首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
A、It’s made up of professional athletes. B、It’s made up of college players. C、It’s made up of both professional and college play
A、It’s made up of professional athletes. B、It’s made up of college players. C、It’s made up of both professional and college play
admin
2009-08-19
41
问题
Hello everybody, and welcome back to the thrilling game at the Tokyo Dome with the U.S. team. The game with the Japanese national team is going into the second half, 51 to 26. The U.S. Dream Team is made up of NBA veterans-supposedly the best we have to offer-but they need a miracle to dig themselves out of a hole and come back at this point.
Unfortunately for the Dream Team, their leading scorer, High-Fly Wilson, was ejected one minute into the second quarter after climbing into the stands and fighting with a spectator who had continually heckled Wilson for shooting three airballs in a row. Another bizarre moment came late in the second quarter when the Japanese center, Tomohiro Suzuki, suffered a concussion and was knocked out cold as he collided with the knee of one of his own teammates. There have also been several other injuries, including the loss of starting forward, Masa Harada.
Some of the coaches on the U.S. team are attributing the team’s sluggish performance to some raw fish they had last night while attending a banquet in their honor. Who knows what’ll be next. OK. It looks like we’re ready for the second half.
选项
A、It’s made up of professional athletes.
B、It’s made up of college players.
C、It’s made up of both professional and college players.
D、It’s made up of young athletes.
答案
A
解析
What’s the Dream Team made up of?
信息明示题。文章第一段指出,The U. S. Dream Team is made up of NBA veterans,由NBA veterans(NBA有经验的队员)可知,A正确。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/4vpK777K
0
大学英语六级
相关试题推荐
Thecreditcard,DiscoverIt,isouttochangethewayyouthinkaboutcreditcards.Thereisnoannualfee.Plus,there’s
Mostofourworkinghoursarespentintheworkplace.Sowhatdoduringthosehourscanhaveasignificantimpactonouroverall
Theteacherwarnedthatanyonewhowascaught(cheat)______duringthetestwouldbepunished.
A、It’scomfortable.B、It’sboring.C、It’seasy.D、It’sannoying.A对话开头女士提到她大多数时间都在家工作,男士说现在很多人都很喜欢这样的工作形式,女士给出肯定回答并解释说:“在家工作很舒服,
Withnearly732,000monthlysubscribers,Stamps,com™istheleadingproviderofInternet-basedpostagesolutions.Stamps.comw
TheFutureofGeneralMotors(GM)IsYoursWehaveeverythingcollegestudentsneedtoknowaboutGM’sCooperativeEducationa
A、Heandhisfriendsgotthereearly.B、Heandhisfriendsclimbedupahill.C、Heandhisfriendshadapicnictogether.D、Hea
Mobilephonesshouldbebannedfromcarsaltogether,accordingtoDr.Hole,seniorlecturerinpsychology.Dr.Holehasemphasiz
A、Designingfashionitemsforseveralcompanies.B、Modelingforaworld-famousItaliancompany.C、WorkingasanemployeeforFer
A、Applepies.B、Sandwiches.C、Scones.D、Cakes.AAccordingtothewaitresswhohasbeenservingDonandTurner,theyhavehadcom
随机试题
根据GB/T15169—94《钢熔化焊手焊工资格考试方法》的规定,试件进行弯曲试验时,如采用辊筒弯曲,其弯轴直径可为试件厚度的4倍。()
下列对医德修养的意义,表述正确的是
下列不属于辨证内容的是
总会计师负责组织的工作主要包括()。
下列关于金融工具和金融市场的叙述,错误的是( )。
李先生预测甲股票价格将上涨,他于2014年3月1日与刘女士订立甲股票买进合约,合约规定有效期限为六个月,李先生可按10元/股的价格买进30130股甲股票,期权费为0.5元/股。2014年4月1日甲股票价格为12元/股,2014年6月1日甲股票价格为10.5
发料凭证汇总表属于()。
昨天冬冬和妞妞都病了,病症也类似。平日两人每天下午都在一起玩,因此,两人可能患的是同一种病,冬冬的病症有点像链球菌感染,但他患的肯定不是这种病。因此,妞妞患的病也肯定不是链球菌感染。以下哪项最为准确地概括了上述论证中的漏洞?
Thefirsttimecouldhavebeenchalkeduptocharmingidiosyncrasy.Thesecondseemedlikeanefforttobringsomelevitytoac
A、Consideration.B、Courage.C、Fairness.D、Awareness.D根据句(6)可知,当主持人问苏珊对于那些要来美国但是并不知道她所说的那些讨论风格的人有什么实际的建议时,苏珊认为意识到讨论风格的不同是最重要的,因此
最新回复
(
0
)