首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
Rainforests may store much less carbon than we thought. It could be time to dramatically revise our estimates following the disc
Rainforests may store much less carbon than we thought. It could be time to dramatically revise our estimates following the disc
admin
2017-06-29
56
问题
Rainforests may store much less carbon than we thought. It could be time to dramatically revise our estimates following the discovery that apparently similar forests hold vastly different amounts of the stuff. The finding is important because there are plans for governments worldwide to compensate tropical countries for protecting their forests as "carbon sinks" to curb global warming. If carbon cannot be counted, then dollars cannot be disbursed (支付).
Greg Asner of the Carnegie Institution for Science in Stanford, California, and colleagues say they used satellite mapping, laser probing of forest undergrowth from aircraft and local ground surveys across a large area of Peruvian rainforest to crack the problem of estimating how much carbon is locked up in forests. But the new technique has revealed a large, previously unknown variability in the density of carbon stored in apparently similar forests.
The Intergovernmental Panel on Climate Change says that there should be about 587 million tonnes of carbon stored in the study area, 43,000 square kilometres of lowland forest in the Madre de Dios region of Peru. But after dividing the area into 40 million individual grid (格子) squares and estimating for each the carbon stored as well as the rate at which it is being fixed and released, Asner says the real figure is just 395 million tones, a third less. "What really surprised us was how carbon storage differed among forest types and the underlying geology," says Asner. For instance, where the underlying rocks are younger, the soils and forests contain more carbon. "There has been no way to uncover these incredible patterns till now."
The study also reveals major carbon loss due to logging, farming, mining and road construction—even in areas still covered by forest. This "forest degradation" made up almost 50 per cent of all carbon lost from the forest. But the study also found substantial carbon accumulated through natural forest regrowth on abandoned land.
Asner is now conducting similar studies elsewhere round the world, which he says can be used to police the United Nations’ proposed initiative on Reducing Emissions from Deforestation and Forest Degradation in Developing Countries. This scheme would compensate countries that protect their forests to store carbon. It’s important that countries with large rainforests do this, because around 15 per cent of global carbon dioxide emissions come from tropical deforestation.
Markku Kanninen, a forest scientist at the Center for International Forestry Research, a World Bank-backed body based in Bogor, Indonesia, agrees: "This research shows the importance of improving our data on forest carbon. The IPCC global default values are not precise enough for national inventories."
What do we know about the "natural forest regrowth"?
选项
A、It is taken as a form of "forest degradation".
B、It is a measure against "forest degradation".
C、It results in great carbon loss.
D、It helps lock up much carbon.
答案
D
解析
解答本题关键是理解该句中accumulate的意思。该段前两句提到造成碳流失的原因,末句中的But提示语义上的转折。因而accumulate应该与碳流失无关,相反应理解为lock up或者store的意思。因此,本题应选D,同时排除C。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/4jU7777K
0
大学英语六级
相关试题推荐
A、Ithelpspeoplegetupearly.B、ItproducesVitaminD.C、Itkillscoldviruses.D、Itenablesustolookhealthy.BB为两次提及的明示信息,
GabrielGarciaMarquez,anativeofColombia,iswidely【B1】______helpingtopopularize"magicalrealism,"agenre"inwhichthe
A、Theywerecontrolledlessstrictlybytheauthorities.B、Theytreatedtheirworkersmorehumanely.C、Theycompletelyignoredc
A、50minutes.B、30minutes.C、25minutes.D、15minutes.A考查对时间的理解。对话中提供了三个时间,现在是8:30,去机场需要半个小时,飞机9:50才起飞,因此他们到达机场后还有50分钟时间办理登机手续
IfthepopulationoftheEarthgoesonincreasingatitspresentrate,therewilleventuallynotbeenoughresourcesleftto【B1】
A、Membershipinafoodco-op.B、Thebenefitsofhealthfood.C、Shoppinginthesupermarket.D、Thecurrentcostoffood.A对话开门见山地
Forthispart,youareallowed30minutestowriteashortessayentitledOnRegionalEducationalInequality.Youshouldwritea
Manycountrieshaveaholidaytocelebrateworkers’rightsonoraroundMay1,butLabourDayinCanadaiscelebratedonthefir
A、Prelawstudents.B、Agroupofstudents.C、Theaudience.D、Thefaculty.B推理题。从对人员的要求中出现的关键词,如“prelawstudents”“excellentstudent
A、Lessthan3,000.B、Over3,000.C、Over800.D、Notmentionedinthelecture.B细节题。讲座中提到,全世界范围内,现今仍旧使用的语言种类有超过3000多种:Therearemor
随机试题
局部缓释用药治疗牙周炎的优点不包括
小柴胡汤是治疗伤寒少阳证的基础方,又是和解少阳法的代表方。()
为减小启动电流,在电动机转子电路中串入电阻的启动方法适用于()。
某客户在7月2日买入上海期货交易所铝9月期货合约一手,价格为15050元/吨,该合约当天的结算价格为15000元/吨。一般情况下该客户在7月3日最高可以按照()元/吨价格将该合约卖出。
李克强总理在《政府工作报告(2015)》中指出,全面推进“三网融合”,加快建设光纤网络,大幅提升宽带网络速率,发展物流快递,把以互联网为载体,线上线下互动的新型消费搞的红红火火。其中,“三网”不包括()。
Salesgirl:Goodmorning,miss.CanIhelpyou?Mary:Yes,I’dlikehalfakilooranges,please.Salesgirl:______.Anythingelse
马克思关于“人是目的和手段的统一”的哲学阐释中有这样一段话,“每个人是手段同时又是目的,而且只有成为他人的手段才能达到自己的目的,并且只有达到自己的目的才能成为他人的手段,——这种相互关联是一个必然的事实”。这段话对我们认识人生价值及其实现的启示有
下图为PC机中一种常用外设接口的图符,该接口的英文缩写为______。
Educatortodayaremoreandmoreoften【C1】______tosaythatcomputerliteracyisabsolutelynecessaryforcollegestudents.Man
ItiscommonlybelievedthatintheUnitedStatesschooliswherepeoplegetaneducation.Nevertheless,ithasbeensaidthatt
最新回复
(
0
)