首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
A、Look at them sadly. B、Touch them gently. C、Keep them company. D、Play games with them. C由短文中提到的she would go to whoever was sick
A、Look at them sadly. B、Touch them gently. C、Keep them company. D、Play games with them. C由短文中提到的she would go to whoever was sick
admin
2014-02-25
52
问题
When I was six, Dad brought home a dog one day, who was called "Brownie". My brothers and I all loved Brownie and did different things with her. One of us would walk her, another would feed her, then there were baths, playing catch and many other games. Brownie, in return, loved each and every one of us. One thing that most touched my heart was that she would go to whoever was sick and just be with them. We always felt better when she was around.
One day, as I was getting her food, she chewed up one of Dad’s shoes, which had to be thrown away in the end. I knew Dad would be mad and I had to let her know what she did was wrong. When I looked at her and said "Bad girl", she looked down at the ground and then went and hid. I saw a tear in her eyes.
Brownie turned out to be more than just our family pet. She went everywhere with us. People would stop and ask if they could pet her. Of course she’d let anyone pet her. She was just the most lovable dog. There were many times when we’d be out walking and a small child would come over and pull on her hair. She never barked or tried to get away. The funny thing is she would smile. This frightened people because they thought she was showing her teeth. Far from the truth, she loved everyone.
Now many years have passed since Brownie died of old age. I still miss the days when she was with us.
Questions 16 to 18 are based on the passage you have just heard.
16. What would Brownie do when someone was ill in the family?
17. What do we learn about Brownie from the passage?
18. Why does the speaker say that Brownie was more than just a family pet?
选项
A、Look at them sadly.
B、Touch them gently.
C、Keep them company.
D、Play games with them.
答案
C
解析
由短文中提到的she would go to whoever was sick and just be with them可知,当家里有人生病时,布朗尼会陪着他们,故答案为C)。C)项是对be with them的同义转述。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/54S7777K
0
大学英语四级
相关试题推荐
CyberCafe(网吧)computercentersarefoundinmanycitiesaroundtheworld.Now,afewAmericanhighschoolsare【B1】______thesece
A、Ashopassistant.B、Atravelagent.C、Awaitress.D、Ateacher.B男士说:“我在这里只待3天,最好参观哪些地方呢?”女士建议他参观someoutlyingislands(一些周边岛屿),
A、702-6493-17.B、70-702-6493.C、702-6493-70.D、17-702-6493.D男士所报的电话号码是702—6493,并说区号是17,故D正确。纯数字辨音题(不涉及运算)。区别各选项间的差别,就可以比较容易得到答案
A、PeoplemustplayjokesonfriendsonAprilFool’sDay.B、SometimesjokeslastuntiltheendofAprilFool’sDay.C、Peopleusua
A、Theyareprofessionalstorytellers.B、Theyaretheparentsofyoungchildren.C、Thestorieswillhelpimprovetheirvocabulary
A、Askthesecretaryaboutthememo.B、Talktohisfriendsaboutthesecret.C、Readthememotogetthetruth.D、Takeabunchof
Manychildrenfirstlearnthevalueofmoneybyreceivinganallowance.Thepurposeistoletchildrenlearn【C1】______experience
Manychildrenfirstlearnthevalueofmoneybyreceivinganallowance.Thepurposeistoletchildrenlearn【C1】______experience
Ifyou’relikemostAmericans,youprobablyspendatleastsomeportionofyourdayinfrontoftheTV.Butthathabitcouldbe
A、Themanwasn’tcarefulenoughinclass.B、Thewomanshouldbemorepatient.C、Themanshouldtakenotesinclass.D、Thewoman
随机试题
Thereisabigdifferencebetweentownlifeand【D1】________inEngland.Inthecountry,everybodyknowseverybodyelse.Theykno
在生态系统中能流是物流的动力,物流是能流的________。
操作要点是加热、加酸、再加热的试验是
动物体内无机盐以钙、磷含量最多,它们约占机体总灰分的70%以上。它们主要分布在
男性,61岁,因右肺中心型肺癌行右肺切除术,术后患者出现呕吐新鲜血,量约300ml,心率100次/分,血压105/75mmHg,左肺呼吸音尚清。所采取的治疗方案错误的是
月末,根据库存商品的出库单,汇总结转已销产品成本时,应借记的科目是()。
日利用率:飞机在一日内平均提供的生产飞行小时数客座率:承运的旅客数量与飞机可提供的座位数之比某航班由400个座位的B747-400飞机执飞,其每天飞行的客座率都与当月所有航班的平均客座率相同。则2015年1月该航班共有()空位未卖岀。
Theearliestkindofdeskwasaboxthathadaslopinglid,underwhichtherewasstoragespaceforwritingmaterials.
Withallthetroublesthathumanityfaces,whyshouldwecareabouttheconditionoflivingnature?Homosapiensisspeciesconf
A.holeB.utteringC.crackD.quietE.betrayedF.flatteredG.concentrateH.speakingI.wanderJ.noisyKalthough
最新回复
(
0
)