首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
Coral reefs are one of the most fragile, biologically complex, and diverse marine ecosystem on Earth. This ecosystem is one of t
Coral reefs are one of the most fragile, biologically complex, and diverse marine ecosystem on Earth. This ecosystem is one of t
admin
2014-09-18
61
问题
Coral reefs are one of the most fragile, biologically complex, and diverse marine ecosystem on Earth. This ecosystem is one of the fascinating para- doxes of the biosphere: how do clear, and thus nutrient-poor waters support such prolific and productive communities? Part of the answer lies within the tissues of the corals themselves. Symbi- otic cells of algae known as zooxanthel-lae carry out photosynthesis using the metabolic wastes of the coral thereby producing food tor themselves, for their corals, hosts, and even for other mem- bers of the reef community. This symbiotic process allows organisms in the reef community to use sparse nutrient resources efficiently.
Unfortunately for coral reefs, how- ever, a variety of human activities are causing worldwide degradation of shallow marine habitats by adding nutrients to the water. Agriculture, slash-and-burn land clearing, sewage disposal and manufacturing that creates waste byproducts all increase nutrient loads in these waters. Typical symptoms of reef decline are destabilized herbivore populations and an increasing abundance of algae and filter-feeding animals. Declines in reef communities are consistent with observations that nutrient input is increasing in direct proportion to growing human populations, thereby threat- ening reef communities sensitive to subtle changes in nutrient input to their waters.
It can be inferred from the passage that the author describes coral reef communities as paradoxical most likely for which of the following reasons?
选项
A、They are thriving even though human activities have depleted the nutrients in their environment.
B、They are able to survive in spite of an over-abundance of algae inhabiting their waters.
C、They are able to survive in an environment with limited food resources.
D、Their metabolic wastes contribute to the degradation of the waters that they inhabit.
E、They are declining even when the water surrounding them remains clear.
答案
C
解析
作者为什么说珊瑚礁群落“看似矛盾”?文中L6—8明确指出:贫营养水体支撑大量生物种群。∴C正确,能在食物有限的环境下生存。A、B、D、E皆不合原文叙述。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/4gtO777K
本试题收录于:
GMAT VERBAL题库GMAT分类
0
GMAT VERBAL
GMAT
相关试题推荐
Normallyastudentmustattendanumberofcoursesinordertograduate,andeachcoursewhichheattendsgiveshimagradewhic
Ioncefoundoutthatdoingafavorforsomeonecouldgetyouintotrouble.Iwasintheeighthgradeat【C1】______time,andwew
Homer:Excuseme,whatisthebestwayformetoimprovemyEnglish?Cyril:______Ifyoudon’tpractice,nothingelsecanhelp
Packagingisaveryimportantformofadvertising.Apackagecansometimesmotivatepeopletobuyproducts.Forexample,alittl
Seldom______anymistakesduringhislastten-yearserviceinthiscompany.
Nigel:Hi,Philip.Couldyoulendmetenyuan?Iwanttobuyapacketofcigarette,butIdon’thaveenoughmoney.Myparentsdo
The_________goalofthebookistohelpbridgethegapbetweenresearchandteaching,particularlythegapbetweenresearchers
DuringthelastParalympics,alltheroomsintheParalympicsVillageinBeijingaresodesignedthattheyare______tothedisa
WhetheryouarehikingthroughthemagnificentredwoodsofNorthernCalifornia,sleepingunderthebrilliantstarsoftheTexas
WhetheryouarehikingthroughthemagnificentredwoodsofNorthernCalifornia,sleepingunderthebrilliantstarsoftheTexas
随机试题
A.中心静脉压2cmH2O,平均动脉压降低B.中心静脉压5cmH2O2,平均动脉压正常C.中心静脉压10cmH2O,平均动脉压增加D.中心静脉压12cmH2O,平均动脉压正常E.中心静脉压20cmH2O,平均动脉压正常提示心脏舒张受阻的指标是(
肺心病患者,在人工通气时,做血气分析,pH7.51,PaCO23.2kPa,BE-8.0mmol/L,下一步应采用
A、舌神经B、舌咽神经C、舌下神经D、鼓索神经E、下颌神经支配舌体运动的是
某患者,男,30岁,症见肢体关节紧痛,痛有定处,遇寒痛增,得温痛减,痛处不红不热而常有冷感,关节不可屈伸。苔薄白,脉弦紧。请回答下列问题:该患者应诊断为
会计工作具有时效性、程序性、制约性和责任性。()
进口贸易是以信用证为主要支付方式,由于它是以符合信用证规定的货运单据为条件支付货款,所以有较大风险。()
心理测验按测验的内容可分为两大类,一类是能力测验,另一类是()。
Thisisthepriceandthepromiseofcitizenship.Thisisthesourceofourconfidence—theknowledgethatGodcallsonustosha
TCP/IP协议集(栈,Stacks)的网络层的主要功能是通过(38)来完成的。
Manypeoplebelievethatthebuildingshouldbe______intoaschool.
最新回复
(
0
)