首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
In what now seems like the prehistoric times of computer history, the earth’s postwar era, there was quite a wide-spread concern
In what now seems like the prehistoric times of computer history, the earth’s postwar era, there was quite a wide-spread concern
admin
2014-04-23
58
问题
In what now seems like the prehistoric times of computer history, the earth’s postwar era, there was quite a wide-spread concern that computers would take over the world from man one day. Already today, less than forty years later, as computers are relieving us of more and more of the routine tasks in business and in our personal lives, we are faced with a less dramatic but also less foreseen problem. People tend to be over-trusting of computers and are reluctant to challenge their authority. Indeed, they behave as if they were hardly aware that wrong buttons may be pushed, or that a computer may simply malfunction (失误).
Obviously, there would be no point in investing in a computer if you had to check all its answers, but people should also rely on their own internal computers and check the machine when they have the feeling that something has gone wrong.
Questioning and routine double-checks must continue to be as much a part of good business as they were in pre-computer days. Maybe each computer should come with the warning: for all the help this computer may provide, it should not be seen as a substitute for fundamental thinking and reasoning skills.
It can be inferred from the passage that the author would disapprove of______.
选项
A、investment in computers
B、the use of one’s internal computer
C、double-checks on computers
D、complete dependence on computers for decision-making
答案
D
解析
本题仍是一道引申推断题。问从文章中我们可以推断出作者反对什么。根据全文内容,我们不难判断出作者反对的是完全依赖计算机。因此,本题的正确答案应是D“作者反对在做决定时完全依赖计算机”。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/57XO777K
0
在职攻硕英语联考
相关试题推荐
Malnutritionduringweaningage—whenbreastmilkisbeingreplacedbysemi-solidfoods—ishighlyprevalentinchildrenofpoorh
ItisincongruousthatthenumberofBritishinstitutionsofferingMBAcoursesshouldhavegrownby254percentduringaperiod
Theearthiswitnessinganurbanrevolution,aspeopleworldwidecrowdintotownsandcities.In1800onlyfivepercentofthew
Anewstudysuggeststhatcontrarytomostsurveys,peopleareactuallymorestressedathomethanatwork.Researchersmeasured
ItisthefirstofseveralagreementstheUnitedStateshopestoreachasitattemptstoreducelaborcostsby$5.8billionand_
Forlaymenethnologyisprobablythemostinterestingofthebiologicalsciencesfortheveryreasonthatitconcernsanimalsin
Asordinarypeople,scientistsarebynomeansmorehonestor______thanotherpeople,butasscientists,theyattachspecialval
Contradictorytopopularbelief,recentsurveysshowthatbesideshousewives,manycollegestudentsarealso______tosoapoperas
Theoriginalpurposeofdevelopingartificialskins,bonesandtissuesisto______.Whichofthefollowingstatementsistrue
Between1897and1919atleast29motionpicturesinwhichartificialbeingswereportrayed______.
随机试题
急性肾衰少尿或无尿期饮食的处理不正确的是
陈护士为2床的患者准备输血,检查库血质量,下列哪种情况说明库血质量正常,可以正常输入
以下()种公用建筑可以分摊到本幢建筑物内。
有下列()情形之一的,合同无效。
教育对生产力的促进主要通过()来实现。
请用不超过200字的篇幅,概括出给定资料所反映的主要问题。要求:概括全面,层次分明,条理清楚,表述简洁。请就如何解决给定资料所反映的主要问题提一些建议措施。要求:体现针对性和和可操作性,思路清晰、条理清楚,不超过300字。
迷走神经兴奋使心率减慢,是由于窦房结细胞发生下列哪种改变所致
下列函数的功能是______。#include<iostream.h>intFunc(inta,intb){if(a>B)return1;elseif(a==B)return0;
Tobecalledbeautifulisthoughttonamesomethingessentialtowomen’scharacterandconcerns.(Incontrastbymen—whoseessen
A、ToseehisoldfriendAnnSmith.B、Tobuyatwo-bedroomapartment.C、Totalktotherentalagentthere.D、Torentatwo-bedro
最新回复
(
0
)