首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
He is fearless, altruistic, steel-willed, hospitable, unbelievably hardy, unpretentious and warm—and he has lost none of these q
He is fearless, altruistic, steel-willed, hospitable, unbelievably hardy, unpretentious and warm—and he has lost none of these q
admin
2021-10-20
20
问题
He is fearless, altruistic, steel-willed, hospitable, unbelievably hardy, unpretentious and warm—and he has lost none of these qualities since becoming Russia’s president.
It is a scrupulously unbiased snapshot of Vladimir Putin if you believe the author of the first volume of a Kremlin-backed trilogy on Putin’s life, written in the unmistakable style the Soviets once reserved for Bolshevik leader Vladimir Lenin.
"I do not think it is a eulogy. I simply conveyed what people (who met Putin) said," Oleg Blotsky told a news conference on Monday as he posed for photos with his "Vladimir Putin".
The book, complete with a genealogical tree back to the beginning of the 18th century and a chapter dedicated to Putin’s ancestors, spans from his birth to the start of his career as a KGB spy.
Putin contributed to the work with extensive interviews to Blotsky. The result is a selection of memories by Putin’s friends and acquaintances who hold nothing but the warmest recollections of him. The only person in the book who does not heap praise on the president is Putin himself, who is characteristically humble.
Praise bestowed on the Kremlin leader ranges from young judoist Putin fighting "like a snow leopard" to many years later his being visibly moved when decorated war veterans in the Kremlin stood up in salute as he entered the hall.
It opens with the Kremlin generously answering an old woman’s plea—addressed in a letter to "V. V. Putin, the Kremlin, Moscow"—to help erect a decent tombstone on the grave of Putin’s first teacher.
One account portrays Putin as a man who would stop at nothing to win a fight. "He would scratch, bite, snatch tufts of hair, do anything to avoid being humiliated in any way," an old friend said. But young Putin is also an ordinary boy, frightened by a looming visit to the dentist.
The book is written in simple easy-to-read Russian.
Blotsky said neither Putin nor any other Kremlin official ever sought to censor his work or steer it in a specific direction. Putin only read the book when it hit shop shelves last week, he said.
The book’s first run of 15,000 copies was selling well in Moscow shops and China, Bulgaria and Slovenia have shown an interest in issuing a translation, the publisher said.
Blotsky, who said he was a converted Putinist after his audiences with the president, said he was already working on the second volume of his series "Vladimir Putin: Rise to Power".
What do we know about Lenin’s biography according to the second paragraph?
选项
A、It was the first perfect biography without mistakes in Soviet history.
B、It was written in the form of a scrupulously unbiased snapshot.
C、It was written by the same author of Putin’s biography.
D、It was a voluminous Kremlin-backed biography.
答案
B
解析
第2段表示列宁传记是以the unmistakable style写成的,而现在这种unmistakable style再次被用于普京传记的写作上。根据上下文可以推断the unmistakable style指的是该段开头提到的a scrupulously unbiased snapshot。由此可见,B是正确的说法。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/4ktK777K
0
专业英语四级
相关试题推荐
Itisnotsurprising,【C1】______thelackoffitbetweengiftedstudentsandtheirschools,thatsuchstudentsoftenhavelittleg
Manytheoriesconcerningthecausesofjuveniledelinquency(crimescommittedbyyoungpeople)focuseitherontheindividualor
A.designsB.energyC.contextsD.generallyE.walkingF.timeG.exposingH.accessI.returnedJ.appealK.unethica
A.automaticallyB.avoidC.barelyD.compoundsE.consumedF.doubtG.exhaustedH.expectationI.focus
[A]existing[I]analysis[B]consumers[J]Enormously[C]released[K]identify[D]derivation[L]compelling[E]chief[M]ad
A、TheGreatHalloftheBullsis30metresinsidethecave.B、ThePaintedGalleryis20metreslong.C、TheLateralPassageisto
A、AdvisingcriticstorespectthePresident’sreligiousbelief.B、ProtestingagainstthePresident’sreligiousbelief.C、Asking
Ininternationalmatches,prestigeissoimportantthattheonlythingthatmattersistoavoid_______.
PASSAGETWO
Thebankisreportedinthelocalnewspaper_____inbroaddaylightyesterday.
随机试题
下列各组词语中,完全是贬义的有()。
Anunderstandingofman’seffectonthebalanceofnatureiscrucial(关键的)tobeingabletofindtheappropriateremedialaction.
按传输信号的类型来区分,信道可分为______信道和数字信道两类。
能在盐水介质中引起红细胞凝集的抗体是
A.实中夹虚B.虚中夹实C.真虚假实D.真实假虚E.因虚致实外感热病发展过程中,由于邪热炽盛,消灼津液而形成的实热伤津、气阴两伤病证,属于
汇率贴水的含义是()。
四种基本类型的市场结构是()。
解放战争时期的“第二条战线”是指
Text…Dadwas【C1】______80.Buthealwayslaughed【C2】______myconcerns.Nowthecancercameback.Hehadamonth,two【C3】_
Apatrolteamofsealionsanddolphinsfeaturedinalarge-scalemilitaryexercisesbeingconductedbytheU.S.anditsallies
最新回复
(
0
)