首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
Though the glass building is modern enough, such scenes suggest that little has really changed at London’s ancient insurance mar
Though the glass building is modern enough, such scenes suggest that little has really changed at London’s ancient insurance mar
admin
2012-01-26
61
问题
Though the glass building is modern enough, such scenes suggest that little has really changed at London’s ancient insurance market. For centuries, brokers and underwriters have performed similar rituals, in good times and in bad notably in the early 1990s, when Lloyd’s suffered such huge losses that it almost went under. But since it pulled back from the abyss in 1996, Lloyd’s has reinvented itself. It clings tenaciously to its historic trappings; but, in substance, it is as though it had died and come back in a new form.
To see how Lloyd’ s has changed, look at who invests there. This year, Britain’s largest insurer, CGU, has moved its marine operation into Lloyd’s. March & McLennan, the world’s largest insurance broker, has helped to found a new Bermudian insurer that will underwrite from Lloyd’s. And the market has welcomed its first big multinational, Smith Kline BeeCham, a drags giant, which has launched an in-house (or "captive") insurer. Other arrivals read like a Who’s of the industry, including Warren Buffet’s Berkshire Hathaway, Ace, a Bermudian insurer, and America’s Paul.
This adds up to a ringing endorsement of Lloyd’s renewed viability, long-term profitability and competitiveness, none of which could have been taken for granted as recently as 1996. Then the market had racked up the world’s biggest-ever commercial loss(8 billion $13 billion)in five years. It had mined at least 1,600 of its 34,000 members ("names") , all underwriting with unlimited liability; some committed suicide. Lloyd’s seemed doomed.
How is the opinion of the author about the London’s insurance market?
选项
A、Great changes have taken place since 1990’s at London insurance market.
B、London’s insurance market was too ancient to be changed.
C、Little has really changed at London’s insurance market in recent years.
D、For centuries, no changes have taken place in London’s insurance market.
答案
C
解析
文章第一段提到But since it pulled back...come back in a new form。劳埃德海上保险协会从1996年的深渊中站了起来,但是现在似乎又回到了从前。由此可知欧洲的保险业在近几年所做改变很小。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/4ZYd777K
本试题收录于:
FECT综合(现代金融业务)题库金融英语(FECT)分类
0
FECT综合(现代金融业务)
金融英语(FECT)
相关试题推荐
Weight(体重)isoneofthetaboosubjects.InAmerica,itisOK,orevengood,tobethinbutitisanembarrassment(尴尬)tobeover
Whichdoyouthinkis______important,moneyorhealth?
A、PeterandMary.B、I’mAmerican.C、Ilikeparties.A
AnegotiableinstrumentisaconditionalOrderorpromisetopayacertainamountofmoney.
CanRobertgetunsecuredloansifheappliesforashortperiodoftimeandforsmallervalue?
Howmuchisthepresentvalueofapropertypaying$300peryeariftheinterestrateis6%?
Ifabillismadepayableto"cashororder",isitabillofexchange?
Adocumentarycollectioncanbedefinedasthecollectionofasumduefromabuyerbyabank______againstdeliveryofcertain
Whichofthefollowingisusuallyleastimportantasameasureofshort-termliquidity?______.
Ifthecentralbankwishestoincreasethelevelofbankreservestemporarily,itshould______.
随机试题
DangersAwaitBabieswithAltitudeWomenwholiveintheworld’shighestcommunitiestendtogivebirthtounderweightbabi
黄疸最具特征的表现是
氯化物检查要求的酸性条件为()
潘某去某地旅游,当地玉石资源丰富,且盛行“赌石”活动,买者购买原石后自行剖切,损益自负。潘某花5000元向某商家买了两块原石,切开后发现其中一块为极品玉石,市场估价上百万元。商家深觉不公,要求潘某退还该玉石或补交价款。对此,下列哪一选项是正确的?(
会计监督是会计的基本职能之一,是我国经济监督体系的重要组成部分。以下关于会计监督的正确说法是()。
下列关于会计职业道德的表述中,正确的有()。
某大学为治理校园“低头族”现象,倡议同学们课堂上不要使用手机,课后多读好书。请你为这个活动拟一条宣传标语。要求至少使用一种修辞手法,20个字以内。
拿大科学家在研究“威廉斯综合症”时意外地发现,有着音乐、数学天赋的人,他们的天赋其实是基因排列失常造成的,而且同样的基因失序也可能会导致精神分裂症等精神病。大多数一出生就患有“威廉斯综合症”的孩子,他们体内的7号染色体错排了20个基因。在全球每两万人当中,
二进制数110001转换成十进制数是_______。
GiantStructuresItisanimpossibletasktoselectthemostamazingwondersofthemodernworldsinceeveryyearmore【C1】__
最新回复
(
0
)