首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
The human brain contains 10 thousand million ceils and each of these may have a thousand connections. Such enormous numbers used
The human brain contains 10 thousand million ceils and each of these may have a thousand connections. Such enormous numbers used
admin
2013-12-03
46
问题
The human brain contains 10 thousand million ceils and each of these may have a thousand connections. Such enormous numbers used to discourage us and cause us to dismiss the possibility of making a machine with human-like ability, but now that we have grown used to moving forward at such a pace we can be less sure. Quite soon, in only 10 or 20 years perhaps, we will be able to assemble a machine as complex as the human brain, and if we can we will. It may then take us a long time to render it intelligent by loading in the right software (软件)or by altering the architecture but that too will happen.
I think it is certain that in decades, not centuries, machines of silicon (硅) will arise first to rival and then exceed their human ancestors. Once they exceed us they will be capable of their own design. In a real sense they will be able to reproduce themselves. Silicon will have ended carbon’s long control. And we will no longer be able to claim ourselves to be the finest intelligence in the known universe.
As the intelligence of robots increases to match that of humans and as their cost declines through economies of scale we may use them to expand our frontiers, first on earth through their ability to withstand environments, harmful to ourselves. Thus, deserts may bloom and the ocean beds be mined. Further ahead, by a combination of the great wealth this new age will bring and the technology it will provide, the construction of a vast, mancreated world in space, home to thousands or millions of people, will be within our power.
选项
A、By making it work in such environments as deserts, oceans or space.
B、By working hard for 10 or 20 years.
C、By either properly programming it or changing its structure.
D、By reproducing it.
答案
C
解析
题干意为“通过什么方法我们可以使机器更加智能化?”该题为细节题。由第一段最后一句“It may then take US a long time to render it intelligent by loading in...but that too will happen.”可以看出为它安装合适的软件或改变其构架可以使它智能化。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/4ZeK777K
本试题收录于:
大学英语三级A级题库大学英语三级分类
0
大学英语三级A级
大学英语三级
相关试题推荐
A、Themanshouldhaveahealthcheck-up.B、Themanshouldinvitesomeonetohelphim.C、Thewanshouldtrytosolvetheproblem
A、Theft.B、Investigation.C、Mess.D、Mrs.Johnson’scarelessness.A根据原文(9)处可知,女士给警察局打电话是因为自己家被盗而报案,breakin意为“闯入”,故选A。
WhichcompanydoesDavidStevensonworkfor?WhatdoesMsZhanginvitethemtodo?Sheinvitesthemtoattendthe_____________
______somestudentsareabletofindemploymentaftergraduation,otherswillhavetoreturntoschoolandearnanadvanceddegr
ThereisanoldsayinginEnglish:"Laughteristhebestmedicine".Untilrecently,fewpeopletookthesayingveryseriously.N
Peoplefoundthe(omit)______ofhisspeechattheclosingceremonystrange.
Atnotimeandundernocircumstances______thefirsttousenuclearweapons.
Thepolicethought_________________________.
A、Theyaretooexpensive.B、Theyaretoolarge.C、Theyareofthewrongcolor.D、Theyareoutoffashion.B细节推断题。女士表示想换一双号小一点的鞋,
Thereisno______thatwomenareplayinganimportantroleintheworldtoday.
随机试题
有机化合物都含有碳元素,但含有碳元素的化合物不一定是有机化合物。 ()
房室瓣关闭,见于动脉瓣关闭见于
患者,男性26岁,因腹痛、腹泻、呕吐1天来诊,病前一天曾吃海鲜。腹痛,不伴里急后重,排便一天10余次,水样。既往体健,无慢性腹泻史,无药物过敏史,无疫区接触史。体检:T36.7°,P105次/min左右,脉弱,细速,BP75/50mmHg,神志清楚,眼眶凹
有关可摘局部义齿的修理,错误的是
由于环保问题,目前被限制生产和使用的灭火剂是()。
煤气站应具有()电源供电。
国外引进的技术或成套设备的项目应按照( )、国外提供的设计文件及国家标准规范等进行验收。
设计无要求时,现浇混凝土结构拆模顺序是()。
中国公民张先生为国内某企业高级技术员工,2014年度取得的收入如下:(1)每月工资12000元,12月份取得双薪工资12000元,同时取得全年一次奖金56000元。(2)5月受邀为某大学讲课一个月,大学代缴其个人所得税,取得大学支付的报
Sternrecountsherfour-yearodysseyintotheheartsandmindsofreligiousterrorists.ShetalkstoChristian,JewishandMusli
最新回复
(
0
)