首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
About eight million school-age children are home alone after school. These are the hours when the number of violent crimes peaks
About eight million school-age children are home alone after school. These are the hours when the number of violent crimes peaks
admin
2015-07-05
61
问题
About eight million school-age children are home alone after school. These are the hours when the number of violent crimes peaks and when youths are most likely to experiment with alcohol, tobacco, and drugs. Many older children take care of themselves after school for an hour or two until a parent comes home, and research suggests that some of these children are more at risk of poor grades and risky behaviors.
Studies have been done to find out what helps to reduce these kinds of risky behaviors among youths. One study of Chicago neighborhoods showed that after-school programs resulted in less violence even in poor neighborhoods.
After-school programs can help to reduce crime and violence because they offer activities to children and youths during their out-of-school time. In addition to helping youths make use of after-school hours, after-school programs provide teens with opportunities to develop caring relationships with adults. Studies have found that high-quality relationships with parents and other adults, as well as good use of time, are very important for healthy development in youth.
After-school programs can also be used for teens who hang out at friends’ houses and play basketball when a parent or other responsible adult is at home. The programs can also be helpful for formal after-school activities, including" drop-in "programs that are provided by organizations.
Despite the benefits of after-school programs, there are many reasons why some parents do not use them. Programs may be too expensive, of poor quality, or hard to join. Some older children and young teens may refuse to attend programs that seem like they are just child care. Parents may feel uncertain about how much freedom is proper for children and youths who are beyond the traditional child care years. However, research supports the effectiveness of these programs in protecting middle school and high school youths from risk and harm.
Which of the following is NOT true according to the passage?
选项
A、The grades of those children who are home alone after school are more likely to suffer.
B、Parents want to give their children as much as possible freedom.
C、The after-school programs help the students to make use of the time after school.
D、The after-school programs are effective in protecting middle school and high school youths from risk and harm.
答案
B
解析
根据最后一段倒数第二句可知,父母亲不确定到底可以给年龄较长已经过了托管年龄的孩子多大自由,可以判断父母亲并没打算让孩子们随心所欲,给他们彻底的自由,因此B选项的内容是不正确的。A选项的依据是第一段最后一句“…research suggests that some of these children are more at risk of poor grades and risky behaviors”,C选项的依据是第三段第二句“In addition to helping youths make use of after-school hours…”,D选项的依据是第三段第一句“After-school programs can help to reduce crime and violence…”。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/4PQd777K
本试题收录于:
职称英语理工类C级题库职称英语分类
0
职称英语理工类C级
职称英语
相关试题推荐
FDAhasapprovedtheplanofusingHIVtocurecancerinhumans.TheideaofusingHIVforabeneficialpurposehasbeenwidely
HealthyFoodStreetsellers,particularlyindevelopingcountries,supplylargeamountsoffood(51)peopleonlowincomes.Thi
HealthyFoodStreetsellers,particularlyindevelopingcountries,supplylargeamountsoffood(51)peopleonlowincomes.Thi
MorethanonemillionAmericansparticipatedinthesix-yearstudy.Mostoftheparticipantssleptfor7hoursanightduringt
TalkingtoKidsaboutSARS(非典)SchoolagechildrenmaybelearningaboutSARSfromadultsandthemedia,butmaynotknowwh
TalkingtoKidsaboutSARS(非典)SchoolagechildrenmaybelearningaboutSARSfromadultsandthemedia,butmaynotknowwh
TalkingtoKidsaboutSARS(非典)SchoolagechildrenmaybelearningaboutSARSfromadultsandthemedia,butmaynotknowwh
TalkingtoKidsaboutSARS(非典)SchoolagechildrenmaybelearningaboutSARSfromadultsandthemedia,butmaynotknowwh
Inanexperimentconductedlastautumn,scientistsmadeexactcopiesofahumanembryoforthefirsttime.Aftertheeggisfer
1.Cancerisadiseaseinwhichcellsmultiplywithoutcontrol,destroyhealthytissue,andendangerlife.About100kindsofca
随机试题
适合于卖方市场采取的企业的经营理念是()
男性,56岁,上腹餐后轻度疼痛半年,X线钡剂检查发现胃窦部有一1.5cm大小龛影,局部胃壁略僵硬。B超检查示肝内有一可疑低回声区,约1.5cm。化验检查血红蛋白9g/dl,白细胞5×109/L,A/G为3.2/2.0。需要首先进行的检查是
治疗慢性支气管炎痰湿蕴肺证,宜选用
在一个会计期间发生的一切经济业务,都要依次经过的核算程序是()。
大明是B企业的负责人,该企业主要经营出口业务。去年年底,在看了一些平衡计分卡资料后,他认为将平衡计分卡引进企业是十分必要的。根据2002年公司业务发展,他将出口额增长12000万元作为2003年的战略目标,并且根据平衡计分卡的要求将这个战略指标层层分解,
0,1,1,2,4,8,()
传统节日有了法定假期,未必就不会渐行渐远,一个古老节日之所以沿袭不衰真正原因不在于它有多热闹能带来多少商机,而在于它承载着中国人代代累积下来的那份感情,流淌着中华民族赖以生存的精神血脉和文化基因,如今社会进步经济发展,人们对传统节日有了更高期待和要求,期待
秦汉以后,宫殿成为帝王专用房屋的名称,后来又为宗教神祗所用。()
设α1,α2,α3线性无关,β1可由α1,α2,α3线性表示,β2不可由α1,α2,α3线性表示,对任意的常数k有().
AwaronsugarhasbegunintheUKthatechoesthenation’ssuccessfulcampaignagainstsalt.Theeffortis【C1】______becauseit
最新回复
(
0
)