首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
Late last year, Airbnb announced that it’s going after the major hotel chains—which at first sounded kind of cute, like a precoc
Late last year, Airbnb announced that it’s going after the major hotel chains—which at first sounded kind of cute, like a precoc
admin
2015-09-26
22
问题
Late last year, Airbnb announced that it’s going after the major hotel chains—which at first sounded kind of cute, like a precocious Little League pitcher(投手)saying he’s going to strike out Miguel Cabrera.
But when CEO Brian Chesky laid out his thinking for me in Airbnb’s new, funky headquarters in San Francisco, I thought the investors who have pumped $326 million into the company might not be too dim. Airbnb is becoming much more than a way to spend $26 a night to sleep in London with five other people at The Imperial Fleapit.
In fact, Airbnb is looking like a proof point of a trend that has been getting a lot of attention lately. Some refer to it as the DIY—for do it yourself—movement. Chesky uses the term " decentralized production(分散式生产). " Marc Andreessen hit on the concept in a manifesto entitled "Why Software Is Eating the World?"
It all points to the same idea: Information technology is eroding the power of large-scale mass production. We’re instead moving toward a world of massive numbers of small producers offering unique stuff—and of consumers who reject mass-produced stuff. The Internet, software, 3D printing, social networks, cloud computing and other technologies are making this economically feasible—in fact, desirable.
The hotel industry—and the way Airbnb thinks about it—is an example of how that is playing out.
There is a fundamental truth about big hotel chains that is only now being exposed in the Internet age: Hotel chains grew out of a lack of information.
In the middle of last century, cars and highways made the world far more mobile. Many more people traveled to towns they didn’t know, and they needed places to sleep. They had no way to know which hotel or boarding house might be nice or offer amenities they wanted. Travel guides, like Mobil’s, popped up in the 1950s, but for the most part information remained scarce.
Chains took advantage of that data deficit. If you knew a Holiday Inn in one town, you knew the Holiday Inn in the next town would be roughly the same. The brand’s motto played off this: "The best surprise is no surprise. " The uniformity and comfort of a chain trumped the risk of an unknown, independent place.
As chains got bigger, they could afford to widely advertise—a way to spread more information about the consistency of their hotels. Independents couldn’t keep up. They had limited ways to get information to travelers. As long as this big information gap existed, chains grew and independents struggled. The gap drove chains to offer uniform accommodations at scale—and we got today’s hospitality industry, dominated by the likes of Hilton, Marriott and Starwood.
Chesky got to thinking about this when his late grandfather told him Airbnb reminded him of his childhood, when his family would arrive in towns and stay at boarding houses. Chesky thought: If the Internet was around back then, would hotel chains as we know them have been created? "And the answer is absolutely not," Chesky says. "I’m not saying there wouldn’t be hotels, but they wouldn’t look like they do today. "
According to Paragraph 4, which of the following statements is CORRECT?
选项
A、Information technology makes mass production more powerful and economical.
B、Various kinds of unique productions will be the trend in the near future.
C、Consumers prefer to choose mass-produced stuff consistently.
D、New information technologies are making mass production more desirable.
答案
B
解析
细节题。第四段第二句提到,我们正在迎来这样的一个世界:大量的小型制造商提供独特的产品。可推知,多种独特产品的模式将在未来成为一种趋势,故选[B]。根据第四段第一句可知,信息技术正在侵蚀大规模批量生产的势力,故排除[A];根据第四段第二句可知,在未来的世界中,消费者拒绝批量生产的产品,故排除[C];根据第四段第三句可知,新信息技术让新趋势更加可行,因此这里的新趋势指的是“大量的小型制造商提供独特的产品”,故排除[D]。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/4lXK777K
0
专业英语四级
相关试题推荐
WhatistheproblemofEngland’semergencyhealthcareservices?
Parentsaredelightedtohear______accountsoftheirchildren.
ManypeopleinvestinthestockmarkethopingtofindthenextMicrosoftandDell.However,Iknow【C1】______personalexperie
Afterbreakfasttheboyswanderedoutintotheplayground.Heretheday-boysweregraduallyassembling.Theyweresonsofthelo
Avoidshortcuts.Theyalwaystaketoomuchtimeinthelong______.
I’vealwaysbeenanoptimistandIsupposethatisrootedinmybeliefthatthepowerofcreativityandintelligencecanmaketh
Sugarlessyoghurtcouldhelpbeatbadbreath,toothdecayandgumdisease,sayscientists.Japaneseresearchersfoundeatingthe
TherearefewstrangeralliancesinAmerica’sculturewarsthantheonebetweennativistsandmulticulturalistsonthesubjecto
YousufKarsh,theCanadianportraitartistwhophotographedmanyofthemostinfluentialfiguresofthe20thcentury,diedina
Asstateandfederalauthoritiesannouncedthedetailsoftheir$26billionmortgagesettlementwithbigbanksonThursday,mill
随机试题
A.鳞癌B.腺癌C.小细胞未分化癌D.大细胞未分化癌E.细支气管肺泡癌对化疗最敏感的类型为
患者,身目俱黄,但不如热重于湿型鲜明,多无发热,头重身困,口淡不渴,胸脘痞满,恶油腻,不欲食,腹胀便溏,舌苔厚腻,脉濡而数。诊为
阎某,女性,39岁。汗出恶风,周身酸楚,时寒时热,失眠,脉缓,苔薄白,治疗应选用( )。
我国财政收入主要来自于()。
(2017年)甲公司为境内上市公司,2×16年3月10日为筹集生产线建设资金,通过定向增发本公司股票,募集资金30000万元。生产线建造工程于2×16年4月1日开工至2×16年10月31日募集资金已全部投入。为补充资金缺口,11月1日甲公司以一般借款(甲公
古希腊哲学家柏拉图在哪本著作中指出学前教育的重要性?()
Wesometimesthinkhumansareuniquelyvulnerabletoanxiety,butstressseemstoaffecttheimmunedefensesofloweranimalsto
设y=x2—bx(0<b<1),记曲线y=x2—bx与x轴围成的平面图形为D1,曲线y=x2一bx与x轴及直线x=1围成的平面图形为D2.试确定常数b,使得D1与D2的面积相等;
从设备表中查询单价大于100000元的设备,并显示设备名称,正确的命令是______。为设备表增加一个“设备总金额N(10,2)”字段,正确的命令是______。
Bynowyouknowthat【C1】______yourmoney’sworthisnotjustamatterofluck.Itismoreoftenthe【C2】______ofbuyingskill.【C3
最新回复
(
0
)