首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
The fact that blind people can see things using other parts of their bodies apart from their eyes may help us understand our f
The fact that blind people can see things using other parts of their bodies apart from their eyes may help us understand our f
admin
2022-01-10
55
问题
The fact that blind people can see things using other parts of their bodies apart from their eyes may help us understand our feeling about color. If they sense color differences, then perhaps we, too, are affected by color without knowing it.
Salesmen have discovered by experience over a long period of time that sugar sells badly in green wrappings, that blue foods are considered not agreeable to the taste, and that cosmetics (化妆品) should never be packed in brown. Their discoveries have grown into a whole subject of color psychology. Some of our preferences for colors are clearly psychological. Dark blue is the color of the night sky and therefore connected with calm, while yellow is a day color connected with energy and encouragement. Experiments have shown that colors, partly because they are connected with psychology, also have a direct effect on people’s mind. People in bright red surroundings show an increase in breathing speed, heartbeat and blood pressure; red is exciting. Pure blue has exactly the opposite effect; it is a calming color. Being exciting, red was chosen as the signal for danger, but a close study shows that a bright yellow can produce a more basic state of alarm, so fire engines in some advanced areas are now rushing around in bright yellow colors that stop buses, trucks and cars.
The passage tells us that salesmen have_________.
选项
A、discovered the relationship between color and psychology
B、tried out colors on blind people
C、found out that color affect sales
D、developed a special subject of color psychology
答案
C
解析
根据文章第二段“Salesmen have discovered by experience over a long period of time that sugar sells badly in green wrappings...and that cosmetics should never be packed in brown.”可知销售人员发现颜色会影响销售,故选C。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/4Wgd777K
本试题收录于:
公共英语二级笔试题库公共英语(PETS)分类
0
公共英语二级笔试
公共英语(PETS)
相关试题推荐
WhenshouldJanegotoseeProfessorWhite?
ItwasClark’sfirstvisittoLondonUndergroundRailway.Against【C1】______adviceofhisfriends,hedecidedtogothereafter
Themystery(悬案)aroundthedisappearanceofthefamouscrime(犯罪)writerAgathaChristiein1926wasalmostas【C1】______asany
Manypeoplewereangrywiththegovernment______itdecidedtopulldownahistoricalbuilding.
Clearly,hedoesn’thaveaplan,______hewouldhavesaidsomething.
EverymorningJohngoestoworkbytrains.He【M1】______alwaysbuysanewspaper.Ithelpstomakethetime【M2】______passmoreq
EverymorningJohngoestoworkbytrains.He【M1】______alwaysbuysanewspaper.Ithelpstomakethetime【M2】______passmoreq
Althoughthewomen’srightsmovementintheUnitedStatesisthoughtofasarecentdevelopment,itsbeginningsdatebackover
InSeptember,inBritain,youmayseealotofbirds【C1】______onroofsandtelegraphwires.Thesebirdsareswallows.Theyare【C
Oursurroundingsarebeingpollutedfasterthaneveranditseemsthatpeoplecannotpreventit.Timeisbringingusmorepeople
随机试题
2012年年底,为了回家过年,甲和乙(15周岁)携带少量烟花爆竹在北京某火车站安检时被拒,甚为恼火。在候车厅因动车晚点,甲开口辱骂车站服务人员。登上动车后,因另一乘客找错座位,甲与其发生口角,并大骂其买的是黄牛的假票。乘车中,乙趁邻座不慎偷到其口袋中的红包
李某系一起故意伤害案的被害人。关于李某的诉讼权利,下列哪一说法是正确的?()
钢板桩格形围堰平面形式有()。
下面对涉税服务的法律责任表述正确的有()。
企业在进行本量利分析、敏感性分析时,不可同时应用边际分析。()
叶某因容留妇女卖淫,被某派出所处罚,在调查过程中,又发现叶某吸食毒品,于是决定对其处罚。在下列的治安处罚中,哪项是正确的?()
文化认同,是指特定个体或群体认为某一文化系统(价值观念、生活方式等)内在于自身心理和人格结构中,并自觉循之以评价事物、规范行为。下列不属于文化认同的是()。
下列关于法律渊源的表述,正确的有()(2015年一综一第49题)
若变量已正确定义并赋值,以下不能构成C语句的选项是
Planningisaveryimportantactivityinourlivesyetreallysophisticated.Itcangivepleasure,evenexcitement,【C1】______ca
最新回复
(
0
)