首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
Why do the people and the government in the United States work hard to give their children the best education available?
Why do the people and the government in the United States work hard to give their children the best education available?
admin
2010-07-06
40
问题
Why do the people and the government in the United States work hard to give their children the best education available?
Life in the twentieth century demands preparation. Today, all individuals in a country must have adequate schooling to prepare them for their work as well as for their responsibilities as citizens. With this in mind, national leaders everywhere are placing more emphasis on the education of the young.
There is no national school policy in the United States. Each of the fifty states makes its own rules and regulations for its school, but there are many similarities among the fifty school systems. In most states the children are required to attend school until they reach the age of eighteen. When they become six years old, children begin elementary school. After six years in elementary school, they go to junior high school and remain there for three years. The last three
years of their public school education are spent in senior high school, from which they graduate at the age of eighteen.
A great number of high school graduates continue their education in one of the many colleges or universities in the country. After four years they receive a bachelor’s degree. Some continue studying for a master’s degree and perhaps a doctor’s degree.
选项
A、Because they will be future leaders.
B、Because they will be future teachers.
C、Because they will be future engineers.
D、Because they will be future citizen.
答案
D
解析
由原文第二句All individuals in a country must have adequate schooling to prepare them for their work as well as for their responsibilities as citizens 可知,为子女提供最好的教育的目的是为了让他们将来有好工作以及成为合格的公民。问题所提供的4个选项当中只有D符合原文意思。故答案为D 。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/4uDd777K
本试题收录于:
公共英语四级笔试题库公共英语(PETS)分类
0
公共英语四级笔试
公共英语(PETS)
相关试题推荐
Duetohistoricalreasons,peopleintheCzechRepubliclacked________.Themobileoperatorsagreedtochargeonlytherunning
ThespeakerthinksthattobeateacherismoredifficultthantobethepresidentoftheNEA.Thespeakerwantstochangethe
HowhavetheoncereasonablypricedholidaysinEuropebecometoAmericans?HowarepartofthedollarsthatChinaaccumulates
HowhavetheoncereasonablypricedholidaysinEuropebecometoAmericans?HowhasforeigninvestingintheUSbecomesinceth
Whatisthespeakermainlydiscussing?
Howlongwastheholidaywhichthespeakerspent?
Queusearelong.Lifeisshort.Sowhywastetimewaitingwhenyoucanpaysomeonetodoitforyou?InWashingtonD.C.—acit
Inthe1960stheWestCoastbecameanimportantcenterforrockmusic.LosAngelesandSouthernCaliforniaarefamousforsun
Whydidthewomanopenthedoorwhensomeoneknockedatit?
随机试题
下列关于肾上腺糖皮质激素的叙述,正确的是()(2003年)
下列各组属于同一种物质的是()。
下列属于衡量家庭财务结构指标的是()。
班主任工作的中心环节是()。
中等难度试题的区分度比较高,难度为0.5的题目,区分度最大。()(2014.山东)
放学后,程明认真地在家里做作业。一段时间后听到爸妈的叫喊声,才发现天色已经暗下来了。这主要体现了注意的分散性。()
关于举办2013年第一届××市国际茶文化节的请示市政府:为弘扬民族传统文化,打造节庆品牌和提升区域形象,我市将于今年4月举行“2013年第一届XX国际茶文化旅游节”。根据市领导有关指示精神和“政府主导、社会筹资、市场运作”的办节模式,在
根据以下资料,回答下列问题。2005-2010年财产险每年赔款支出与保费收入之比大约在什么范围内?
设级数条件收敛,则
A、Shedoesn’twanttohavearest.B、Shewishestobeabosssomeday.C、Herbossaskshertoworklate.D、Shehastofinishher
最新回复
(
0
)