首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
A、Under 18. B、Under 16. C、Over 19. D、Under 17. A事实细节题。文章第一段开始就解释了英国年轻人的合法结婚年龄是16岁以上。但是又指出:“Anyone under eighteen must obtain par
A、Under 18. B、Under 16. C、Over 19. D、Under 17. A事实细节题。文章第一段开始就解释了英国年轻人的合法结婚年龄是16岁以上。但是又指出:“Anyone under eighteen must obtain par
admin
2012-09-19
55
问题
In order to marry in Britain, both tile man and the woman must be over sixteen. Anyone under eighteen must obtain parental consent. People can get married either in a registry office or in a church. On three Sundays before the wedding a public announcement of the forthcoming marriage has to be made in church, and an announcement has to be put up on a board at the church or the registry office.
In a registry office ceremony there must be two witnesses. On some occasions, especially when people have married secretly, two passers-by in the street have suddenly found themselves asked to witness a marriage! Although the number of registry office marriages is increasing, most people still prefer a church wedding. The bride, in white, is attended by bridesmaids, and led by a proud father up to the church altar, where the bridegroom is waiting, nervously, attended by his best man.
And it seems sensible to wait. One quarter of all marriages between people under twenty-one end in divorce. In Britain in 1972, there were 124, 248 divorces, "Look before you leap" would be good advice to people thinking of getting married.
选项
A、Under 18.
B、Under 16.
C、Over 19.
D、Under 17.
答案
A
解析
事实细节题。文章第一段开始就解释了英国年轻人的合法结婚年龄是16岁以上。但是又指出:“Anyone under eighteen must obtain parental consent.”在16-18岁之间的青年要结婚的话,还要征求父母的同意。所以选择A。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/4l57777K
0
大学英语四级
相关试题推荐
Ironproductionwasrevolutionizedintheearlyeighteenthcenturywhencokewasfirstusedinsteadofcharcoal(木炭)forrefining
A、TogototheHonorssection.B、Tohearhissuggestionsforgraduateschools.C、Totakehisphilosophycourse.D、Toaskabouth
Geographyisthestudyoftherelationshipbetweenpeopleandtheland.Geographers(地理学家)compareandcontrast【C1】______places
A、Hemustworksixdaysaweek.B、Heshouldneverbelateforwork.C、Hemuststudyhardinhissparetime.D、Heshouldnotbrin
Publicimage【C1】______tohowacompanyisviewedbyitscustomers,suppliers,andstockholders,bythefinancialcommunity,byt
Oneofthemostimportantfeaturesthatdistinguishreadingfromlisteningisthenatureoftheaudience.【67】thewriteroftendo
Oneofthemostimportantfeaturesthatdistinguishreadingfromlisteningisthenatureoftheaudience.【67】thewriteroftendo
She’sbecomequite______tothecompanyafterherserviceasadeputymanagerforawholeyear.
A、Itisannoying.B、Itneedsrepairing.C、Itistolerable.D、Itwasteshistime.A对话中女士对男士说家里的钟表每天会快10分钟,他需要每天把钟调慢10分钟。男士说不用那么麻烦
A、Lookingsidewaystoseehowfastyourneighboreats.B、Eatingfromtheoutsidetowardthemiddle.C、Swallowingthepiewithwa
随机试题
机关、团体、部队和企事业单位因特殊需要必须租用城市私有房屋时,必须经()批准。
公共关系广告的重要作用是()
阅读下列短文,回答有关问题。阳光的香味林清玄我遇见一位年轻的农夫,在南方一个充满阳光的小镇。那时是春末,一季稻谷刚刚收成,春日阳光的金
《中华人民共和国药典》所用药筛工业筛目数(孔/英寸),下列错误者为
某女,35岁。广州某医院护土,2003年4月3日救治不明原因肺炎患者后,开始出现发热,体温39.5℃,头痛、乏力。查:血常规4.12×109/L。胸片示双肺无异常发现。此患者的诊断是
患者张某,女性,70岁,因脑出血昏迷入院,入院时患者体温38℃,脉搏100次/分,R30次/分,血压200/120mmHg。经药物治疗后血压降160/90mmHg,仍处于昏迷状态。现需鼻饲饮食。应采取的措施是()
甲公司是一家在上海证券交易所挂牌交易的制造类企业,有关股权投资业务如下:(1)2015年1月1日,甲公司以银行存款3000万元从非关联方处取得乙公司60%的股权,能够对乙公司实施控制。当日乙公司可辨认净资产的账面价值为3920万元(其中,股本1800万元
赵青一定是一位出类拔萃的教练。她调到我们大学执教女排才一年,球队的成绩突飞猛进。以下哪项,如果为真,最有可能削弱上述论证?
设f(x)在上具有连续的二阶导数,且f’(0)=0.证明:存在ξ,η,ω∈使得f’(ξ)=
TheDemocrats’TradeTroublesLastweekHousespeakerNancyPelosiandCongressmanCharlesRangelshowedgenuineleadershipb
最新回复
(
0
)