首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
A、Because of their love for hobbies and pastimes. B、Because of their strong desire for good health. C、Because of their passion f
A、Because of their love for hobbies and pastimes. B、Because of their strong desire for good health. C、Because of their passion f
admin
2010-08-04
57
问题
In recent years, many Americans of various ages have become interested in improving their bodies. They have become devoted to physical fitness. Exercise has almost become compulsive with many persons who have a strong desire to be more physically fit. By nature, Americans are enthusiastic and energetic about their hobbies and pastimes. They apply their passion and energy to running or jogging. As a result, there are running clubs to join and many books and magazines to read about running.
The desire to be physically fit is explained by a "passion" for good health. The high rate of heart attacks in the 1960s caused an increase on the part of the public in improving the human body.
Middle-aged people especially suffer from heart attacks. Thus, they are one group strongly interested in more physical exercise. In fact, many doctors encourage their patients to become more physically active, especially those who are accustomed to sitting or to taking little exercise. It is interesting to note that the rate of heart attacks began to decline in the 1970s and it is still decreasing. Physical fitness currently enjoys a favored role in the United States. It is a new "love" that many Americans have cherished. Will it last long? Only time can tell--or until another "new passion" comes along.’?
选项
A、Because of their love for hobbies and pastimes.
B、Because of their strong desire for good health.
C、Because of their passion for sports.
D、Because of their fear of heart attacks.
答案
B
解析
事实细节题。短文首段第三句指出“Exercise has almost be come compulsive with many persons who have a strong desire to be more physically fit”(锻炼已成为许多强烈希望身体更加健康的人们的必修踝。)由此可知,美同人之所以对体育锻炼感兴趣的原因在于他们希望身体健康。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/4xA7777K
0
大学英语四级
相关试题推荐
A、Takesomemoneytothehousingoffice.B、Informthedirectorofstudenthousinginaletter.C、Filloutaforminthelibrary.
HowtoDealwithDifficultPeopleInNewYorkoneday,abusinesswomangotintoataxi.Becauseitwasrushhourandshewas
Oneofthemostextensiverecentstudiesoffamilyviolence,conductedbythesociologists,MurrayStraus,RichardGenes,andSu
A、AGermanbaker.B、AnAmericanseller.C、Apopularexpression.D、AGermandog.C细节题。关键在...theexpression“doggy’’waspopular.“Do
A、Becausehehadbeeninvitedbyafriend.B、Becausehecouldn’tfindagoodendforhisstory.C、Becausehehadnothingtodoi
A、AtSusan’shome.B、Inaswimmingpool.C、Onatennisground.D、Atadanceparty.D细节题。文章一开头就谈到ImetSusanatadance。
A、HewashavingavacationinParis.B、HewasvisitingsomefriendsinParis.C、HewasvisitingsomefamoussightsinPariswhil
A、He’lltravel.B、He’llmakemoremoney.C、He’llstayathome.D、He’llbuyahouse.C
Kuwaitisacountrywhichisquitesmall,butwhichisquiterich.Ithasapopulationofalittlemorethanamillion,anditi
A、School.B、Family.C、Community.D、Publicplaces.D根据短文第二段第一句Careereducation…occursinthefamily,inthecommunity,andinscho
随机试题
寓教于乐说
A.可供各医疗单位使用,医药门市部凭盖有医疗单位公章的医生处方零售B.可不凭医师处方销售、购买和使用,但病患者可以要求在执业药师或药师的指导下进行购买和使用C.由指定的经营单位凭盖有医疗单位公章的医生处方配方使用D.可在百货店、超市销售E.
转动目镜对光螺旋的目的是使()十分清晰。
雨期开挖路堑时要注意的事项有()。
投资收益是指基金经营活动中因()等而实现的收益。
过度探索行为:指好奇的兴趣不是随着对新事物熟悉程度的增加而下降,而是持续不减,结果造成对所着迷事物损毁的行为。下列属于过度探索行为的是()。
下面是某求助者的MMPI的测验结果:(2011年5月真题)轻躁狂量表的K校正分应当是()。
人事行政培训是指通过有关的培训机构,由具有实际行政经验和行政科学理论知识的人员,教导政府公务人员掌握和提高行政工作所需的特定知识和技能的过程。下列不属于人事行政培训的一项是()
Writeanessayof160—200wordsbasedonthefollowing.Inyouressay,youshould1)describethepicturebriefly,2)ex
打开考生文件夹下的演示文稿yswg.pptx,按照下列要求完成对此文稿的修饰并保存。使用“都市”主题修饰全文。
最新回复
(
0
)