首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
Rescue workers had collected 820 birds from the Gulf of Mexico oil spill, the majority of them already dead. The current spill p
Rescue workers had collected 820 birds from the Gulf of Mexico oil spill, the majority of them already dead. The current spill p
admin
2022-11-23
52
问题
Rescue workers had collected 820 birds from the Gulf of Mexico oil spill, the majority of them already dead. The current spill promises to be the largest in the US history, and as cleanup efforts stretch across the summer, it’s clear that more oiled birds will be found, stuck and suffering in the black sticky liquid. And as they do with every oil spill, rescue workers will go to great lengths to capture and clean the survivors hoping to restore them to their natural habitat.
Is it worth the effort? Some scientists aren’t so sure. Because the stress of being captured and bathed is as significant as the horror of being immersed in oil, and because research suggests that many rescued birds die shortly after being released, some experts say euthanasia (安乐死) is a more humane option.
Clean bird feathers repel water and regulate body temperature—dirty ones don’t. Oil in particular makes feathers heavier and diminishes their ability to trap air, which in turn makes birds more vulnerable to drowning, overheating and organ damage. Of course, being captured and cleaned is no picnic either. Some birds wind up returning to their destroyed habitats only to fall victim to the oil again. And those who manage to avoid a second oil bath suffer dramatically shortened life spans and lower reproductive success. Of the thousands of birds that were rescued from the Prestige oil spill off the coast of Spain in 2002, only 600 were released into the wild; most of the rest died after just a few days in captivity.
However, bird rescuers say they have learned a lot about how to best help oil-soaked birds, and that therefore, survival rates stand to increase this time around. In the past, birds were cleaned right away, and volunteers often worked through the night bathing rescued birds. But now, captured birds are left to rest for a day or two before being cleaned, and only washed during the day, so as not to disrupt their circadian (生理的) rhythms. But part of that increase may be due to greater selectivity on the part of rescuers. The workers do blood tests right in the field now and birds that are loaded with hydrocarbons (碳氢化合物) or don’t look like they’re going to make it are put down right away, rather than subjected to the stress of captivity and cleaning.
And so far, while release rates may be improving, there is little evidence of better medium or long-term survival, especially for the more-difficult-to-save species. There still aren’t good biomedical protocols (治疗方案) for repairing the internal organ damage. Nevertheless, rescue efforts will continue, in large part because the public demands that. Euthanasia is a difficult thing to do, especially for people who have built their lives around saving animals.
Why do the survival rates of oiled birds increase?
选项
A、Oiled birds are kept in warm water for one or two days.
B、The second cleaning of the oiled birds in daytime is not permitted.
C、The rescuers often select the birds that are likely to survive.
D、Hydrocarbons are removed to rescue the oiled birds.
答案
C
解析
由题干中的survival rates和increase定位到原文第四段最后两句。细节辨认题。定位句指出,存活率上升的一部分原因在于救援者的选择性更强了,通过验血,他们确定哪些鸟能被救活,而不能被救活的鸟会马上被杀死。因此,C“救援者通常会选择生存可能性较大的鸟”符合题意,为本题答案。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/4RR7777K
0
大学英语六级
相关试题推荐
A、Peopletendtochoosethelatestbrandofcars.B、Theautoindustryisundergoingintensecompetition.C、Moreandmorebuyers
A、Itwasnotaseffectiveasheclaimed.B、Itrenderedmanyoilworkersjobless.C、Itgavebirthtotheoildrillingindustry.D
A、Theycanusethelightmoreeffectively.B、Theyarestrongerthanthecommonmaterials.C、Theycanstoreandreleaseheat.D、T
A、Theycan’ttrainmanymedicalcareexperts.B、Medicalworkersareattractedtoricherplaces.C、Theydon’thavefavorablepoli
A、Practicinginafriendlyenvironment.B、Writingarticlesonrelevantsubjects.C、Givingmembersthechancetopractice.D、Goin
A、Peopletendtochoosethelatestbrandofcars.B、Theautoindustryisundergoingintensecompetition.C、Moreandmorebuyers
Isscienceinfinite?Canitkeepgivingusprofoundinsightsintotheworldforever?Orisitalreadybumpingintolimits?Inhi
Isscienceinfinite?Canitkeepgivingusprofoundinsightsintotheworldforever?Orisitalreadybumpingintolimits?Inhi
Isscienceinfinite?Canitkeepgivingusprofoundinsightsintotheworldforever?Orisitalreadybumpingintolimits?Inhi
A、costmorethandigitaltextsB、costlessthandigitaltextsC、arenotgoodsourcesoftextbooksD、arealsogoodsourcesoftex
随机试题
背景某公司中标某沿海城市一高层写字楼工程,该公司进场后,给整个工程各工序进行划分,并明确了各工序之间的逻辑关系如下表所示:在工程施工过程中发生以下事件:事件一:施工单位施工至E工作时,该沿海城市遭受海啸袭击,使该工作持续时间延长了2个月。经评估,施
若发生高压设备触电事故,则应用相应电压等级的绝缘工具使触电者脱离带电设备。()
A.无应答偏倚B.失访偏倚C.选择偏倚D.混杂偏倚E.领先时间偏倚通过电话或信函调查,易发生
下列药材中,硬度最小的是
A.旋覆花配代赭石B.薤白配瓜蒌C.橘皮配半夏D.木香配黄连E.黄连配吴茱萸
化工厂厂区一般可划分为6个区域:工艺装置区、灌区、公用设施区、运输装卸区、辅助生产区和管理区。下列关于各区域布局安排的说法中,正确的是()。
电气安装工程中,应采用二次回路接线的有()。[2009年真题]
如果注册会计师识别出超出正常经营过程的重大关联方交易,为了获取交易已经恰当授权和批准的审计证据,以下考虑中恰当的有()。
有一个四位数是18的倍数,任意交换两个数字的位置得到还是四位数且仍然是18的倍数,则这样的四位数一共有多少个?
强调注意选择过程发生在信息加工某个特定阶段的理论有()。[统考2007]
最新回复
(
0
)