethanAmericanwomen.Thisholdstrueacrossindustries,acrosseducationlevels,anda
Asageneralrule,AmericanmenearnmorethanAmericanwomen.Thisholdstrueacrossindustries,acrosseducationlevels,anda
Asageneralrule,AmericanmenearnmorethanAmericanwomen.Thisholdstrueacrossindustries,acrosseducationlevels,anda
Asageneralrule,AmericanmenearnmorethanAmericanwomen.Thisholdstrueacrossindustries,acrosseducationlevels,anda
Asageneralrule,AmericanmenearnmorethanAmericanwomen.Thisholdstrueacrossindustries,acrosseducationlevels,anda
Asageneralrule,AmericanmenearnmorethanAmericanwomen.Thisholdstrueacrossindustries,acrosseducationlevels,anda
Asageneralrule,AmericanmenearnmorethanAmericanwomen.Thisholdstrueacrossindustries,acrosseducationlevels,anda
随机试题
行政机关举行行政许可听证活动的费用由参与听证的当事人分担。()
A.加液研磨法B.水飞法C.超微粉碎D.低温粉碎E.干法粉碎将药材晒干、阴干或烘干后再粉碎的方法
治疗气虚型晚期产后出血,应首选的方剂是()
(2003)按下列方法计算住宅的技术经济指标。哪条不符合规定?
国外发达市场常用的、交易双方建立在互相了解和信任基础上的结算方式是()。
避免“后悔”心理主要表现在( )。
预付卡以人民币计价,不得透支。()
下列关于国家垄断资本主义的说法中,正确的有
防火墙技术大体上分为网络层防火墙和【 】防火墙两类。
Whatisthetalkmainlyabout?
最新回复
(
0
)