首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
A、It is too bumpy to read the paper. B、It is too noisy to focus on the reading. C、It is too short a journey to finish the readin
A、It is too bumpy to read the paper. B、It is too noisy to focus on the reading. C、It is too short a journey to finish the readin
admin
2022-07-30
61
问题
W: Oh, Simon, I see you have today’s paper.
M: Yes, I read the paper every day.
W: So today do we have good news or bad news?
M: Well, world news is always bad, and for me sports are always good. But I felt an earthquake yesterday, and so, I’ve basically looked at the headlines today first and just to see if the earthquake was in the paper, and it was.
W: Nobody died, did they?
M: I don’t think so. Because for me, it felt quite strong.
W: Actually, speaking of papers, I love the paper, and I read it every day. But there is one thing that I hate about the newspaper. That’s you read all the stories on the front page and then they stop, they’re cut in half, and then you have to go to the middle of the paper to finish. And it just drives me nuts because I take the train to work every day, and the train is so crowded. Sometimes I can’t actually turn the paper or fold (折叠) the paper to get to the story on the inside.
M: Yeah, that’s terrible. I do something similar. I also take a busy train in the morning, and I just read the front page and the back page. The front page has the headlines; the back page has the sports. And then when I get to work, if T have free time, I just open up and finish the story that I read.
W: That’s true.
M: I have a question: What do you prefer? Do you prefer the tabloid (通俗小报) style paper, which opens up like a book and you read each page, or do you prefer the traditional paper, which is all folded neatly and into sections (栏,板), like A, B, C, D?
W: Um, that’s a good point. I guess I’m used to the old traditional style. But I have to admit the tabloid style is a lot more convenient, um, so I wouldn’t mind if my paper changed to that style. So what do you prefer?
M: Yeah, I prefer the tabloid, just because it’s easier to read.
W: The only thing I don’t like about some tabloids is that they put a lot of colors on the paper, and it’s not as easy to read as the more traditional papers I think.
M: Well, the other meaning of tabloid is the kind of newspaper that prints just glossy (浮华的,虚有其表的) stories with pictures and usually celebrity news; that’s not really world news or sports.
W: So do you subscribe (订阅) to the newspaper or just buy one every day?
M: I buy one every day, because I sometimes buy different papers.
W: I see.
6. Why did the man look at the headlines of the paper first today?
7. What does the woman say about reading a paper on a train?
8. Which part(s) of the paper does the man read on a busy train?
9. Why does the man prefer the tabloid style paper?
10. What do we know about the man?
选项
A、It is too bumpy to read the paper.
B、It is too noisy to focus on the reading.
C、It is too short a journey to finish the reading.
D、It is too crowded to turn and fold the paper.
答案
D
解析
由原文可知,女士每天坐火车上班,由于车厢内太拥挤,所以有时不能翻页或是折叠报纸来阅读里面的内容,这让她很抓狂。因此答案为D。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/57tK777K
0
专业英语四级
相关试题推荐
Chinahaslaunchedaseriesofactivitiesrecentlytopromotebookreadinghabitamongitscitizens.Theactivitiesincludebook
IsItBettertoLiveintheCountrysideorinaBigCity?Itisoftenseenthatsomepeoplechoosetoleavebigcitiesandl
A、Positive.B、Negative.C、Neutral.D、Sarcastic.B态度题。考查男士对禁烟法律的态度,根据录音中提到“Actually…no.Ireadarecentreportthatsaidtherewer
A、23rd,March.B、10th,March.C、Thisweekend.D、Nextweekend.A细节题。问题是男士想要何时搬家。对话中女士说:“…it’sthe10thtoday…soifwegoforthe
Milascribbledtheaddressonalittle_______ofpaper.
Atlasttheprisonerdecidedto______thepoliceandtoldthemthetruthinsteadofallthoselies.
Theyaresuchabigfamilythatthisnewhouseisnot_______forthemtolivein.
Listentothefollowingpassage.Altogetherthepassagewillbereadtoyoufourtimes.Duringthefirstreading,whichwillbe
A、Toborrowsomerecentpublishedjournals.B、Toconsultaboutjoiningthereadingclub.C、Toupgradeherclubmembership.D、To
随机试题
《女神》全书的诗魂是()
足跟内侧压痛见于
以下哪些麻醉并发症可出现呼吸功能障碍
细胞凋亡是指
德国经济学家霍夫曼在其《工业化的阶段和类型》一书中指出,衡量经济发展的标准是()。
2018年某非居民企业向税务机关申报收入总额800万元,成本费用支出总额850万元,经税务机关检查,收入总额核算准确,但成本费用支出不能确定。税务机关对该企业采取核定征税办法,核定的利润率为20%。已知该非居民企业适用的企业所得税税率为25%,则该企业20
经济基础决定上层建筑,一国的经济越强,国民的幸福感就越强。以下各项如果都为真,最能削弱上述推论的是()。
在南美洲安第斯高原海拔4000多米人迹罕至的地方,生长着一种花,名叫普雅花,花期只有两个月,花开之时极为绚丽。然而,谁会想到,为了两个月的花期,它竟然等了100年。100年中,它只是静静伫立在高原上,栉风沐雨,用叶子采集太阳的光辉,用根汲取大地的养料……就
(1)在名称为Form1的窗体上添加一个名称为Picture1的图片框(PictureBox),高、宽均为1000。在图片桁内再添加一个有边框的名称为Imagel的图像框(Image)。并通过属性窗口把考生文件夹下的图标文件Point11(香蕉图标)装入图
Tomwasonlyseven【41】,sowhenhewent【42】tocampwithalotofothersmallboysonesummer,hismotherthoughthemightbeun
最新回复
(
0
)