首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
A、Along big rivers. B、Near the sources of rivers. C、Near the sources of lakes. D、Near the sources of fresh water. D短文中提到,历史上,人们一
A、Along big rivers. B、Near the sources of rivers. C、Near the sources of lakes. D、Near the sources of fresh water. D短文中提到,历史上,人们一
admin
2022-11-28
100
问题
Three-fourths of the world is covered with water. But only about 3% of it is fresh. All the rest is salt water, which fills the oceans and seas. In history, men have tried to build their homes near the sources of fresh water. Now, fresh water is becoming rare, but more and more is needed because of the increasing number of people. Some industries also use large amounts of fresh water in the production of steel, paper, and so on. Scientists estimate that the need of fresh water will have doubled by the year 2050. If it is the truth, we must find new ways of saving or producing it. Some nations have worked on the problem and are already sharing their information with others. They are trying to keep their rivers from being polluted. Deep wells are also being dug, and rainwater is being collected in huge artificial lakes. In one way or another, they hope to provide enough water to satisfy the needs of their people. One important way to have fresh water is to make it from seawater. In this process, the salty seawater is heated, leaving the salt. When the vapor cools down, it becomes water again. The great problem in desalting is not whether it works, but how much it costs. Building the plants is costly and so are the equipment and fuel for the process. One solution to the problem of the fresh water may be to construct companies with two purposes, that is, making fresh water and generating electricity.
16. Where did humans usually build their houses in the past?
17. How can scientists provide more fresh water for people?
18. What is the main problem in desalting water?
选项
A、Along big rivers.
B、Near the sources of rivers.
C、Near the sources of lakes.
D、Near the sources of fresh water.
答案
D
解析
短文中提到,历史上,人们一般把房屋建在能直接饮用的淡水源头附近。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/529D777K
0
大学英语四级
相关试题推荐
数据库中有“商品”表如下:执行SQL命令:SELECT*FROM商品WHERE单价BETWEEN3000AND10000;查询结果的记录数是()。
Thereisdistinctionbetweenreadingforinformationandreadingforunderstanding.【B1】________Thefirstsenseistheonei
Therelationshipbetweenthehomeandmarketeconomieshasgonethroughtwodistinctstages.Earlyindustrializationbegant
Asagirl,LouiseBethuneshowedgreatpromise(前途)inplanninghousesandvariousotherstructures.Asanadult,shewas【K1】___
Travellingcanbeawonderfuladventure.Travellingbyairplane,however,canbeverytiring.Thefollowing【K1】________(be)s
TheTownofPressureandtheTownofPleasurewereneighborsbuthadnothingincommon.Residentsbuiltwallsto【C1】________
MuseumworkplacementThemostpopulartaskwhilstonworkplacementisusually
museums本题询问酒店会员可以得到哪些优惠。录音原文中的getcheaperentrancetickets是题目中的offersdiscountonentry的同义替换,故空格处应填入museums。
A、Theywillbefined.B、Theywillbeclosed.C、Theywillgetawarning.D、Theywilllosecustomers.A事实细节题。新闻最后提到,规模足够大的快餐连锁店必须遵
A、Culturalbias.B、Inadequatepay.C、Educationalsystem.D、Workingconditions.A
随机试题
DangersAwaitBabieswithAltitudeWomenwholiveintheworld’shighestcommunitiestendtogivebirthtounderweightbabi
黄疸最具特征的表现是
氯化物检查要求的酸性条件为()
潘某去某地旅游,当地玉石资源丰富,且盛行“赌石”活动,买者购买原石后自行剖切,损益自负。潘某花5000元向某商家买了两块原石,切开后发现其中一块为极品玉石,市场估价上百万元。商家深觉不公,要求潘某退还该玉石或补交价款。对此,下列哪一选项是正确的?(
会计监督是会计的基本职能之一,是我国经济监督体系的重要组成部分。以下关于会计监督的正确说法是()。
下列关于会计职业道德的表述中,正确的有()。
某大学为治理校园“低头族”现象,倡议同学们课堂上不要使用手机,课后多读好书。请你为这个活动拟一条宣传标语。要求至少使用一种修辞手法,20个字以内。
拿大科学家在研究“威廉斯综合症”时意外地发现,有着音乐、数学天赋的人,他们的天赋其实是基因排列失常造成的,而且同样的基因失序也可能会导致精神分裂症等精神病。大多数一出生就患有“威廉斯综合症”的孩子,他们体内的7号染色体错排了20个基因。在全球每两万人当中,
二进制数110001转换成十进制数是_______。
GiantStructuresItisanimpossibletasktoselectthemostamazingwondersofthemodernworldsinceeveryyearmore【C1】__
最新回复
(
0
)