首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
What have science and technology brought human beings? Science and technology have been bringing human beings tremendous______.
What have science and technology brought human beings? Science and technology have been bringing human beings tremendous______.
admin
2020-11-14
62
问题
What have science and technology brought human beings? Science and technology have been bringing human beings tremendous______.
Science and technology have been bringing human beings tremendous benefits. Thanks to science and technology, we now live comfortably and conveniently in houses furnished with air conditioners, refrigerators, washing machines and televisions, etc. Thanks to science and technology, we can eat fresh vegetables all the year round. Thanks to science and technology, we can travel long distances in the fraction of a second on planes, trains and cars. Thanks to science and technology, we wear clothes with synthetic materials which can not easily be worn out.
However, science and technology have also brought us a lot of disasters. First, because of the many breakthroughs in the field of medicine, people are now living much longer than they used to. As a result, the population of the world is increasing, causing lots of problems. Second, because of the development of industry, lots of the wastes from factories pour into the air and rivers, causing pollution of all kinds. Third, some terrorists are using science and technology against mankind. They use biological, chemical and nuclear weapons to threaten world peace.
So it’s urgent that we find ways to solve these problems. But we should not stop the development of science and technology because of these disasters they bring, just as we should not give up eating for fear of choking. In addition, we should make some rules to regulate our actions. As long as we use science and technology in a proper way, they may bring us even more benefits.
选项
答案
comfortably and conveniently
解析
本题的问题关键词是how。需要填写副词来表示生活得如何,短文中提到由于科学技术,我们现在生活得既舒适又便捷,因此填comfortably and conveniently。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/4t4K777K
本试题收录于:
大学英语三级A级题库大学英语三级分类
0
大学英语三级A级
大学英语三级
相关试题推荐
Thefollowingisalistoftermsrelatedtomarketing.Afterreadingit,youarerequiredtofindtheitemsequivalentto(与……等
Accordingtothewriter,themotorvehicleaccidenthappensessentiallybecauseof______.Thispassageismainlyabout______.
WhenyoumakeyourtravelarrangementtoOxford,Ohio,youshouldmakeplanstoarrivehereatleastaweekbeforeclassesbegin
Totheprofessionallinguist,thereisnosuperiorityofanylanguage.Therefore,itiswell-acceptedinthefieldoflinguistic
Dietetics(营养学)istheapplicationofthescienceofnutrition(营养)totheselectionandpreparationoffoods,inhealthanddisease
A、Ahandbagandflowers.B、Flowersandacake.C、Shoesandacake.D、Ahandbagandapairofshoes.D此题属于事实细节题。题目询问孩子送什么礼物。女士说她买
A、Hefeltbetter.B、Hebarelyfinishedit.C、Itwaseasy.D、Itwasdifficult.C此题属于观点态度题。题目询问男士觉得考试怎么样。关键要明白“Thequestionswere
A、KnowledgeofEnglish.B、Communicationskill.C、Creativity.D、Knowledgeaboutcomputer.D题目询问公司可能要求什么条件。对话中女士询问男士是否懂计算机,男士说学习过并
A、Five.B、Four.C、Six.D、Seven.A根据文中“tencopies”,“Fivewouldbeenough”等关键词句可知,多了五份,故选A。
A、Shewantstostoplearningthetext.B、Shewantstogoabroad.C、Shewantstoseeadoctor.D、Shewantstorentasmallflat.
随机试题
A、Theyhaveahigherchanceofjoiningsportsteams.B、Theyareintheminorityamongthepopulation.C、Theyhavemoredisadvant
关于栓剂基质聚乙二醇的叙述,错误的是
列举三种不同类型的治疗慢性心力衰竭的药物,并简述其治疗原理。
下列说法中不正确的有()。
关于债券的风险,下列表述错误的是()。
编制管理的正规化建设必须坚持()的原则。
柏金赫现象,是指人眼在低照明水平时,会产生视感觉的敏感性向光谱蓝端迁移的现象。根据上述定义,下列利用了柏金赫现象的是()。
要利用C++流实现输入输出的各种格式控制,必须在程序中包含的头文件是()。
请在“答题”菜单下选择“字处理”命令,然后按照题目要求再打开相应的命令,完成下面的内容,具体要求如下:注意:下面出现的所有文件都必须保存在考生文件夹[K:\K01\15010008]下。对考生文件夹下WORD.DOC文档中的文字进行编辑,
A、Hewastoldtoboardthewrongplane.B、Hewasnotallowedtoboardtheplane.C、Hearrivedattheairportonlytofindhisti
最新回复
(
0
)