首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
A、805 miles. B、1,000 miles. C、1,305 miles. D、1,500 miles. C短文提到,树木为生命提供可能,是因为它们吸收二氧化碳和释放出氧气,使我们能呼吸。故答案为C。根据选项的描述,联系上几道题的选项,可知这道题
A、805 miles. B、1,000 miles. C、1,305 miles. D、1,500 miles. C短文提到,树木为生命提供可能,是因为它们吸收二氧化碳和释放出氧气,使我们能呼吸。故答案为C。根据选项的描述,联系上几道题的选项,可知这道题
admin
2016-04-02
56
问题
I love trees because they have many different shades of green, so many that it’s almost impossible to count. When I paint a picture of a tree I use many shades of green and many more shades of brown. My favorite thing about trees is that they always seem to have a glow around them. I love trees because they always smell so fresh and clean. I like to go to the nursery because I [23]love_the smell of trees, it’s so refreshing. It’s a glass of cool water on a hot day, or a damp cloth on a hot forehead.
One of my favorite things about trees is that they are fun to climb. I started climbing trees when I was very little. I especially like to climb my grandpa’s apple tree. I love to wind through the branches, and climb up to a board that has been placed there. [24]Once up, I like to think and relax, or bring a book up there with me. It’s fun to let my imagination run away with me while eating apples.
I love trees in the autumn when they display their beautiful colors. In the autumn time, splashes of red, yellow, orange, and green decorate the mountainsides. The maples go red, the oak and aspen go yellow while the evergreens maintain their beautiful shade of green.
Trees make life possible because they use the carbon dioxide and release oxygen which makes it so that we can breathe. If we exterminate trees, the effects could be fatal. There may be global warming, lack of oxygen, and we would definitely not have any lumber or paper.
22. What does the speaker do when painting pictures of trees?
23. What aspect of trees is the speaker referring to when saying that "It’s a glass of cool water on a hot day"?
24. What does the speaker like doing in the grandfather’s tree?
25. According to the speaker, how do trees make life possible?
选项
A、805 miles.
B、1,000 miles.
C、1,305 miles.
D、1,500 miles.
答案
C
解析
短文提到,树木为生命提供可能,是因为它们吸收二氧化碳和释放出氧气,使我们能呼吸。故答案为C。根据选项的描述,联系上几道题的选项,可知这道题的主题是“树”,因此,主语they指的是trees。每项的描述本身都没有错,估计问题规定了某些范围或条件,解题的关键是有针对性地回答问题。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/4YL7777K
0
大学英语六级
相关试题推荐
ShoppricesinJunefellatthefastest【C1】______ratesinceatleast2006as【C2】______foughttoattractcustomers,theBritishR
OnNovember16thanumberofwell-knownmusicianswereonhandtohelpmarkthelaunchofGoogle’snewonlinemusicservice.Al
Moneycanbuyhappiness,butonlyifyouspenditonsomeoneelse,researchersreported.Spendingaslittleas$5adayons
A、Herpriorschooling.B、Herresidence.C、Herage.D、Herdrivingrecord.B
中国服饰不仅是随着时间演变,还经常随着朝代的更替或者新统治者的圣旨(theimperialdecree)而发生巨大变化。在古代的封建社会(feudalsociety),人们的等级和地位。尤其是普通人还是上层社会的人,可以轻松地通过日常衣物区分开来。上层
A、Writeanoutline.B、Havearehearsal.C、Meethissupervisor.D、Workathisoffice.C女士询问男士晚上能否接她,男士回答说I’vescheduledanappoin
A、Homeeconomics.B、Businessadministration.C、Computerprogramming.D、Historicalresearch.B推理题。四个选项都是职业类别,可推测对话涉及的是对话中的人所从事的职业
A、Alicedoesnotknowmuchaboutelectronics.B、Aliceisunlikelytofindajobanywhere.C、Aliceisnotinterestedinanything
A、Ithasthemostaggressivepolicies.B、Ithasthehappieststudents.C、Itisaveryexpensiveprivateschool.D、Itislocated
微博(microblog)是近几年开始兴起的一种社交网络服务。简单地说,就是将不超过140个字的几句话或者图片,通过电脑或手机发到微博上,随时随地和朋友分享你生活中的所见、所闻和所想。作为一种交际工具和获取信息的平台,这种新型的交流方式在不同年龄段的人群中
随机试题
A.糊剂B.凝胶剂C.涂剂D.乳膏剂E.搽剂一般含有1/4以上原料药物固体粉末的剂型是
女,40岁,要求洁治。检查:牙石(++),牙龈缘及乳头中度红,探诊出血,探诊深度普遍4~5mm。可探及釉牙骨质界,牙无松动。最可能的诊断是()
到2020年,我国的生态文明建设主要目标有,重要江河湖泊水功能区水质达标率提高到()以上,饮用水安全保障水平持续提升,土壤环境质量总体保持稳定,环境风险得到有效控制。
下列业务中,应当征收营业税的是()。
社会策划模式以()为主要工作取向。
对以空气柱振动引发的空气动力性噪声的治理,一般采用的措施是()。
模块内聚度是用来衡量模块内部各个成分之间彼此结合的紧密程度的,模块的内聚度可以分为以下几个层次。①一组语句在程序的多处出现,为了节省内存空间把这些语句放在一个模块中,该模块的内聚度是(1)的。②将几个逻辑上相似的成分放在一个模块中,该模块的
用链表表示线性表的优点是______。
计算机的系统总线是计算机各部件间传递信息的公共通道,它分______。
Becausewecouldn’tcontactMs.Williams,weshouldcopytheweeklyreport______.
最新回复
(
0
)