首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
考研
"3M" comes from "Minnesota Mining & Manufacturing," but those three Ms might better stand for Mistake=Magic=Money. Throughout it
"3M" comes from "Minnesota Mining & Manufacturing," but those three Ms might better stand for Mistake=Magic=Money. Throughout it
admin
2020-03-31
68
问题
"3M" comes from "Minnesota Mining & Manufacturing," but those three Ms might better stand for Mistake=Magic=Money. Throughout its 101-year history, many of 3M’s breakthrough products have followed a similar arc: A 3M customer identifies a problem, and a 3M engineer expresses confidence in being able to solve it. He bangs his head against the wall for years, facing repeated setbacks, until management finally tells him to stop wasting time and money. Undeterred, the engineer stumbles onto a solution and turns a dead end into a ringing success.
Although William McKnight, the man responsible for 3M’s entrepreneurial culture, was not, in fact, a company founder, he does deserve the credit for what made 3M successful during his 59 years at the company and beyond. Says Noa Staryk, chair of the McKnight Foundation, which McKnight founded in 1953: "There are two values that resonate from my great-grandfather: innovation and risk taking."
His tenure started—naturally—with a mistake. Just as the company showed a profit, with sales at about $22,000 a month, angry clients suddenly began returning 3M sandpaper. It turned out that several casks of olive oil had spilled onto a shipment of 3M abrasives in transit, and the oil-tainted "sand" failed to retain its adhesion to the backing paper. And no one had noticed the problem. After that debacle McKnight established a research lab to test materials at every stage of production.
McKnight’s move to center the business on research ended up having the dual effect of not only testing ideas but also generating them. He set the tone with his philosophy of "Listen to anybody with an idea." When he received a letter in 1920 from an ink manufacturer requesting bulk mineral samples(not one of 3M’s businesses), McKnight wanted to know what the correspondent would do with the minerals. A Philadelphia inventor named Francis Okie had sent the note, and he wanted to develop his invention of waterproof sandpaper. McKnight realized that Okie’s idea would rapidly be accepted because it produced less friction than dry sandpaper and didn’t generate hazardous dust when used wet. He bought the rights to the idea and hired Okie, and by 1921, 3M had released Wetordry sandpaper, its first breakthrough product. As Richard Carlton, 3M’s director of manufacturing and author of its first testing manual, wrote, "Every idea should have a chance to prove its worth, and this is true for two reasons:(1)If it is good, we want it;(2)if it is not good, we will have purchased peace of mind when we have proved it impractical."
It can be inferred from the text that______.
选项
A、many of 3M’s successes had their origins in problems
B、3M was founded as a research-centered organization
C、most of 3M’s great products came about through purchasing customer’s ideas
D、were it not for Francis Okie, 3M would not be selling sandpaper today
答案
A
解析
属推断题。题干中没有具体定位的提示词,需要把选项与原文一一进行比较。A对应的是第一段第二句:在3M 101年的历史中,很多突破性的产品都是先由顾客提出的一个问题开始的,A选项符合此意,是正确答案。B、C无法从文中推断,D与原文相违背,都是干扰选项。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/561Z777K
0
考研英语一
相关试题推荐
Whenanyoneopensacurrentaccountatabank,heislendingthebankmoney.Hemay【C1】______therepaymentofthemoneyatanyt
Whenanyoneopensacurrentaccountatabank,heislendingthebankmoney.Hemay【C1】______therepaymentofthemoneyatanyt
Whenanyoneopensacurrentaccountatabank,heislendingthebankmoney.Hemay【C1】______therepaymentofthemoneyatanyt
Whenanyoneopensacurrentaccountatabank,heislendingthebankmoney.Hemay【C1】______therepaymentofthemoneyatanyt
[A]Itisexpectedthatautonomousvehicleswillhelpeasecongestionandwehavedatathatshowsthatthroughimprovedtraffic
[A]Itisexpectedthatautonomousvehicleswillhelpeasecongestionandwehavedatathatshowsthatthroughimprovedtraffic
JohnLeelikestotinkerwithvehicles:hisfour-wheel-driveresemblesatractormorethanacar."It’swatertight,"hesmiles.
JohnLeelikestotinkerwithvehicles:hisfour-wheel-driveresemblesatractormorethanacar."It’swatertight,"hesmiles.
随机试题
新闻领导体制中社长制的优点是()
幂级数nxn的收敛半径R=__________.
此时最主要的护理诊断是当病人出现窒息时的处理不妥的是
应放在有色密盖瓶内的药物是
男,50岁。左下牙龈癌,行龈颌颈联合根治术并放置负压引流,其引流去除的最佳时机为24小时引流量不超过()
A.脾虚证B.肾阳虚证C.阴虚夹湿证D.湿热下注证E.热毒蕴结证带下量多,色黄呈脓性,质稠,有臭气,其证型为
中国公民甲与外国公民乙因合同纠纷诉至某市中级法院,法院判决乙败诉。判决生效后,甲欲请求乙所在国家的法院承认和执行该判决。关于甲可以利用的途径,下列哪些说法是正确的?(卷三2009年真题试卷第90题)
以少数学生为对象,在较短时间内进行课程教学,并把教学过程摄制成录像,课后再进行分析的教师训练方法称为()。
(2018年临沂)根据心理活动的倾向,瑞士心理学家荣格将性格分为内向趔和外向型,但多数人并非典型的内向型或外向型性格,而是介于二者之间的中间型c,
Itcanbeseenfromthepassagethat______.Theidealtitleforthispassageis______.
最新回复
(
0
)