首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
Beauty has always been regarded as something praiseworthy. Almost everyone thinks attractive people are happier and healthier, h
Beauty has always been regarded as something praiseworthy. Almost everyone thinks attractive people are happier and healthier, h
admin
2013-03-11
67
问题
Beauty has always been regarded as something praiseworthy. Almost everyone thinks attractive people are happier and healthier, have better marriages and respectable occupations. Personal consultants give better advice for finding jobs. Even judges are softer on attractive defendants (被告). But in the executive (行政的) circle, beauty can become a liability.
While attractiveness is a positive factor for a man on his way up the executive ladder, it is harmful to a woman.
Handsome male executives were perceived as having more integrity than plainer men; effort and ability were though to account for their success.
Attractive female executives were considered to have less integrity than unattractive ones; their success was attributed not to ability but to factors such as luck.
All unattractive women executives (行政长官) were though to have more integrity and to be more capable than the attractive female executives. Increasingly, though, the rise of the unattractive overnight successes was attributed more to personal relationships and less to ability than was that of attractive overnight successes.
Why are attractive women not thought to be able? An attractive woman is perceived to be more feminine (女性) and an attractive man more masculine (男性) than the less attractive ones. Thus an attractive woman has an advantage in traditionally female jobs, but an attractive woman in a traditionally masculine position appears to lack the "masculine" qualities required.
This is true even in politics. "When the one clue is how he or she looks, people treat men and women differently," says Anne Bowman, who recently published a study on the effects of attractiveness on political candidates. She asked 125 undergraduates to rank two groups of photographs, one of men and one of women, in order of attractiveness. The students were then told the photographs were of candidates for political offices. They were asked to rank them again, in the order they would vote for them.
The results showed that attractive males utterly defeated unattractive men, but the women who had been ranked most attractive invariably received the fewest votes.
What does the author write this passager?
选项
A、To discuss the negative aspects of being beautiful.
B、To give advice to job-seekers who are attractive.
C、To demand equal rights for women.
D、To emphasize the importance of appearance.
答案
A
解析
综合判断题。第一段一开始作者指出了美貌的优势,但最后一句笔锋一转提到了美貌的不利之处,而这种不利正是后面几段的主题,因此选A。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/52r7777K
0
大学英语四级
相关试题推荐
Asateenager,IfeltIwasalwayslettingpeopledown.1wasrebelliousoutside,butIwantedtobeliked【S1】______.OnceI
Asateenager,IfeltIwasalwayslettingpeopledown.1wasrebelliousoutside,butIwantedtobeliked【S1】______.OnceI
A、Toobservepeople’sattitudetowardstrangers.B、Toseehowpeoplegetalongwiththeirfriends.C、Tochangepeople’sbehavior
A、Shewillaskthebosstogivethemanapayraise.B、Sheencouragesthemantoaskforapayraise.C、Shethinksthatitisno
Thethousandsofpeopleforcedtoabandontheirhomesinrecentweekstofloodwatersarevictimsnotjustofnaturebutofhuman
A、Itwillshowthebeautyofitsown.B、Itwilldevelopmoreassociations.C、Itwilllosetheoriginalmeaning.D、Itwillhelpf
Thewordconservationhasathriftymeaning.Toconserveistosaveandprotect,toleavewhatweourselvesenjoymsuchgoodco
"Family"isofcourseanelasticword.ButwhenBritishpeoplesaythattheirsocietyisbasedonfamilylife,theyarcthinking
DemandsforstrongerprotectionforwildlifeinBritainsometimeshidethefactthatsimilarneedsarefeltintherestofEurop
随机试题
中共中央办公厅将“意见”这一文种列为党的机关主要公文文种是在
A.黛蛤散合十灰散B.泻白散合黛蛤散C.玉女煎D.龙胆泻肝汤E.泻心汤患者鼻衄,头痛眩晕,目赤,烦躁易怒,口干,溲赤,舌质红,苔黄,脉弦数,其治宜用何方加减
特殊管理的药品是指
下列物品不受《产品质量法》调整的是()。
若级数收敛,则下列级数中不收敛的是()。
()是项目安全管理工作的重要环节,是提高全员安全素质、安全管理水平和防止事故,从而实现安全生产的重要手段。
社会批评是促进社会进步的必要条件。如果一个社会消失了批评的声音,那么这个社会一定是封闭的、_________的;如果一个社会容许批评的声音,那么这个社会也一定是开放的、_________的。填入画横线部分最恰当的一项是:
行政处罚是指行政机关依法对违反行政管理秩序的公民、法人或其他组织给予制裁的行政行为。据此,下列属于“行政处罚”的是:
2010-06-01人民网河南频道讯:夏粮收购开秤在即,农发行河南省分行早着手、早计划,统筹安排,已做好各项准备工作,确保夏粮收购顺利进行……做好两手准备。一是力促国家小麦最低收购价预案如期实施,如新粮上市后小麦价格降至国家确定的最低收购价水平,将全力支持
物流是指以满足客户需求为目的,对货物、服务、相关信息从供应地到消费地的高效率、低成本流动和存储而进行的()过程。
最新回复
(
0
)