首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
Temperatures(温度)around the world are going up year after year. A report shows that the ten warmest years since 1860 all happened
Temperatures(温度)around the world are going up year after year. A report shows that the ten warmest years since 1860 all happened
admin
2018-07-12
56
问题
Temperatures(温度)around the world are going up year after year. A report shows that the ten warmest years since 1860 all happened after 1987. Of those ten, nine happened after 1990. The report also says the increase(上升)in temperature over the past 25 years is greater than that over the past 1,000 years.
Ken Davidson, a world-famous scientist, agrees with the scientific findings that global(全球的)warming is happening just because of what people do on the earth. He says one of the most important reasons for the higher temperatures is the fact that cities are getting bigger and bigger. Studies show that cities are hotter than other places.
Reports show that many places around the world have had unusual weather in the past few years because of global warming. Most of Asia, for example, is warmer than before, and in India hundreds of people have even died from the hot and dry weather each year. Parts of Africa have often had unusually heavy rains while other parts of Africa have had unusually dry weather. In parts of Europe, more than 100 people died from heavy rainfall in September 2002. Yet large parts of North and South America had very dry weather in the same year.
What was the weather like in most of North and South America in 2002?
选项
A、It was cold.
B、It was wet.
C、It was dry.
答案
C
解析
句意:在2002年北美和南美大部分地区的天气是怎么样的?细节题。从文章最后一段最后一句“Yet large parts of Northand South America had very dry weather in the same year.”可以得出,南北美大部分地区在同年都非常干旱。故C选项符合题意。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/4ted777K
本试题收录于:
公共英语一级笔试题库公共英语(PETS)分类
0
公共英语一级笔试
公共英语(PETS)
相关试题推荐
Peoplewhodidsomethingwrongarekeptthere.Weuseittocallourfriends.
IstillrememberIfellinlovewithfromaveryyoungage,becauseIthoughtitwassuch,a(n)【C1】______language.Fullofstron
IstillrememberIfellinlovewithfromaveryyoungage,becauseIthoughtitwassuch,a(n)【C1】______language.Fullofstron
OnedayJack’swifewascleaningthehouse."Lookatalltheseumbrellas(雨伞),"Jack’swifesaidtohim."Thereareeightan
SunnyEnglishClubForstudents16:00-18:00EverySaturday200yuanamonth9ZhouYuStreetTel:3785290Fo
Itdoesn’tmatterwhen【C1】______apersonsleeps,buteveryoneneedssomeresttostayalive.That’s【C2】______alldoctorstho
EverySaturday,Mr.Brownwentthemarkettobuyfoodandotherthings.Heput【C1】______inabigbasket.Hewasoldandweak,so
A.washB.breakfastC.canD.greatE.copyF.behindG.Mondaybeableto
A.washB.breakfastC.canD.greatE.copyF.behindG.Mondaythefirstmealofaday
Aprofessortoldstudentstogointothecityslums(贫民窟)tostudythelifeof200boys.Heaskedthemto【41】reports(报告)abo
随机试题
登兹楼以四望兮,聊暇日以销忧。答案:
腹外疝术后护理中不正确的是
属于非器官特异性自身免疫病的是
按照老幼剂量折算表计算,65岁的老年患者用药剂量应调整为
中国药典(2000年版)规定测定氧化锌软膏的方法中国药典(2000年版)规定测定复方新霉素软膏的方法
多孔砖和空心砖在气温高于0℃条件下砌筑时,应浇水湿润。()
下列关于当事人约定违约金的正确表述有()。
假设某商业银行以市场价值表示的简化资产负债表中,资产A=1000亿元,负债L=800亿元,资产久期为DA=5年,负债久期为DL=4年。根据久期分析法,如果年利率从5%上升到5%.则利率变化使银行的价值变化()亿元。
设an=∫0nπx|sinx|dx,n=1,2,…,试求的值.
Therearetwobasicwaystoseegrowth:Oneasaproduct,theotherasaprocess.Peoplehave(36)______viewedpersonalgrowth
最新回复
(
0
)